Een Tarotlezing op een nuchtere, ‘down to earth’ manier

Imke (intuïtief, mooi, kreatief, eigenwijs) is eigenaresse van IMYY Tarot en initiatiefnemer en organisator van Dag van de Tarot. Boven alles is zij moeder van haar heerlijke zoontjes Arthur en Robin en vrouw van haar lieve man George

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Soms ben je de draad even kwijt, even van het padje af, voel je het niet meer. Vaak is het dan lastig te bepalen wat er precies aan de hand is en hoe je er weer bovenop kunt komen. Met Tarot breng ik jouw verhaal in beeld. De obstakels, gevoelens én jouw mogelijkheden om weer vooruit te komen. Vooral dat laatste is belangrijk. Je loopt bij mij niet alleen de deur uit met jouw verhaal duidelijk in beeld. Je loopt weg met de wetenschap wat je volgende stap gaat zijn.

Hier ben ik heel goed in:

Ben je op zoek naar een ‘aardse’ Tarotlezing, dan moet je bij mij zijn. Geen vage droombeelden, geen toekomst voorspellen. Ik hou ervan om in gesprek met jou de kaarten te duiden, zodat jij ook het beeld en de antwoorden krijgt die je nodig hebt. En dat is dan ook waar ik goed in ben; luisteren naar jou, de kaarten lezen en van daaruit jouw verhaal vertellen. Ook wanneer je bij mij een cursus volgt is dit de aanpak die ik jou zal leren.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Net als jij ben ik meer dan de som der delen. Die delen bestaan uit vrouw zijn van, moeder zijn van, dochter en zus zijn van. Ik ben student geweest, ambtenaar en nu ondernemer. Ik heb op een podium gestaan en geef nu graag aan anderen die plek. Ik hou van magie en sprookjes en vind dat vaak het meest aardse en essentiële in ons bestaan. Vroeger heette ik Immie, nu Imke of mam-mam-maham en mijn bedrijf heet IMYY (I am wise).

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Tarot gaat over individuatie, oftewel helemaal je volledige zelf worden, oftewel jouw mannelijke en vrouwelijke aspecten in balans. Vrouwelijk ondernemerschap is een prachtig voorbeeld van wat het betekent om die balans te zoeken, te realiseren en te behouden. Vanuit onze vrouwelijke inspiratie komen de meest prachtige, zingevende ideeën en met onze mannelijke daadkracht kunnen we die ideeën vormgeven en in de wereld plaatsen. Dit vraagt om een continue beweging van binnen naar buiten en weer terug. Zoals de lemniscaat boven de Tarot de Kracht.

Imke Verhaeren
Imke Verhaerenhttp://feemonline.nl/imke-verhaeren/
Imke (intuïtief, mooi, kreatief, eigenwijs) is eigenaresse van IMYY Tarot en initiatiefnemer en organisator van Dag van de Tarot. Boven alles is zij moeder van haar heerlijke zoontjes Arthur en Robin en vrouw van haar lieve man George.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

4 REACTIES

 1. Op zich had ik niet perse een vraagstuk, maar ik vond het wel interessant. Inzicht is altijd leuk.
  Het was een leuk gesprek, vooral het woord bewustzijn kwam weer naar boven en dit heeft me weer wat aan het denken gezet. Wat ik het meest waardeerde was de openheid van Imke en hoe zij een veilige setting creëert.

 2. Tarot sprak me aan omdat ik het nog niet kende. Toen ging ik nadenken over een vraagstuk dat ik zou kunnen voorleggen. En ik kwam al snel uit op de worsteling waar ik in zat; een keuze die ik moest maken maar eigenlijk niet wilde maken.
  Ik heb niet geaarzeld, heb meteen vol enthousiasme gereageerd op Imke haar oproep en dat enthousiasme bleef tot aan de afspraak.
  Ik ben zeker geholpen door het gesprek met Imke aan de hand van de kaarten. Het gaf me inzicht en helderheid over mijn huidige situatie en waarom de te maken keuze enerzijds helder en duidelijk was en anderzijds waarom het ook ingewikkeld was.
  Wat ik waardeerde was de rustige sfeer die Imke creëerde, de ruimte die ik kreeg om mijn verhaal te doen, de vragen die ze stelde, hoe ze de kaarten koppelde aan mijn verhaal en haar vragen koppelde aan de kaarten. Het mooie verslag achteraf heb ik ook enorm gewaardeerd.
  Maar wat heb ik dan het meest gewaardeerd? De uitnodigende en gelijkwaardige sfeer die Imke neerzet door haar houding waardoor alles goed is.
  Ik heb een knoop doorgehakt, dezelfde middag nog. Het resultaat daarvan was dat ik per direct opluchting en rust ervoer en dat er ruimte ontstond voor nieuwe ideeën.

