Leestijd: 7 minuten

campagne gestart! DOE JE MEE?

Hoe realiseer jij je verlangen?

Volg jij je hart, werk je met passie aan je droomprojecten? Dan kan het niet anders dan dat je onderweg uitdagingen tegenkomt. Het is nooit een rechte weg naar succes. De vraag is niet OF je je doelen behaald, maar HOE. Hoe ga jij om met de uitdagingen die je onderweg tegenkomt? Ten koste van jezelf, anderen of de wereld? Of lukt het je om steeds weer een inspirerende en constructieve manier te vinden om verder te gaan. Daar gaat deze fysieke editie van FEEM Magazine over. 

Je vindt er herkenning, inspiratie en zelfinzicht. En het is meer! Met de winst helpen we via het FEEM Passie&Talent Project mensen die wel wat support kunnen gebruiken bij de uitdagingen die ze onderweg tegenkomen. Bestel nu FEEM Magazine in pre-sale en draag daarmee bij aan het FEEM Passie&Talent Project! 

Uitdagingen. Iedereen heeft ze. Nu misschien wel meer dan ooit. 

Met 77 succesvolle vrouwelijke ondernemers zijn we bij elkaar gekomen en stelden we onszelf en elkaar de vraag: hoe ga jij om met uitdagingen en hoe kunnen we daar anderen mee helpen? En onze journalisten gingen hierover in gesprek met psychologen, wetenschappers, filosofen en spirituele mentoren.

Het resultaat: alle verhalen, ervaringen en inzichten bundelen we in deze waardevolle gids. Op dit moment zitten we volop in het creatieproces. 

Het wordt een open, eerlijke en oprechte gids voor ondernemers en andere professionals (m/v/x) die werken vanuit passie, verbinding en vertrouwen en die innerlijk leiderschap belangrijk vinden. 

Het thema van deze editie: verlangen. 

Na het lezen weet je: 

 • Wat de 12 fases zijn die je tegenkomt wanneer je je hart volgt en uitdagingen aangaat.
 • Hoe anderen met die uitdagingen omgaan en welke inspiratie jij daaruit kunt halen.
 • Hoe je steeds weer terugkomt in vertrouwen.
 • Dat jij ook steeds weer 'die knop' kunt omzetten er ervoor kunt blijven gaan. Niet (alleen) vanuit wilskracht (stress!), maar ook vanuit inspiratie en flow.
 • Hoe je erachter komt wat je eigenlijk écht wilt.
 • Hoe je je doelen realiseert op een manier die kloppend is voor jezelf en de mensen om je heen.

Herkenning

Je vindt herkenning in de openhartige verhalen van anderen die op dit moment zelf ook voor uitdagingen staan terwijl ze hun hart volgen. Hoe gaan ze daarmee om?

Inspiratie

Je krijgt inspiratie door de visie die wetenschappers, spirituele mentoren en filosofen delen over onder andere succes, mindset en universele wetten.

Zelfinzicht

Je zelfinzicht vergroot omdat de teksten je aan het denken én voelen zetten. Na het lezen voel je de inspiratie (weer) stromen en ga je ervoor!

pre-sale

FEEM Magazine / Boek

19,95 incl.
Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar passie volgt en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. In de projecten voor je werk of je eigen bedrijf. Je inspiratie gaat ervan stromen!
 • Inclusief verzendkosten en btw
 • Prachtig cadeau om te zeggen: 'Go for it!'
 • Voor jezelf of anderen: meerdere bestellen is mogelijk.
 • Geen promotiepraatjes of advertenties
 • Verwachte levertijd: april 2022
 • De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Een sneak preview

Het magazine-boek wordt gemaakt door 77 vrouwelijke ondernemers. En natuurlijk interviewen we ook inspirerende mannen. We horen hun visie graag. Samen maken we een verschil!

Is succes maakbaar? We vragen het aan provocatief trainer Bregje Bullens, neurowetenschapper Ayca Szapora en spiritueel mentor Hans Laurentius. Dat wordt interessant. Drie verschillende perspectieven op één vraag. Dit verbreedt je referentiekader en versterkt je visie!

Bregje Bullens, Ayca Szapora en Hans Laurentius

Deskundigen op hun vakgebied

Suzanne droeg al jaren vol trots haar advocatentoga, maar voelde dat het tijd was voor verandering. Ze stapte uit de gouden kooi en werd trainer en coach voor hsp'ers. Haar lef werd beloond met een Young Talent Award. In haar eerste jaar als zelfstandige. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?

