Het goud van onze cyclus

Cyclus of LIFE

In 'Cyclus of LIFE'  gaat onze hoofdredacteur Yvonne van Balkom in gesprek met Crystal Kwee over ondernemen in lijn met je vrouwelijke cyclus. Samen met Mabel Duchossoy runt Crystal (rechts op de foto) het bedrijf The New Business Women. Dat bedrijf komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het verschil maken om de wereld radicaal verder te brengen.

Leestijd: < 1 minuut

Dit was weer een heel verhelderend gesprek over onze cyclus. Hoe kun je meer gaan leven naar je cyclus? Met andere woorden: niet zozeer last hebben van die buikpijn, moodswings en andere vervelende issues die naar boven kunnen komen tijdens je cyclus. En trouwens niet alleen die nare periode, maar ook de andere weken. In elke week zit ‘goud’ wanneer je door hebt hoe je er op een andere manier naar kunt kijken.

In dit gesprek met Crystal hebben we het over onze cyclus vanuit het idee dat je elke week kunt zien als een van de vier seizoenen, herfst, winter, lente, zomer en… nog een vijfde seizoen. Welke dat is hoor je zo in ons gesprek.

En ook:
– In elke periode verandert je hormoonhuishouding. Hoe kun je daarmee omgaan zodat het juist niet verergert?
– In welke periode sta je meer in contact met je intuïtie?
– Wanneer je nieuwe ideeën beter even kunt laten liggen.
– Wanneer is het moment om wat meer naar binnen te trekken en wanneer ga je weer naar buiten?

Kijk en luister zelf!

Of zet gewoon even onze podcast aan

Vragen over dit onderwerp?

Laat hieronder je vraag of reactie achter. We horen heel graag van je.

Ook boeiend

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van FEEM wekelijks in je mail?