Het boek van Eva Brouwer op #1. Hoe heeft ze dat gedaan?

Behind the Book

Wij willen weten 'wat is het verhaal achter het boek'. Dat is waar we in de rubriek Behind the Books naar op zoek gaan. Een soort 'Behind the scenes' maar dan dus bij boeken. Was het schrijfproces moeilijk? Of juist niet? Waarom juist dit verhaal, deze vorm, deze tijd, deze... watdanook. Wij zitten boordevol vragen en zijn heel nieuwsgierig naar het verhaal van de auteur. In max. 15 minuten (#15minutesoffeem) pikken we er per boek één hoofdvraag uit. Kijk en luister je mee? 

Leestijd: < 1 minuut

Een boek schrijven is voor veel mensen een droom. Voor veel ondernemers is het een mooie marketingtool. En soms een combinatie van beide.

Wat het ook is, voor elke auteur is één ding belangrijk: dat het boek goed ontvangen wordt. En het liefst natuurlijk op nummer 1 komt te staan. Bij ondernemersboeken is de lijst van managementboek daarin de ‘heilige graal’. Daar wil je op nummer uno staan.

Presentatietrainer Eva Brouwer is het gelukt, met haar boek over online presenteren. Een boek wat ze in een paar maanden tijd schreef én publiceerde.

Met een onderbouwde strategie is het haar gelukt om die felbegeerde plek te bemachtigen. Hoe? Je hoort en ziet het in dit gesprek!

 

Ook in deze rubriek?

Heb jij ook een inspirerend verhaal voor de rubriek 'Behind the Book'? Stuur gerust een mailtje naar redactie@feemonline.nl.

Ook boeiend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van FEEM wekelijks in je mail?