Het is oké om niet perfect te zijn

De podcast: Meer dan Mama, door Bianca Meijsen

Af en toe delen we een aflevering uit de 'Meer dan Mama'-podcast, wanneer wij denken dat deze ook interessant is voor niet-mama's. :) In de podcast worden namelijk zeer waardevolle thema's besproken rondom de burn-out. Wanneer je werkt op een manier die klopt voor jou, voorkom je dat je dat hoeft mee te maken. Vanuit de vraag 'Leef jij vanuit je hart?' bespreekt Bianca Meijsen met verschillende professionals alle niveaus van de burn-out; op mentaal, lichamelijk, emotioneel, relationeel, energetisch en spiritualiteit vlak. Bianca is Ontstress Coach, Transformatie Trainer en Auteur van het boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out. Met haar podcast wil Bianca bijdragen aan de bewustwording wat de impact is van burn-out nadat je officieel 'beter' bent verklaard en hoe je de sprankeling en het genieten weer terugkrijgt in je leven.

Leestijd: < 1 minuut

Sharon Doorson wilde haar droom als zangeres verwezenlijken en in die reis vergat ze ergens haar eigen motto ‘Perfectly Imperfect’. Een motto dat ze zelfs ooit eens als tattoo wilde laten zetten. Ze kreeg een burn-out op een moment waarop ze dat het minst verwachtte. In deze podcast vertelt ze haar reis naar herstel en geeft ze tips aan nieuwe moeders om die burn-out te voorkomen.

Ons gesprek over burn-out ontstond spontaan en werd vooral getriggerd door wat ik had gezien bij De Beste Zangers. Een soort ‘hoogspanning’ die groter was dan alleen geëmotioneerd zijn, doordat OG3NE haar toezong met Clown. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Vooral omdat mijn man, die naast mij op de bank zat, oprecht niet zag of begreep wat ik bedoelde. Ik vroeg het Sharon en mijn vermoeden bleek terecht. Eigenlijk zat ze al in de burn-out. Luister naar haar verhaal in de podcast en bekijk het intro via YouTube.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?