Ik breng samen met jou de interne organisatie van jouw onderneming op orde.

Ineke is structuurcoach en adviseur. Zij helpt ondernemers van chaos in hun hoofd naar rust in je onderneming door je systemen en processen te waarborgen. Zij gelooft dat elke ondernemer uniek is, dus geen standaard oplossing, maar een Plan van Aanpak op maat gemaakt.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Misschien herken je dit wel: je bent een paar jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer. Je ging rustig van start en had weinig hulp(middelen) nodig. Inmiddels is je onderneming gegroeid en je merkt dat het veel tijd kost om randzaken op te lossen. Ik breng samen met jou de interne organisatie van jouw onderneming op orde. In kleine, haalbare stappen halen we maximaal resultaat.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben goed om jou de bomen in het bos weer te laten zien. Leg snel de vinger op de zere plek, plak geen pleistertjes, maar zorg voor een permanente oplossing. Door lange ervaring weet ik wat past bij welke ondernemer, immers niet iedereen is een ‘getting things done’ type.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben gek op structuur, sta dan ook wel bekend als ‘structuurfreak’. Ik omarm, met gezond verstand, de online mogelijkheden die je kunnen ondersteunen bij het effectief en efficiënt uitvoeren van je werkzaamheden. Deel de Tool van de Week en geef elke week een inkijk in mijn week, immers ‘practise what you preach’. Hou niet van ‘standaard’, dus doe het liefst alles net een beetje anders.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Balans is het woord dat bij mij past, maar ook de grootste worsteling. Eerst voor jezelf zorgen, zodat je voor anderen kan zorgen. Het klinkt logisch, maar hoe snel trappen we niet in de valkuil om toch jezelf te verwaarlozen, omdat er iets af moet of omdat je er graag voor de ander wil zijn. Ik heb geleerd om beter voor mijzelf te zorgen, minder te moeten en daardoor beter in balans te zijn. Lid worden van FEEM is ook een manier om hier handen en voeten aan te geven. Even een momentje voor mijzelf.

Ineke Swart
Ineke Swarthttp://feemonline.nl/ineke-swart/
Ineke is structuurcoach en adviseur. Zij helpt ondernemers van chaos in hun hoofd naar rust in je onderneming door je systemen en processen te waarborgen. Zij gelooft dat elke ondernemer uniek is, dus geen standaard oplossing, maar een Plan van Aanpak op maat gemaakt.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in