Jij bent onderdeel van het geheel. Wanneer jij vol in je kracht staat en impact maakt, heeft dat inspirerend een effect op de hele keten.

Hester is ambitieus, sensitief en creatief. Aan de ene kant is ze lief, zacht en vrolijk. Aan de andere kant is ze bijdehand, direct en groots. Ze is helder, verbindend en altijd bezig met persoonlijke groei en een enorme wereldverbeteraar.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Ik versterk jouw leiderschap, jouw persoonlijk leiderschap. Als leider van mensen ben je een schakel in een belangrijke keten binnen jouw bedrijf of organisatie. Jij bent onderdeel van dat geheel. Wanneer jij vol in je kracht staat en impact maakt, heeft dat inspirerend een effect op de hele keten. Ik geloof namelijk dat er ongelofelijk veel kracht in jou zit, veel meer dan je zelf denkt. Wat ik jou gun, is dat je die kracht, die potentie altijd voelt en ernaar leeft, als mens en als leider. Zodat je met vertrouwen, plezier en bevlogenheid jouw mensen leidt naar resultaat.

Hier ben ik heel goed in:

Vanaf het moment dat ik me kan herinneren voel ik wijsheid in mezelf, ik voel en weet wat er nodig is. Ik ben een luisteraar en weet rake vragen te stellen. Ik ben goed in het mensen laten voelen dat er goud in ze zit en jou te helpen dat zelf ook te zien. In het coachen van leiders komt mijn passie voor beweging en groei samen met mijn liefde voor de dynamiek en complexiteit van organisaties. Where feminine strength meets corporate energy! Ik mix mijn ervaring in het corporate bedrijfsleven met sensitiviteit en gevoeligheid. Daardoor kan ik verbinden in een organisatie en voel ik haarfijn waar de behoefte ligt.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben Mama van Mads, Jelte en Mirthe en getrouwd met Jan. Ik ben gek op espresso, schrijver van gedichtjes en blogs, danser vanaf mijn vijfde. Inner nerd present. Ik houd van zweverige shit en ben een official growth addict. Mijn favoriete plek in huis is de keuken. Wat bijna niemand weet is dat ik Reiki Master ben. And last but not least, Ik geloof dat het anders kan, mag en moet. Geen battle of ego’ s en ellebogenwerk meer. Maar zelfbewuste leiders die 100% verantwoordelijkheid nemen, het beste uit mensen halen en een plek creëren waar mensen vanzelfsprekend uit hun comfortzone stappen en zichzelf kunnen zijn.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

De wereld om ons heen is in beweging. Oude systemen werken niet meer. Razendsnel gaat dit. Digitalisering, energietransitie zijn slechts voorbeelden hiervan. In een tijd als deze is persoonlijk leiderschap belangrijker dan ooit. Je weet wel dat gesprek tussen jij en jij. Als je overeind wilt blijven en wilt blijven leiden is het essentieel te weten wie je bent, wie je echt bent, waar je voor staat en waar je van droomt. Wanneer je weet waar je staat ben je in staat om van binnen uit te leiden en krachtige keuzes te maken, zodat jij groeit, je bedrijf groeit en je je dromen realiseert.

Hester van Rooijen
Hester van Rooijenhttp://feemonline.nl/hester-van-rooijen/
Hester is ambitieus, sensitief en creatief. Aan de ene kant is ze lief, zacht en vrolijk. Aan de andere kant is ze bijdehand, direct en groots. Ze is helder, verbindend en altijd bezig met persoonlijke groei en een enorme wereldverbeteraar.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in