Suzanne Nieuwenhuijs

van advocaat naar trainer

Wet van Aan trekkingskracht. Manifesteren. Er wordt veel over gesproken. En veel onzin over verkocht. Een diepgaand interview met Willem Glaudemans, auteur van 'Boek van de Universele Wetten' over hoe het écht werkt.

Willem Glaudemans

auteur Boek van de Universele Wetten

Crystal en Mabel hebben al duizenden vrouwen geholpen bij het ontdekken van hun purpose. Hun visie is prikkelend en raak!

Mabel Duchossoy en Crystal Kwee en

eigenaren The New Business Women

Met filosoof Elke Wiss, auteur van Socrates op Sneakers, gaan we in op de vraag 'wat is succes?'. Dit wordt een heel mooi artikel wat je referentiekader verruimt en je visie versterkt.

Elke Wiss

auteur Socrates op Sneakers

Merle Mudde heeft veel talenten en veel passies en houdt er dus ook niet van om te kiezen. Ze houdt meerdere bedrijven draaiende en ontdekte gaandeweg veel over productiviteit. Inmiddels is ze een veelgevraagd spreker over productiviteit. Jij hebt er waarschijnlijk ook iedere dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best. Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans. Merle deelt haar inspirerende en vernieuwende visie met ons!

Merle Mudde

productiviteitexpert

En nog veel meer. Artikelen over Human Design, Deep Democracy, weerstand, angst, successen... alles wat te maken heeft met het volgen van je passie en de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

De totale campagne in het kort

Het magazine

Een prachtig boek magazinestijl. Met bijzondere verhalen en interviews met experts. Over verlangen en wat er op je pad komt als je je hart volgt. Hiervan gaat je inspiratie stromen! Om het te kunnen laten drukken, is het nodig dat we er minstens 2.600 verkopen. Help je mee?

Impact First

Op het moment dat we meer dan 4.000 magazines verkopen, maken we winst. Dus dachten we: hoe kunnen we daar impact mee maken? Ons antwoord: de winst stoppen we in het FEEM Passie&Talent Project. Zo maken we samen een verschil. Dit maakt impact!

Het project

Het FEEM Passie&Talent Project: met de winst helpen we ondernemers/professionals met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsgroei. Soms kun je wel wat support gebruiken!

 • Voor zelfstandig ondernemers en werknemers die met mooie dingen bezig zijn.
 • Voor de mensen die werk maken van hun passie en talent.
 • Verhalen én interviews met experts over het lopen van je eigen pad.
 • In co-creatie met 77 vrouwelijke ondernemers.
 • Een magazine-boek zonder promotiepraatjes of advertenties
 • Het magazine is ook ideaal als relatiegeschenk of cadeau voor medewerkers of teamleden.
 • Verwachte levertijd: april 2022.
 • De winst gaat naar het FEEM Passie&Talent Project.

Zo reageren anderen

Zou perfect zijn voor mij, hulp ontvangen van vrouwen die al verder zijn dan ik. Ik heb mezelf aangemeld 🍀🤞🏻. En zojuist een exemplaar gekocht! Ik zal zo veel mogelijk reclame gaan maken zodat de 10.000 hopelijk gehaald gaat worden.

Loes

Dit Passie &Talent Project ziet er schitterend uit! Het enthousiasme spat ervan af. Ik heb meteen een exemplaar besteld, omdat ik het natuurlijk graag wil zien en voelen en voor het goede doel.

Herma

Ik vind het echt een top idee dus denk graag mee. En ik ga zo'n magazine kopen hoor, laten we eens kijken wat het doet en brengt. Ik ben benieuwd!

Yvon

Tussenstand van 24 januari:

446
magazines zijn er al gekocht. Super!
26%
Zodra we 2.600 magazines verkopen via deze crowdfunding kunnen we het magazine laten drukken! En het schiet al op; in korte tijd zijn er al veel magazines gekocht. Wauw. Dit gaat snel.
100%
YESSS! Op het moment dat we 10.000 magazines verkocht hebben, kunnen we veel mensen helpen via het FEEM Passie&Talent Project. Daar gaan we voor! Dat aantal hoeven we niet NU te bereiken. We vertrouwen erop dat dit in de loop van het jaar gebeurt.

“Al jaren verdiep ik me in menselijk gedrag. Waarom doen we soms wél wat we eigenlijk niet willen doen, en niet wat we eigenlijk wél willen doen? Waarom volgt de ene persoon zijn dromen en durft en ander er niet voor te gaan? Waarom stopt de ene waar de ander doorgaat? Die vragen fascineren mij mateloos.

