Hoe je energetische kracht kan koppelen aan jouw verlangens en money mindset

Onze expert: Margriet van Dijk

Er is niets wat Margriet liever doet dan haar klanten helpen de beste versie van zichzelf te zien en zijn, zodat ze impact maken vanuit wie ze zijn en daar droomresultaten mee behalen. Zij kijkt verder dan de oppervlakte en daarom is zij onze expert en pakt zij in de rubriek 'It's all about the Money' de vragen op die met de diepere lagen van geld te maken hebben.

Leestijd: 2 minuten

De zomerperiode is het seizoen dat jou energetisch kan helpen in je persoonlijke groei. Het is de tijd in de jaar van verhoogde helderheid en energie. De kracht daarvan is enorm en wij kunnen ons verbinden met deze energie.

Je hebt de eerste helft van het jaar gewerkt als een malle, nu is het tijd om voluit te genieten. Genieten in de meest complete vorm want de zomer zet je ook aan op groei, overvloed, passie en wilskracht.

Het is dé tijd van het jaar om de energie en deze kenmerken te verbinden met jouw verlangens. Tap in op die verhoogde helderheid, laat zichtbaar worden wat je echt wil. Creëer duidelijkheid in wat je daarvoor mag doen. En minstens net zo belangrijk: wat je ervoor mag laten. Dit geldt voor al jouw verlangens, ook die op het gebied van geld.

Laat zichtbaar worden wat je echt wil

Omdat we tijdens vakanties massaal meer tijd nemen om boeken te lezen, inspireer ik je graag met deze 5 boeken:

1. De Creatiespiraal | Marinus Knoope
2. Think and Grow Rich | Napoleon Hill
3. The Big Leap | Gay Hendricks
4. Rich Dad Poor Dad | Robert Kyosaki
5. Money, a Love Story | Kate Northrup

Misschien heb je ze al eens gelezen. Dan nodig ik je uit om ze nogmaals open te slaan. Zet je verlangen aan vanuit kracht en creativiteit in combinatie met geld.

Kijk of luister je liever dan dat je leest? Van alle vijf is ook een luisterboek beschikbaar. Voor degenen die nog meer willen, benoem ik ook nog graag de podcast van Kim Munnecom en het Youtube kanaal van Marie Forleo.

Zet je verlangen aan vanuit kracht en creativiteit in combinatie met geld

Het hoeft niet te voelen als hard werken; het is tenslotte vakantie! Zie het als een experiment waarin je iedere dag even bewust de tijd neemt om in gedachten af te stemmen op de energie van de zomer en jouw verlangens.

Ook in deze rubriek?

Heb jij ook een vraag over money mindset? Margriet helpt je graag verder dus stuur je vraag zeker in via redactie@feemonline.nl

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem wekelijks in je mail?