Leestijd: 8 minuten

Een cursus in ondernemen van binnen naar buiten

De leeromgeving van Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten is een onderdeel van the Upgrade: een toevoeging aan jouw huidige lidmaatschap.

Wat kun je nu allemaal al doen in deze leeromgeving? Wat zijn de modules? Wat leer je er? Wat verandert er hierdoor in jou en jouw bedrijf? Op deze pagina geven we daar heel concreet antwoord op.

Eerst even dit

Work in progress

We zijn al heel ver met de creatie van de leeromgeving, maar het is nog niet helemaal af. Daarom kunnen we nu dit speciale aanbod doen. In september gaan we officieel live. Maar jullie kunnen er nu al in. En eigenlijk: het is nooit af. We zullen altijd blijven aanvullen. Steeds meer waarde toevoegen. Energie is altijd in beweging!

Live sessies

In het Upgrade lidmaatschap (wat je dus hebt met deze aankoop) komen tzt ook live sessies, gebaseerd op Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten. Hier starten we op een later moment mee. De replays hiervan zijn alleen beschikbaar voor Upgrade leden.

Nu, voor later

Heb je nu geen tijd voor / zin in deze leeromgeving van the Upgrade, maar in de toekomst misschien wel? Koop het dan nu alvast. Dan bespaar je een hoop geld! Je betaalt nu eenmalig 500,-. De mensen die later instappen betalen 97,- per maand (minimaal 12 maanden). Dat scheelt enorm veel! Je betaalt nu dus eenmalig voor een Upgrade lidmaatschap, ipv per maand. En je hebt toegang zolang je FEEM lid bent.

Voor wie is het geschikt?

Het Upgrade lidmaatschap (incl. Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten) hebben we speciaal gecreëerd voor 3 type leden:

'Ik wil het goed neerzetten om nu écht te starten.'

Je bent al een tijdje ondernemer, maar hebt het gevoel nog niet echt 'van start' te zijn. Je bedrijf loopt nog niet lekker en heeft eerlijk gezegd nog nooit écht goed gelopen. Je weet: nu is het moment om het goed neer te zetten.

'Ik ben toe aan een 'doorstart.'

Je bent toe aan een 'doorstart'. Je voelt aan alles dat het tijd is om veranderingen door te voeren binnen je huidige bedrijf. Misschien wordt het zelfs een compleet nieuwe richting. Je hebt jezelf en je bedrijf opnieuw uit te vinden.

'Ik wil anders gaan ondernemen.'

Je wil de manier waarop je onderneemt veranderen. Je wil groeien, maar dan wel van binnen naar buiten. Dus niet met allerlei aangeleerde 'trucjes'. Je hebt inmiddels genoeg kennis in huis wat je anders wil. Nu gaat het om toepassen!

De modules

Waar hebben we het nu dan over? Gewoon even heel praktisch. We nemen je even mee naar de modules. Hierna zul je echt wel door hebben waarom wij zo enthousiast zijn en waarom we zeker weten dat dit jou verder gaat helpen. 

Gebruik het als jaarcursus! Of gebruik het als naslagwerk om iets op te zoeken als je ergens tegenaan loopt! Of gebruik het om je complete bedrijf (opnieuw) op te bouwen, van binnen naar buiten! Gebruik het zoals jij wilt. Wanneer jij wilt. Het is té waardevol om te laten liggen, wat ons betreft.

Hieronder vind je een overzicht en uitleg van de 7 modules en nog 4 extra’s. In totaal dus 11 onderdelen. (Dit kan in de toekomst nog uitbreiden.)

Een introductie in ondernemen van binnen naar buiten

Ondernemen van binnen naar buiten is een wezenlijk andere manier van ondernemen dan de conventionele, meest gangbare manier. Wat zijn de verschillen eigenlijk? Maar vooral: wat is dan dus ondernemen van binnen naar buiten? In deze module helpen we je om jouw visie daarover te versterken. Zodat je op verjaardagsfeestjes makkelijker kunt uitleggen waarom jij het zo totaal anders doet dan wat je oom en tante waarschijnlijk gewend zijn. Je voelt je hierna niet meer een vreemde eend in de bijt, maar voelt heel sterk dat je een voorloper bent en dus niet raar, gek of zweverig. En dat kun je ook nog eens verwoorden naar anderen! Hoe fijn is dat. 🙂

Jouw fundament

Merk je dat je regelmatig twijfelt aan je keuzes? Bijvoorbeeld dat je weer eens aan het vergelijken gaat en denkt: wat doe ik dan verkeerd? Waarom stroomt het bij mij niet zo? Of dat je moeilijk in actie komt en blijft uitstellen? Dan is deze module relevant voor je. De hoofdfocus ligt op het (her)bouwen van een sterk fundament, zodat twijfel verdwijnt en vertrouwen verschijnt. Je gaat van stress naar stevig staan. En van ‘zomaar wat doen’ naar weten waar je mee bezig bent. Na deze module heb je een krachtig eigen Fundament Document, wat dient als stevig anker. Je voelt heel sterk wie je bent, waar jouw kracht ligt, wat je (ziels)missie is en wat je daarmee bijdraagt aan de wereld. Geen wind die jou nog omver blaast. Je staat!

