Leestijd: 4 minuten

Yes! Leuk dat je meer wilt weten over de FEEM Community.

Samen met de vrouwelijke ondernemers van de FEEM Community creëren we FEEM Magazine. Maar het is veel meer dan dat. We komen bij elkaar om te sparren, voor Masterminds, om van elkaar te leren. We’ve got your back. Wil je meer weten of het lidmaatschap? Meld je even aan en dan vertellen we je er alles over.

"Wat voor professionals zijn er aangesloten?"

Dat is heel divers: marketeers, mediators, advocaten, logo-ontwerpers, coaches, professionals die alles weten van gezondheid, financiën, pitchen op een podium, intuïtie, je purpose vinden, duurzaam ondernemen, structuur, innerlijk leiderschap, energie. Het is heel divers. Degene die geslecteerd worden voor het FEEM Passie&Talent Project mogen van alles gebruik maken.

Alle leden zijn vrouwelijke ondernemers – eenpitters en vrouwen met een klein bedrijf tot middelgroot bedrijf – die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei belangrijk vinden. We ondernemen vanuit ons hart (hebben een missie!) en zijn samen op ontdekkingsreis hoe we dat het beste kunnen vormgeven in de praktijk.

We zijn actief bezig met onze persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. De een als professional, de ander puur voor haarzelf.

We staan zo oordeelloos en authentiek mogelijk in het leven. En dat zie je ook terug in onze bedrijfsvoering. Die is echt, eerlijk en oprecht. Geen gekke marketingtrucjes, maar gewoon vanuit onze eigen eigenheid trekken we de juiste mensen aan.

Het gaat er dus niet eens om dat je wekelijks meedoet met de meetings die we organiseren. Met jouw lidmaatschap geef je een boodschap af. De boodschap dat je een professional bent die op deze manier in het leven staat. Dat zegt heel veel. 

Nice! Meld je hieronder even aan, dan sturen we alles op. Vrijblijvend.

Aanmelden

Je hoeft je alleen maar even aan te melden en dan ontvang je meteen de uitleg over de FEEM Community. Leuk dat je meer wilt weten! Je zit dan uiteraard nog nergens aan vast.

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

FEEM Community is:

  • Free Publicity (via onze magazines)
  • Gelijkgestemden (in onze community)
  • Rolmodellen (in onze community)
  • Social Impact (via het FEEM Passie&Talent Project)

“Voordat ik FEEM Magazine & FEEM Community op 8 maart 2021 lanceerde, is daar een mooie reis aan vooraf gegaan. Ik heb altijd mijn hart gevolgd. Ik ben fotograaf geweest (dat mondde uit in een bedrijf met 5 mede-fotografen), ik heb events georganiseerd in de trouwbranche, ik heb mijn eigen videoproductiebedrijf opgezet wat later is uitgegroeid tot een heel mooi videocommunicatiebureau. Alle ups en downs heb ik doorleefd. Wat een reis! FEEM is mijn vijfde bedrijf.

Ik heb altijd gedaan wat ik leuk vond, maar vanaf 2018 voelde ik dat het tijd was voor de volgende stap. Mijn hart fluisterde weer naar me. In 2019 verkocht ik mijn aandeel in het videocommunicatiebureau aan mijn compagnon en vanuit een diep vertrouwen startte ik opnieuw. Alles was mogelijk. Ik wist niet wat ik zou gaan doen. Het enige wat ik had was een heel sterk innerlijk kompas: ik wilde een verschil maken. Niet alleen maar doen wat ik leuk vind om te doen, maar iets betekenen voor een ander.

Het werd een reis met veel lessen in acceptatie en overgave. (Lees: het was soms enorm frustrerend) Het duurde bijna twee jaar voordat alles in elkaar klikte en het idee voor FEEM ontstond. Alles klopt.

Nu werk ik met een heel bevlogen team en de leden van de FEEM Community aan dit bijzondere platform. Allemaal vrouwen die de moed hebben om naar hun hart te luisteren en ervoor te gaan. Hoe spannend dat soms ook is. Via onze magazines geven we onze kennis en ervaring weer door aan anderen. FEEM voelt niet als MIJN bedrijf. FEEM is een organisatie van ons allemaal. Samen zijn we FEEM. Ik durf voluit te zeggen; hiermee maken we een verschil! Voor onszelf én anderen.

Via innerlijke groei naar bedrijfsgroei, daar geloven we in. FEEM herinnert je aan al het moois wat in je diepste kern zit en stimuleert je om dat te uiten. Het blijft een ontdekkingstocht hoe we dicht bij onszelf blijven. Hoe fijn is het om dat pad samen te lopen. FEEM is je mentor én je reisgenoot. We rise by inspiring each other!

Yvonne van Balkom

De leden

Wat vinden zij?

Een paar leden praten je in een paar minuten even bij.

Je hoeft je alleen maar even aan te melden en dan ontvang je meteen alle info over de FEEM Community. Leuk dat je meer wilt weten!

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

Alvast wat extra uitleg