persoonlijk verhaal van een verschilmaker

Hoe je energetische kracht kan koppelen aan jouw verlangens en money mindset

De zomerperiode is het seizoen dat jou energetisch kan helpen in je persoonlijke groei. Het is de tijd in de jaar van verhoogde helderheid en energie. De kracht daarvan is enorm en wij kunnen ons verbinden met deze energie. Een aantal tips om hier gebruik van te maken, deel ik graag met je.

Leestijd: < 1 minuut

Je hebt de eerste helft van het jaar misschien wel gewerkt als een malle, nu is het tijd om voluit te genieten. Genieten in de meest complete vorm want de zomer zet je ook aan op groei, overvloed, passie en wilskracht.

Het is dé tijd van het jaar om de energie en deze kenmerken te verbinden met jouw verlangens. Tap in op die verhoogde helderheid, laat zichtbaar worden wat je echt wil. Creëer duidelijkheid in wat je daarvoor mag doen. En minstens net zo belangrijk: wat je ervoor mag laten. Dit geldt voor al jouw verlangens, ook die op het gebied van geld.

Laat zichtbaar worden wat je echt wil

Omdat we tijdens vakanties massaal meer tijd nemen om boeken te lezen, inspireer ik je graag met deze 5 boeken:

1. De Creatiespiraal | Marinus Knoope
2. Think and Grow Rich | Napoleon Hill
3. The Big Leap | Gay Hendricks
4. Rich Dad Poor Dad | Robert Kyosaki
5. Money, a Love Story | Kate Northrup

Misschien heb je ze al eens gelezen. Dan nodig ik je uit om ze nogmaals open te slaan. Zet je verlangen aan vanuit kracht en creativiteit in combinatie met geld.

Kijk of luister je liever dan dat je leest? Van alle vijf is ook een luisterboek beschikbaar. Voor degenen die nog meer willen, benoem ik ook nog graag de podcast van Kim Munnecom en het Youtube kanaal van Marie Forleo.

Zet je verlangen aan vanuit kracht en creativiteit in combinatie met geld

Het hoeft niet te voelen als hard werken; het is tenslotte vakantie! Zie het als een experiment waarin je iedere dag even bewust de tijd neemt om in gedachten af te stemmen op de energie van de zomer en jouw verlangens.

Margriet van Dijk
Margriet van Dijk
Er is niets wat Margriet liever doet dan haar klanten helpen de beste versie van zichzelf te zien en zijn. Zodat ze impact maken vanuit wie ze zijn en daar droomresultaten mee behalen. Zij kijkt verder dan de oppervlakte en ziet dat veel issues geld-gerelateerd zijn. Daarom schrijft ze graag over de diepere lagen die met geld te maken hebben.

Verschilmakers Vertellen

Alle artikelen in FEEM Magazine worden geschreven door onze journalisten en redactieleden. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je persoonlijke ervaringen, kennisartikelen en visies van leden van de FEEM Community. Zij brengen Feminien Leiderschap in de praktijk. Daarmee maken zij het verschil.

Meer van deze Verschilmaker

Verhalen van andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

Wij gebruiken FEEM Magazine graag als platform om kennis en ervaring te delen over de thema's waar we over schrijven. Door jouw visie op dit onderwerp ook te delen, komen we samen tot steeds meer verdieping en inspiratie. We houden van constructieve gesprekken - van hart tot hart. Praat je mee? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in