Wist je dat er over het algemeen twee momenten zijn waarop dat vuur van verlangen gaat branden bij mensen? Door een (persoonlijke) crisis of door een moment dat je diep geraakt wordt door iemand. Vanuit inspiratie of frustratie. Daar gaan we in deze editie van FEEM Magazine uitgebreid op in. Het verlangen om je hart te volgen. Je leest persoonlijke verhalen én artikelen van experts. Over het overwinnen van de crisis, en alle uitdagingen en de successen die je onderweg tegenkomt als je de moed hebt om voor jezelf te kiezen. Het is een gids die je herkenning geeft én die een inspiratiebron voor je zal zijn. Dit magazine gaat je raken.

We nemen je heel graag mee op deze bijzondere reis. Want dat wordt het. Dit gaat over het leven. The real deal. Over gewone mensen zoals jij en ik. Want, wat als het gewoon heel normaal is om een magisch leven te leiden waar je dromen uitkomen?”

– Yvonne van Balkom, gedragsdeskundige & hoofdredacteur FEEM Magazine.

pre-sale

FEEM Magazine / Boek

19,95 incl.
Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar passie volgt en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. In de projecten voor je werk of je eigen bedrijf. Je inspiratie gaat ervan stromen!
 • Inclusief verzendkosten en btw
 • Prachtig cadeau om te zeggen: 'Go for it!'
 • Voor jezelf of anderen: meerdere bestellen is mogelijk.
 • Geen promotiepraatjes of advertenties
 • Verwachte levertijd: april 2022
 • De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Dit is niet zomaar een magazine

Vanuit welk verlangen ben jij gaan doen wat je nu doet? Wat is dat vuurtje waar het allemaal mee begon? Of het verlangen dat je nu voelt om iets nieuws te beginnen? Welk verschil wil jij maken voor jezelf én anderen? Doe je ogen even dicht. En voel het weer. Dat verlangen is het hoofdthema in de eerste editie van FEEM Magazine.

Deze gids herinnert je aan al het moois wat in je diepste kern zit en stimuleert je om dat te uiten en te ontwikkelen. Het blijft een ontdekkingstocht hoe we dicht bij onszelf blijven. Hoe fijn is het om dat pad samen te lopen. FEEM is je mentor én je reisgenoot tijdens deze reis.

Wat is jouw verlangen?

Wat kun je nog meer verwachten?

Ons uitgangspunt: via innerlijke groei naar bedrijfsgroei. Het gaat ons om jou. De mens achter het werk. Jouw persoonlijke groei leidt naar bedrijfsgroei. Voor je eigen bedrijf of het bedrijf waar je vol passie voor werkt aan mooie projecten.

Expert interviews

Hoe kom je er nu eigenlijk achter wat je écht wilt? Hoe weet je het verschil tussen je 'egoverlangen' en je 'hartsverlangen'? Wat kun je doen als het imposter syndroom soms de kop op steekt? We vragen het aan de experts!

Visualisaties en meditaties

Exclusief voor deze uitgave van FEEM Magazine creëren we bijzondere visualisaties en meditaties die je in contact brengen met jouw échte verlangen. Want we weten allemaal: soms ben je het gevoel van 'ik ga ervoor!' gewoon even kwijt. Niks mis mee. Je bent niet de enige!

Boek in magazinestijl

Je gaat kansen zien en pakken door de inspirerende verhalen. Tijdens het lezen van dit magazine raak je geïnspireerd door de herkenning en de uitdaging die we je geven. Je voelt de inspiratie stromen en krijgt nieuwe inzichten. Gegarandeerd.

Echte, eerlijke en oprechte verhalen

Verhalen van mensen die hun hart durven te volgen en wat dat voor hen betekent. Waarschuwing; soms gaat het ook helemaal mis. Ook dat bespreken we!

144 pagina's dik

Eco vriendelijke papier uiteraard en gedrukt in Nederland zodat we lokale ondernemers ondersteunen.

Prachtige, inspirerende foto's

Onze fotografen gaan op pad voor de allermooiste beelden. Dit is genieten! Dit zorgt voor een inspiratieboost!

Door 77 vrouwelijke ondernemers

Geen promotiepraatjes of interviews waarin ze zichzelf voorstellen; ze delen hun kennis en ervaring met jou. Ze zijn jouw mentor én reisgenoot. Zij luisteren al enige tijd naar hun hart en hun gevoel. Ze delen hun waardevolle lessen (en grote f*ck ups) graag met jou. Hiermee wordt het boek/magazine een cursus in moed tonen.

Het is een cadeautje

Eerlijk en oprecht. Rauw en waardevol. Een prachtig cadeau voor mensen die soms voor lastige momenten komen te staan omdat ze hun eigen pad volgen. Voor de mensen die de euforie kennen als het wél lukt. Dit is voor de moedige mensen. Tegen wie zou jij willen zeggen: go for it? Dat zeg je met dit cadeau. Tegen jezelf of iemand anders.

