Leestijd: 3 minuten

Waar komt alle inspiratie voor de artikelen van FEEM Magazine vandaan? Uit de FEEM Community! De leden van de FEEM Community – vrouwelijke ondernemers die compleet verzot zijn op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording – leveren input aan en schrijven zelf mee. Ondertussen leren ze ook nog eens van elkaar, in wekelijkse Circles en de vele andere sessies. En samen maken we social impact.

Zichtbaarheid

Deel jouw inspiratie via FEEM Magazine. Sommige hebben van bewustzijn hun werk gemaakt. Zij delen kennisartikelen. Anderen delen persoonlijke ervaringen.

Connectie

Hier kun je 100% jezelf zijn. De community bestaat uit bewuste vrouwelijke ondernemers, waarbij het helemaal oké is als je zelf even het antwoord niet hebt.

Persoonlijke groei

Wekelijks live sessies voor je eigen verdieping. En meerdere masterclasses staan klaar om in je eigen tempo te volgen.

Social Impact

Samen begeleiden we enkele vrouwelijke ondernemers die wel wat support kunnen gebruiken, via het FEEM Passie&Talent Project.

Werken vanuit intuïtie en inspiratie mét resultaat, het kan! 

En inspireer daar ook weer anderen mee via jouw bijdragen aan FEEM Magazine en het FEEM Passie&Talent Project.

Word lid van de meest betrokken community van Nederland. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Bijna 100 leden, meerdere live sessies per week en veel enthousiasme. Ben jij er klaar voor om een bak aan support en inspiratie te ontvangen waardoor je gaat vliegen? Welkom! 

Klinkt leuk: werken vanuit je hart. Maar wanneer je dat daadwerkelijk doet weet je als geen ander dat het in de praktijk soms een stuk moeilijker is dan in theorie. Wat wil ik nu écht? Zeg ik ‘nee’ tegen die klant terwijl ik het geld goed kan gebruiken? Wat is nu eigenlijk exact mijn intuïtie en wanneer is het toch ego?

Bij de FEEM Community kun je 100% jezelf zijn. Hier hoef je even niet alle antwoorden te weten en gaan we samen op onderzoek. Wat betekent ondernemen en werken vanuit je hart nu precies? Op elk level.

"FEEM voelt niet als MIJN bedrijf. FEEM is een organisatie van ons allemaal. Samen zijn we FEEM. Samen creëeren we FEEM. Ik durf voluit te zeggen; hiermee maken we een verschil! Voor onszelf én anderen. Werken vanuit je hart, daar geloven we in. FEEM herinnert je aan al het moois wat in je diepste kern zit en stimuleert je om dat te uiten. Het blijft een ontdekkingstocht hoe we dicht bij onszelf blijven. Hoe fijn is het om dat pad samen te lopen. FEEM is je mentor én je reisgenoot. We rise by inspiring each other!"

Yvonne van Balkom

Founder FEEM Community

Meer weten?

Wil je meer weten over wie we zijn, wat we doen en wat de kosten zijn? Leuk! Meld je hieronder even aan, dan sturen we alles op. Vrijblijvend uiteraard.

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

De leden

Wat vinden zij?

Een paar leden praten je in een paar minuten even bij.

Vragen?

Je hoeft je alleen maar even aan te melden en dan ontvang je meteen alle info over de FEEM Community. Leuk dat je meer wilt weten!

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.