Leestijd: 2 minuten

De inwijding

Hieronder deel ik weer een klein deel van het verhaal van FEEM: de jaren ervoor, waarin je ziet hoe het beetje bij beetje is ontstaan. Om vervolgens mijn persoonlijke inzichten te delen. Ik deel ze graag met je zodat jij je erdoor kunt laten stimuleren, motiveren of inspireren. Want, misschien denk je: ‘Hee, da’s een goed idee, ga ik ook proberen’. Of juist: ‘Daar ben ik het niet mee eens. Nu weet ik wat ik niet wil doen’. Beide is informatie voor jou. Gebruik het! Doe er iets mee. Ik neem je graag mee op reis naar het verhaal van FEEM.  

Groetjes, Yvonne van Balkom
Oprichter FEEM Magazine

februari 2019 t/m november 2020

Ik voelde dat ik ergens naar op weg was, maar wist niet waarheen. Elke keer weer ging ik terug naar ‘de basis’. Mijn vertrouwen. Mijn gevoel. Mijn innerlijke kompas. 

Dat is hoe ik wilde werken, maar in de praktijk was dat soms ook erg lastig. Frustrerend. 

Aan de ene kant voelde ik: ik mag vertrouwen en me laten leiden door mijn innerlijke kompas. Het gevoel van ‘de nieuwe wereld’.

Dit leidde in deze periode tot hele mooie ideeën, mooie inzichten, fijne momenten. Ik was bezig, in beweging. En volgde mijn inspiratie. Inspired Action.

Aan de andere kant wilde ik onderhand eens weten waar ik aan toe was, wilde ik concreet hebben wat ik ging doen, wilde ik zekerheid op financiële middelen, wilde ik doelen kunnen stellen, ergens volop voor kunnen gaan. De controle van de ‘oude wereld’.

Dit leidde tot heel veel zorgen, stress, spanning, depressieve gevoelens. Mezelf afvragen: waar ben ik in hemelsnaam mee bezig? Ik twijfelde aan alles. En voelde me heel erg alleen en eenzaam. 

Een lekkere en bittere cocktail van twee werelden.

LESSONS LEARNED

VRAGEN VOOR JEZELF

Mijn inzicht: deze quote zal ik nooit vergeten. Ik geef ‘m graag weer door aan jou. (Je vindt ‘m ook in ons magazineboek)

“Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft, vraag jezelf af wat jou tot leven brengt. En doe dat, want wat de wereld nodig heeft, is mensen die tot leven zijn gekomen.” – Howard Thurman

  • Dat ene ding wat spannend is om te doen, om op te zetten, om te organiseren. Wat zou er gebeuren als je het ziet als een experiment?
  • Wat brengt jou tot leven?

 

 

Omdat ik die les nog te leren had, denderde ik regelrecht de crisis in…