Dear Good Morning oprichter Lienke over haar passie en talent

De Ikigai podcast met Brenda Serrée

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Brenda Serrée het podium. Met de Ikigai podcast serie 'Ontdek je Ikigai' inspireert Brenda over hoe Ikigai je leven en werk kan verrijken. Speciaal voor wie meer energie, plezier en vervulling wil aantrekken. De podcast zijn gesprekken met (bekende) mensen en ondernemers met een sterke Ikigai oftewel purpose of life. Naast Ikigai expert is Brenda ook logo-ontwerper en branding adviseur voor purpose driven ondernemers en coaches. Personal branding vindt ze boeiend omdat het gaat over hoe jij eruit springt voor je doelgroep. Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen om vanuit je Ikigai bij te dragen aan een mooiere wereld.

Leestijd: < 1 minuut

In deze Ikigai podcast praat Ikigai expert Brenda Serrée met Lienke de Jong. Lienke is oprichter van de community Dear Good Morning. Bestaande uit mensen die allemaal van haar willen leren hoe zij ’s morgens ook fit en blij kunnen opstaan. Openhartig vertelt Lienke hoe ze van ochtendhater veranderde in ochtendliefhebber. Ze kan met zo veel liefde over de ochtend praten of over een schitterende zonsopgang, en is een voorbeeld voor velen. Lienke’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze schreef een succesvol boek, heeft een kersverse app met al honderden members en bereikt zo’n 200.000 mensen per maand.

Voor de ondernemers onder ons is het interessant om te horen hoe zij het idee voor de community kreeg, welke dalen zij kende, en hoe het concept dat zij opzette zich steeds verder ontwikkelt.

Haar boek Dear Good Morning gaat over haar succesformule om ’s morgens fit en energiek op te staan. Lienke was eerder spreker bij onder meer Kukuru en raakt niet uitgepraat over de kracht van de ochtend. Brenda Serrée vraagt haar: “Lienke, je schrijft in je voorwoord dat je een chagrijnige meid was die ’s nachts opleefde en tot in de middag in bed leg. Wat was het moment dat je dacht: dit moet anders?” Het antwoord op deze en andere vragen zoals ‘Hoe kwam je erachter dat je juist ’s morgens vroeg op moest?’ en ‘Wat is jouw Ikigai?’ hoor je in deze podcast.

Bekijk hier de video van de podcast om zo ook Lienkes aanstekelijke enthousiasme echt mee te krijgen. Wil je alleen de audio beluisteren? Dat kan hier via Soundcloud.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?