Leestijd: 2 minuten
FEEM-Community

Ondernemen vanuit intuïtie, energie en bewustzijn, met impact én resultaat? Het bestaat!

Je bent niet de enige die op deze manier werkt! Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Verbind je met andere bewuste ontdekkers, voorlopers en verschilmakers en leer van elkaar. Sluit je aan bij de FEEM Community van FEEM Magazine. 

  • Geloof jij ook dat innerlijk werk het belangrijkste werk is? (De groei van jouw bedrijf is afhankelijk van de innerlijke groei van jou als ondernemer.)
  • Zie je dit als een daily practice waarmee je een verschil maakt? (Het is een continu proces; every level has its devil.)
  • Ben je op zoek naar verbinding met gelijkgestemden om je te laten inspireren en sneller te groeien?

WELKom bij de FEEM Community!

Dit klinkt in theorie allemaal heel mooi, maar hoe doe je dat in de praktijk? Dat ontdekken we samen in de FEEM Community.

~ Hoe leid je je bedrijf vanuit intuïtie en geïnspireerde actie?
~ Hoe ga je om met klanten of teamleden die minder bewust in het leven staan?
~ Wat voor manieren hebben anderen om dagelijks in alignment te komen?

We vinden enthousiasme en inspiratie bij elkaar. We hebben inspirerende en uitdagende gesprekken onderling: de voorlevers en ontdekkers, visionairs en verschilmakers. 

Hoewel wij innerlijk werk de normaalste zaak van de wereld vinden, merken we ook dat het soms nog steeds ‘pionieren’ is hoe je dit toepast in de dagelijkse praktijk. Zeker in je bedrijf. Niet iedereen om je heen is hiermee bezig. Jij wel.

Net als iedereen bij de FEEM Community. Verbind je met gelijkgestemden en vind samen nog meer verdieping!

100% jezelf zijn

Hier kun je 100% jezelf zijn. De community bestaat uit bewuste, spirituele ondernemers. Niemand die je hier vaag of zweverig vindt.

Live sessies

Wekelijks meerdere sessies voor je eigen zelfonderzoek. Doe live mee, of kijk ze terug wanneer jij tijd hebt.

Verbinding

Ontmoet andere ondernemers die ook bezig zijn met leven van binnen naar buiten, bewustzijn, intuïtie, etc. Online en/of offline; wat het beste bij jou past.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we in de FEEM Community doen? Wat de kosten zijn? Meld je hieronder even aan, dan sturen we alles (meteen) op. Geheel vrijblijvend uiteraard.

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.