Leestijd: 2 minuten

het elixer

Woehoe, wat een reis was dat. Hieronder deel ik het laatste deel van het verhaal van FEEM: voordat FEEM überhaupt bestond tot aan de beginjaren, waarin je ziet hoe het beetje bij beetje is ontstaan. Om vervolgens mijn persoonlijke inzichten te delen. Ik deel ze graag met je zodat jij je erdoor kunt laten stimuleren, motiveren of inspireren. Want, misschien denk je: ‘Hee, da’s een goed idee, ga ik ook proberen’. Of juist: ‘Daar ben ik het niet mee eens. Nu weet ik wat ik niet wil doen’. Beide is informatie voor jou. Gebruik het! Doe er iets mee. Ik neem je graag mee op reis naar het verhaal van FEEM.  

Groetjes, Yvonne van Balkom
Oprichter FEEM Magazine

2021 - begin 2022

Ik leer elke dag bij. 

Elke dag ontdek ik nieuwe dingen over de thema’s waar ik me zo graag in verdiep. Ik ontdek nieuwe lagen, andere perspectieven. Ik ontdek nieuwe opties voor FEEM.

I love it.

Wat wil ik hierin graag behouden en veranderen? 

LESSONS LEARNED

VRAGEN VOOR JEZELF

Mijn inzicht: vier het proces, dat is het succes

  • Waar ben je dankbaar voor?
  • Wat is de 1% verbetering die je vandaag mag doorvoeren?
  • Wat is de 1% verbetering die op een ander moment opgepakt mag worden?
  • Welke successen mag je even vieren voordat je doorgaat naar het volgende?

 

juni 2022

Ik kijk uit naar het volgende avontuur waar FEEM me gaat brengen. I’m in! Ik neem mijn lessen mee. Ik heb ervan geleerd, doe voortaan dingen anders. En heb tegelijk niet de illusie dat ik nu alles weet. Ik zal waarschijnlijk nog veel ‘fouten’ maken. Ik hoop het. Deze ontdekkingstocht is fantastisch. Ik ben benieuwd naar het volgende hoofdstuk in dit verhaal. 

 

Heb jij trouwens je eigen puzzel al gelegd? Wat was jouw ‘oproep tot avontuur’? Wat was jouw inwijding, wie was jouw mentor? Etc. Dat is erg verhelderend en interessant om eens uit te zoeken voor jezelf. Misschien kom je er zo wel achter in welke fase je je nu bevindt. Spannend! Dan zie je ook meer het geheel en weet je: het komt allemaal goed.