Dromen omzetten in concrete marketingdoelen. Daar help ik je mee.

Immelda is een dynamische, open minded vrouw die bewust in het leven staat. Reizen en sporten zijn haar grote passies. Ze houdt er van om nieuwe dingen te ontdekken en zich zo verder te ontwikkelen. Van beroep is Immelda digital marketeer met specialisme in social media campagnes en lead generatie. Ze helpt bedrijven met hun digital marketing.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Ik kan voor jou het verschil maken door je in mijn enthousiasme mee te nemen in het waarmaken van je ondernemersdromen. Met een luisterend oor, gezellige ambitieuze energie en een sportieve en positieve mindset. Dromen omzetten in concrete marketingdoelen. En die doelen vervolgens omzetten in de juiste acties. Goed luisteren, vervolgens aanpakken en doen. Stappen zetten, mét de nodige lef. Dit is wat mij kenmerkt en waarom ik mijn bedrijf ‘Marketing Athletes’ heb genoemd. Het is deze eigenschap waarmee ik anderen om mij heen inspireer en waarmee ik als digital marketeer wil acteren.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben dan heel doelgericht in mijn aanpak. De energie die er ontstaat wanneer ik andere professionals met deze mindset mee kan nemen, vind ik elke keer weer verrassend. We scheiden de hoofd- van de bijzaken en er komt een duidelijk verhaal in de marketing aanpak. Het doel is die ene unieke ondernemersdroom te verwoorden naar doelstellingen en deze vervolgens te vertalen naar concrete marketingacties. Dit kan dan samen met een creatief team uitgewerkt worden tot bijvoorbeeld een social media campagne (paid en/of organic). Het is die combinatie van gevoel, creativiteit en concrete actie. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

Dit is heel belangrijk om over mij te weten:

Het leven zie ik als een groot avontuur, een waarin je je wildste dromen mag laten uitkomen, mag spelen met wat je kunt en te luisteren naar waar je enthousiasme en je intuïtie je naartoe sturen. Door die dromen uit te voeren en stappen te maken, weet je of het echt bij je past.

Hierom pas ik bij FEEM:

Voor veel bedrijven is het moeilijk om stappen te maken, omdat er geen duidelijke focus is, men teveel naar binnen toe georiënteerd is en druk met denken wat anderen vinden. Wanneer je dit hebt in marketing, kan het blokkeren en verval je in het herhalen van acties en campagnes die je al gedaan hebt. Een innovatie killer. Daarom is mijn motto: Durf er te zijn! Dit kan op heel veel verschillende manieren. Het is niet zo belangrijk welke je kiest. Maar dat je er een kiest, je deze eigen maakt, volhoudt en blijft verbeteren.

Immelda Oord
Immelda Oordhttp://feemonline.nl/immelda-oord
Immelda is een dynamische, open minded vrouw die bewust in het leven staat. Reizen en sporten zijn haar grote passies. Ze houdt er van om nieuwe dingen te ontdekken en zich zo verder te ontwikkelen. Van beroep is Immelda digital marketeer met specialisme in social media campagnes en lead genereratie. Ze helpt bedrijven met hun digital marketing.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in