Het fundament van jouw bedrijf

Jouw fundament staat. Nu is het tijd voor het fundament van je bedrijf. Voor wie ben je er eigenlijk? Wat is je aanbod precies? Wat vraag je voor je diensten? Ja, we gaan het dus hebben over doelgroep, aanbod en prijsbepaling. Onze ervaring: ook al denk je dit allemaal al te weten: zolang het niet stroomt in je business, heb je iets te doen aan je fundament. Of dat van jou, of dat van je bedrijf. Zo simpel is het. Dus ergens blokkeert het nog als je niet helemaal blij bent met hoe het nu loopt. Die blokkades ga je hier ontdekken en uiteraard pakken we dat ook aan van binnen naar buiten. Onze manier van naar doelgroep, aanbod en prijzen kijken is toch echt wel anders dan de conventionele manier van ondernemen.

money, money, money

Deze module is onderdeel van het opbouwen/versterken van jouw bedrijfsfundament. Geld is zo’n belangrijk onderdeel dat we er een complete module aan wijden. Door deze module ontwikkel je jouw visie op geld nóg sterker. Je ontdekt waardoor het nu niet lekker stroomt, als dat zo is. En we helpen je heel concreet met het kijken naar de geldstroom van jouw bedrijf. Je gaat dus niet meer ‘zomaar wat doen’ met geld. Na deze module sta je heel stevig als het op geld aankomt. Je hebt overzicht, richting en helderheid op het gebied van geld. Ook al wil je misschien soms het liefst struisvogelpolitiek toepassen als het om dit onderwerp gaat: nu halen we alles naar boven. Thank us later!

This is me

Het fundament van jou en je bedrijf staat. Heel stevig. Zodra iemand kritische vragen stelt raak je niet meer zo snel van slag: je staat stevig. Je weet heel goed waar je mee bezig bent. Nu kom je weer andere vragen tegen: Hoe bereik ik meer mensen? Hoe zorg ik ervoor dat ik mezelf makkelijker zichtbaar maak? Hoe zorg ik ervoor dat anderen weten dat ik besta en wat ik voor ze kan betekenen? Herkenbaar? Dan is deze module speciaal voor jou! Na deze module heb je heel helder hoe je jezelf beter zichtbaar maakt voor anderen, op een manier die écht bij jou past. Want: wij laten je zien hoe je dit van binnen naar buiten kunt doen.

THIS IS Me - de uitdaging

Wij houden wel van een uitdaging. Jij ook? In deze module begeleiden we je stap voor stap in op het creëren van een plan voor jouw social media aanpak. Nou… het is dus meer dan een plan. We dagen je uit en maken er een challenge van! Als je alle stappen doorloopt heb je een kick ass plan staan – wat helemaal bij jou past! Wat als je dit nou eens drie maanden lang ook daadwerkelijk uitvoert? Wat zou er dan gebeuren? Met jou en met je business. Wauw! IDEE: volg deze uitdaging als allereerste onderdeel. En kijk wat er al meteen kan veranderen. Doorloop daarna module voor module – op je eigen tempo – de volledige leeromgeving. Neem alles nog eens onder de loep. Daarna doe je deze uitdaging nog een keer. Super leuk om te ervaren wat dan de verschillen zijn. Zo kom je meteen in actie én bouw je ondertussen aan een nog steviger fundament van je bedrijf. Ga je ervoor?

Sales van binnen naar buiten

Inmiddels staat je volledige fundament als een huis. Heel stevig. En je laat van je horen: this is me! Ja, dan komen er mensen naar je toe. Je trekt ze aan! Dan komt het vervolgens aan op je salesvaardigheden. Wat is sales nu eigenlijk? Het lijkt of het een soort magie is. Een formule die gevolgd moet worden om zo alle omzet snel binnen te halen. De grap is dat die gouden formule voor iedereen anders is. Dus ook voor diegene die tegenover je aan de tafel zit. Sales is vooral een gevoelskwestie. In deze module leer je vooral hoe dat gevoel werkt en hoe je daar mee om kan gaan. Om zo de resultaten te bereiken waar je misschien al heel lang van droomt.

EXTRA: Jouw toolbox

O, wat zijn er veel manieren om ‘naar binnen’ te gaan. Uiteindelijk is elke tool slechts een tool. Een hulpmiddel. Je hebt eigenlijk niets hiervan nodig om antwoorden in jezelf te vinden. Je hebt namelijk alles al in huis. Toch kan het soms fijn zijn om zo’n hulpmiddel in te zetten om wat dieper te komen, of plotseling andere kanten van je innerlijke wereld te ontdekken. In deze module geven we je allerlei tools om naar binnen te gaan: mBIT meditaties, bepaalde oefeningen, etc. Per tool geven we duidelijk aan in welke situaties ‘ie het beste ingezet kan worden.

