Leestijd: 2 minuten

FEEM Magazine

Wat als… we in een wereld zouden leven waar het draait om het ontdekken en uiten van je passie en talent. Een wereld waarin je wordt gestimuleerd om naar je intuïtie te luisteren, zodat je voelt wat jouw eigen pad is. Een wereld waar wordt gekeken naar wie je écht bent, voorbij vooroordelen, hokjes en aannames.

Die wereld bestaat. Bij FEEM zien we ‘m dagelijks. Dit is hoe wij naar de wereld kijken. En die wereld delen we graag met je via onze artikelen. Hier vind je inspiratie en herkenning. Geen promotiepraatjes. Alleen inspiratie. We delen ons ware verhaal, met de ups én de downs. We rise by inspiring each other!

FEEM-Magazine

FEEM Community

Luisteren naar je hart, je intuïtie volgen en leven en werken vanuit bewustzijn. Dat klinkt in theorie heel mooi, maar hoe doe je dat in de praktijk? 

Dat onderzoeken we samen in de FEEM Community. We gaan samen op die reis. We vinden enthousiasme en support bij elkaar. We hebben gesprekken met voorlevers, visionairs en verschilmakers. En leren van elkaar.

Zeker als je pas net start aan je ontdekkingsreis kan je je alleen voelen. Omdat je omgeving je bijvoorbeeld niet meer snapt. Vind hier dan de juiste omgeving om samen te ontdekken

FEEM-Community

FEEM Academy

In de FEEM Academy bieden wij jouw de kans om je bewustzijn op bepaalde vlakken nog meer te verdiepen en ervaren hoe dit werkt voor jou.

Zo hebben we de FEEM Challenge en regelmatig losse trainingsdagen met een expert. Wat alle sessies gemeen hebben is dat je de kennis meteen gaat toepassen. Dus niet lui achterover en aanhoren maar meteen DOEN.

We zijn druk bezig met een agenda maken. Tot die tijd: check onze Instagram story’s en highlights.

 

FEEM-Academy

FEEM Magazine boek

Dit magazineboek is een open, eerlijke en oprechte guide voor zelfstandig ondernemers en andere professionals (m/v/x) die werken vanuit passie, verbinding en vertrouwen en die innerlijk leiderschap belangrijk vinden.

FEEM Magazine en Passie&Talent Project