Leestijd: 5 minuten

Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen.

Onderneem vanuit intuïtie en inspiratie mét resultaat. 

En inspireer daar ook weer anderen mee via jouw artikelen op FEEM Magazine.

Klinkt leuk: ondernemen vanuit je hart. Maar wanneer je dat daadwerkelijk doet weet je als geen ander dat het in de praktijk soms een stuk moeilijker is dan in theorie. Wat wil ik nu écht? Zeg ik ‘nee’ tegen die klant terwijl ik het geld goed kan gebruiken? Wat is nu eigenlijk exact mijn intuïtie en wanneer is het toch ego? 

Bij de FEEM Community kun je 100% jezelf zijn. Hier hoef je even niet alle antwoorden te weten – ook al ben jij vaak degene waar mensen aankloppen voor coaching of advies – en gaan we samen op onderzoek. Wat betekent ondernemen vanuit je hart nu precies? Op elk level.

We komen bij elkaar in House of FEEM, ons online clubhuis. We sparren samen, hebben Masterminds en hebben wekelijks onze FEEM Circle waar we ‘naar binnen’ gaan zodat we daarna verder kunnen vanuit geïnspireerde actie. Je doet alleen mee aan de meetings waar je zelf behoefte aan hebt op dat moment. 

Wat is House of FEEM?

Zie het als een sportschool, maar dan voor je hoofd, hart & ziel. Bij een sportschool heb je diverse lessen waar je heen kunt; de BBB, spinning, body pump, etc. Je kiest zelf waar je naartoe wilt en gaat wanneer je daar behoefte aan hebt. Soms ga je 3x per week, soms 1x per week en in drukke periodes bijvoorbeeld 1x per maand.

Zo werkt het ook in House of FEEM. We hebben veel verschillende meetings. Ieder met eigen stijl. Van Circles (hier ontdek je wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en naar boven mag komen zodat je daarna weer verder kunt vanuit ‘inspired action’) tot een Let’s Connect (hier gaat het om elkaar leren kennen). Of je komt naar een sparsessie of meldt je aan om plaats te nemen in de Hot Seat van die maand.

Wat jij wil. 

Je kiest wat jij wil en waar je op dat moment behoefte aan hebt. 

O ja, en in de sportschool kun je vaak ook zelf rondlopen en doen wat je wil. Beetje rondhangen en af en toe aan een gewicht hangen. Kan bij ons ook. We hebben verschillende inhoudelijke masterclasses voor je klaar staan. Die kun je dus gewoon volgen wanneer jij wilt, op je eigen tempo. 

Wat we ook organiseren, bij alles staat centraal: we werken van binnen naar buiten. Eerst Zijn, dan Doen. 

Bijvoorbeeld: een sparsessie over Instagram zal dus nooit gaan over ‘waar kan ik volgers kopen om zo snel mogelijk te groeien’ maar eerder over ‘hoe blijf ik dicht bij mezelf wanneer ik kritiek ontvang op mijn posts’.

En als je het leuk vindt mag je ook kennisartikelen of persoonlijke blogs plaatsen in FEEM Magazine. We leggen je graag uit hoe het werkt. Meld je dan wel even aan. 

Wat voor professionals zijn er aangesloten?

Dat is heel divers: marketeers, mediators, advocaten, logo-ontwerpers, coaches, professionals die alles weten van gezondheid, financiën, pitchen op een podium, intuïtie, je purpose vinden, duurzaam ondernemen, structuur, innerlijk leiderschap, energie.

Alle leden zijn vrouwelijke ondernemers – eenpitters en vrouwen met een klein team tot middelgroot bedrijf – die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei belangrijk vinden. We ondernemen vanuit ons hart (hebben een missie!) en zijn samen op ontdekkingsreis hoe we dat het beste kunnen vormgeven in de praktijk. We zijn allemaal actief bezig met onze persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. De een begeleidt daar als professional ook anderen mee, de ander zet het puur voor haar eigen ontwikkeling en bedrijfsgroei in.

Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Nice! Meld je hieronder even aan, dan sturen we alles op. Vrijblijvend uiteraard.

Meer weten?

Je hoeft je alleen maar even aan te melden. Dan ontvang je meteen de uitleg over House of FEEM. Leuk dat je meer wilt weten! Je zit dan uiteraard nog nergens aan vast.

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

House of FEEM is:

  • Free Publicity (via onze magazines)
  • Gelijkgestemden (in onze community)
  • Persoonlijke groei (in onze community)

“Voordat ik FEEM Magazine & FEEM Community op 8 maart 2021 lanceerde, is daar een mooie reis aan vooraf gegaan. Ik heb altijd mijn hart gevolgd. Ik ben fotograaf geweest (dat mondde uit in een bedrijf met 5 mede-fotografen), ik heb events georganiseerd in de trouwbranche, ik heb mijn eigen videoproductiebedrijf opgezet wat later is uitgegroeid tot een heel mooi videocommunicatiebureau. Alle ups en downs heb ik doorleefd. Wat een reis! FEEM is mijn vijfde bedrijf.

Ik heb altijd gedaan wat ik leuk vond, maar vanaf 2018 voelde ik dat het tijd was voor de volgende stap. Mijn hart fluisterde weer naar me. In 2019 verkocht ik mijn aandeel in het videocommunicatiebureau aan mijn compagnon en vanuit een diep vertrouwen startte ik opnieuw. Alles was mogelijk. Ik wist niet wat ik zou gaan doen. Het enige wat ik had was een heel sterk innerlijk kompas: ik wilde een verschil maken. Niet alleen maar doen wat ik leuk vind om te doen, maar iets betekenen voor een ander.

Het werd een reis met veel lessen in acceptatie en overgave. (Lees: het was soms enorm frustrerend) Het duurde bijna twee jaar voordat alles in elkaar klikte en het idee voor FEEM ontstond. Alles klopt.

Nu werk ik met een heel bevlogen team en de leden van de FEEM Community aan dit bijzondere platform. Allemaal vrouwen die de moed hebben om naar hun hart te luisteren en ervoor te gaan. Hoe spannend dat soms ook is. Via onze magazines geven we onze kennis en ervaring weer door aan anderen. FEEM voelt niet als MIJN bedrijf. FEEM is een organisatie van ons allemaal. Samen zijn we FEEM. Ik durf voluit te zeggen; hiermee maken we een verschil! Voor onszelf én anderen.

Via innerlijke groei naar bedrijfsgroei, daar geloven we in. FEEM herinnert je aan al het moois wat in je diepste kern zit en stimuleert je om dat te uiten. Het blijft een ontdekkingstocht hoe we dicht bij onszelf blijven. Hoe fijn is het om dat pad samen te lopen. FEEM is je mentor én je reisgenoot. We rise by inspiring each other!

Yvonne van Balkom

De leden

Wat vinden zij?

Een paar leden praten je in een paar minuten even bij.

Je hoeft je alleen maar even aan te melden en dan ontvang je meteen alle info over de FEEM Community. Leuk dat je meer wilt weten!

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

Alvast wat extra uitleg