 3. Imke deed een aanbod voor een coachingsgesprek en dat vond ik zo leuk!! In het verleden heb ik vaker gebruik gemaakt van tarot, ik heb ze zelf ook, maar vind het interpreteren voor mezelf toch nog lastig. Dus haar aanbod vond ik super leuk en maakte me nieuwsgierig om weer eens vanuit tarot te kijken naar mijn vraag. De no nonsense mentaliteit van Imke is iets waar ik van houd. Geen zweverig gehalte of wollig taalgebruik, maar juist duidelijk, concreet en to the point.

  De vraag waar ik op dat moment mee rond liep was: “wat heeft mijn bedrijf van mij nodig?” oftewel wat stroomt er niet, aangezien ik een terugloop in aanvragen en inkomsten zag. Ik was dan ook oprecht benieuwd hoe of zij hierop antwoord kreeg via Tarot. En het heeft geholpen!

  Ik vind het altijd heilzaam om een weerspiegeling te ontvangen van dat wat er speelt vanuit de interpretatie van een ander. Mooi inzicht voor mij persoonlijk was vooral de onbalans tussen mijn ‘mannelijke energie’ (daadkracht, korte termijn, zichtbaarheid, verkoop, etc) en mijn ‘vrouwelijke energie’ (persoonlijk, flow, afstemming, lange termijn, etc). De vraag die tijdens de sessie naar voren kwam was een mooie aanvulling; “Wat heeft mijn volwassen ego (mannelijke energie en nadruk op volwassene) nodig om ten dienste te zijn van mijn ziel (vrouwelijke energie)?”

  In mijn geval is het antwoord onderdeel van een reis waar ik in zat/zit als ondernemer en zijn het diverse keuzes die niet direct zichtbaar zijn. Wel zorgen ze ervoor dat ik het steeds meer vanuit plezier en afstemming werk in mijn bedrijf/organisatie met meer opdrachten en inkomsten tot gevolg.

 4. Ik had het gevoel dat ik vastliep. Dat het niet stroomde en ik er niet de vinger op kon leggen waar dit aan lag. Dus meldde ik mij voor een coachingsgesprek met IMYY Tarot.
  Ik hoefde daar niet over te aarzelen. Ik hou erg van beelden en vond het geweldig om (volgens mij op linkedin) om te lezen dat je de kaarten niet gebruikt om de toekomst te voorspellen maar als instrument voor coaching

  En ik ben absoluut geholpen. Het heeft me weer in contact gebracht met mijn kracht. Het beeld van de vrouw met haar oranje jurk aan op haar troon helpt me om contact te maken met mijn unieke kracht.
  Er kwam verdieping in het proces met mijn moeder en tante. Het heeft nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik het meer los kon laten. Haar proces meer bij haar kan laten en vooral verantwoordelijkheid neem over mijn proces. Opnieuw weer in kan tunen op mijn kracht en weer voel dat ik stuur heb over mijn even ipv geleefd te worden door allen wat er gebeurd.

  In de eerste plaats waardeerde ik de prettige persoonlijkheid van Imke. De ontspannen en verfrissende manier waarop zij de kaarten inzet. Ik vond het fijn dat we een gesprek hadden en niet zo iets was als zij kijkt in haar glazen bol en vertelt mij wat me te wachten staat of wat ik moet doen. Zij gaf me het stuur terug door me keuzes te laten maken en vragen te stellen waarbij de beelden centraal stonden.

  Ik voel dat er meer ruimte is voor mijn bedrijf. Ik heb weer meer vertrouwen in mezelf. En ik ben weer in beweging aan het komen. Er is net zoveel tijd en stress als voorheen, maar het stroomt weer. Ik heb het stuur in handen en heb er het vertrouwen in dat ik ook met zwaar weer prima mijn boot kan besturen.
  Het is ook leuk om te merken dat ik wat meer los kan komen van de vorm. Ik heb altijd mensen geholpen. Dit vind ik nog steeds mooi maar het kost me regelmatig te veel energie. Vooral het puzzelen naar de oplossing is waar ik energie van krijg. Op dit moment ben ik aan het experimenteren in het puzzelen met geld. Ik ben aan het beleggen en merk dat ik het leuk vind om dit avontuur aan te gaan. Nee ik ga niet met pensioen, maar ben wel anders aan het kijken naar geld verdienen en lol maken in mijn leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in