Extra: Enne... hoe doe je dit van binnen naar buiten?

[Deze module is work in progress] Er zijn nog veel en veel meer zaken die je in het ondernemerschap van binnen naar buiten kunt bekijken. Zoals: het bepalen van je werktijden, je planningen, het stellen van doelen. Hoe doe je dat van binnen naar buiten? Per onderwerp delen wij hierop onze visie, zodat jij die input kunt gebruiken om je eigen visie te ontwikkelen of versterken. Heb je zelf dus thema’s waarover je benieuwd bent hoe wij dat aanpakken van binnen naar buiten? Laat het weten! Als lid van the Upgrade mag je altijd je eigen vragen indienen, zodat we dit kunnen verwerken in de leeromgeving.

Extra: je bewustzijn vergroten

[Deze module is work in progress] Wij trekken ‘bewustzijnsgroei’ uit elkaar, zodat je nóg gerichter aan de slag kunt met je innerlijke groei. We kijken naar bewustzijn vanuit deze perspectieven: mate van spiritueel bewustzijn, energetisch bewustzijn, cognitief bewustzijn, emotioneel bewustzijn, lichaamsbewustzijn en bewustzijn van passies&talenten. Per onderdeel ondersteunen we je met opdrachten en oefeningen om dat bewustzijnsaspect in jezelf te blijven ontwikkelen. 

Extra: veelgestelde vragen

[Deze module is work in progress] Ja, deze module groeit naarmate jullie vragen insturen over ondernemen van binnen naar buiten. Waar loop je tegenaan? Waar heb je vragen over? Waarover ben je benieuwd naar onze aanpak? Gedurende de leeromgeving stimuleren we je om vooral ook je ervaringen en vragen met ons te delen. We kunnen je niet persoonlijk hierin begeleiden, maar we kunnen wél jouw vraag (anoniem) behandelen in een video die relevant is voor alle leden van the Upgrade. Zo blijven we samen groeien!

En?

Zie jij ook wat wij zien? Zie je waar we zo enthousiast over zijn? Hopelijk begin jij ook al alle mogelijkheden te zien. Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden dat we ook jou hiermee mogen inspireren!

Wij kunnen absoluut geen reden bedenken waarom je niet nu alvast deel wil uitmaken van het Upgrade lidmaatschap. We hebben dit voor jou gecreëerd, zoals je in de replay hebt gehoord. Wij zijn erg blij met wat eruit voort is gekomen. 

Wil je heel graag instappen, maar ervaar je toch nog ergens een struikelblok, weerstand of heb je vragen? Wat dan ook: neem gewoon even contact op. Wij leggen het nu liever 10x uit, dan dat we straks horen dat je spijt hebt en niet meer mee kan doen voor dit eenmalige aanbod. 

Waarom is dit nu dus zo'n gave deal?

  • Sowieso door alle waarde uiteraard.
  • Je krijgt toegang tot al onze ideeën over Ondernemen van Binnen naar Buiten, inclusief opdrachten voor jezelf om dit steeds meer te gaan toepassen / je eigen visie hierover te versterken.
  • Het is alsof je persoonlijke begeleiding van ons krijgt bij de opbouw / groei van je bedrijf, zonder de hogere kosten die passend zijn voor persoonlijke begeleiding.
  • Je doet het op je eigen tempo. Je leert en groeit zo langzaam of zo snel als je zelf wilt.
  • Vanaf september is the Upgrade alleen beschikbaar als lidmaatschapsvorm en betaal je 97 euro per maand. Het kost dus 60 euro extra, bovenop je reguliere lidmaatschap van 37 euro per maand.
  • 60x12 maanden lid = 720 euro extra per jaar voor the Upgrade. Je kunt 'm nu eenmalig kopen voor 500 euro. En dan heb je zolang je lid bent toegang! Geen extra kosten dus. Je betaalt alleen je reguliere lidmaatschapskosten. Wauw!

Meer hebben we niet!

Nou, volgens ons hebben we er nu alles aan gedaan om jou te voorzien van voldoende informatie om een keuze te kunnen maken. 

Neem je die Leap of Faith?
Vertrouw je op je diepere gevoel?

Een ‘ja’ op bovenstaande vragen kan ook een ‘nee’ zijn tegen ons aanbod. Dat maakt ons absoluut niet uit. Het is jouw keuze, voor jou. Als jouw antwoord een ‘nee’ is en je volgt daarmee je eigen innerlijke wijsheid, dan is die ‘nee’ even waardevol als een ‘ja’.

Het gaat erom dat je doet wat past bij jou. Om zo’n keuze te kunnen maken, heb je informatie nodig. Die hebben we je nu gegeven via de Replay en deze pagina. 

Nu is het aan jou!

Heel veel liefs,
Anne en Yvonne. 

ps. Nou vooruit dan. Nog een paar veelgestelde vragen hieronder. En dan is het echt tijd om te gaan vertrouwen op je diepere gevoel. Twijfel houdt mogelijkheden tegen. Dus kijk onder de twijfel en zie de mogelijkheden. Voor jou.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.