Waarom is dit meer dan een magazine? Yvonne legt het in 42 seconden aan je uit. 

We hebben inmiddels een aantal co-creatie dagen achter de rug. Het magazine wordt zo ongelofelijk mooi en bijzonder… 

crowdfundactie

FEEM Magazine / Boek

19,95 incl.
Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar passie volgt en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. In de projecten voor je werk of je eigen bedrijf. Je inspiratie gaat ervan stromen!
 • Inclusief verzendkosten en btw
 • Prachtig cadeau om te zeggen: 'Go for it!'
 • Voor jezelf of anderen: meerdere bestellen is mogelijk.
 • Geen promotiepraatjes of advertenties
 • Je bestelt in pre-sale
 • Verwachte levertijd: april 2022
 • De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

"Mijn bericht over het lopen van je eigen pad en het ontwikkelen van je talenten ging viraal op Linkedin (1,3 miljoen views!). Honderden reacties stroomden binnen van mensen die dit ook belangrijk vinden. Wauw! Dit leeft! Dat gaf me de vleugels om - samen met de FEEM Community - deze 'bold move' te maken: we gaan voor 10.000 magazines en halen daarmee ook geld op voor het FEEM Passie&Talent Project. Dat wil ook zeggen; meer risico. Wat als we ze niet verkocht krijgen? Ik geloof 100% in dit project. Maar... boy o boy, wat is dit spannend zeg. Ik nam deze video op op het moment dat ik die spanning volop voelde." - Yvonne van Balkom, hoofdredacteur FEEM Magazine

Veelgestelde vragen

Magazine

Tot wanneer kan ik het magazineboek bestellen?
Totdat de eerste druk volledig is uitverkocht. We hebben 1250 exemplaren besteld. Op dit moment zijn er al bijna 600 verkocht en op=op. Eind juni gaan we ze versturen.
Wie of wat is FEEM eigenlijk?
Voor wie is het magazineboek interessant?
Dit magazineboek gaat over pure passie, over het volgen van je hart en alles wat daarbij komt kijken; de ups en juist ook de downs. Het is voor zelfstandig ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst die graag een verschil maken in deze wereld met hun passies en talenten. En daar – by the way – ook gewoon goed voor betaald willen worden. Het is voor mensen die mooi werk willen neerzetten en daarmee iets betekenen voor een ander. Het is zeker ook interessant voor iedereen (m/v/x) die wel eens voelt; doe ik wel het werk waar ik écht blij van word? Na het lezen van dit magazine voel je die ‘spark’ weer en heb je zin in om er (weer) voor te gaan. Voor iedereen die de moed heeft gehad om zijn leven om te gooien om écht te gaan leven. Of die de moed nog aan het verzamelen is. Dit magazineboek geeft herkenning. Voor iedereen die zich graag laat inspireren door moedige ondernemers die enorm eerlijk zijn over hun route naar het punt waar ze nu staan met hun bedrijf en werk. Je voelt weer dat je er niet alleen voor staat. We’ve got your back.
Wat is de oplage?
Maximaal 10.000. En dat staat hier nu heel stoer. Maar dat is rete spannend! Gaat het lukken? Gelukkig hoeft dat niet in één maand. Dit magazineboek is tijdloos. Het thema ‘verlangen’ blijft bestaan en blijft relevant.
Wanneer wordt het magazineboek geleverd?
De verwachting is voorjaar 2022. We houden je op de hoogte uiteraard!
Hoe vaak per jaar komt het magazineboek uit?
De intentie is om 2x per jaar dit magazine uit te brengen. Maar, laten we eerst maar eens starten met deze eerste editie.
Kan ik ook een abonnement nemen?
Nee, op dit moment nog niet. No worries: wanneer je deze editie koopt, geven we je tzt een seintje dat de nieuwe editie er is.
Kan ik het magazineboek ook voor iemand anders bestellen?
Jazeker. Geef dan wel zijn of haar adres op bij het bestellen, zodat het magazineboek bij de juiste persoon terecht komt. Of geef je eigen adres op als je het zelf wil geven.
Is het magazineboek geschikt als relatiegeschenk?
Ja, absoluut. Goed idee! Dit is een heel waardevol cadeau om te geven. Het laat zien dat je iemand bent die houdt van diepgang. In dit magazineboek komen onderwerpen aan bod die je referentiekader vergroten en visie versterken. Een inspirerend cadeau!
Kan ik het magazineboek ook voor mijn medewerkers / teamleden bestellen?
Absoluut. De inhoud is aantrekkelijk voor iedereen (ook mannen!) die zijn hart volgt of graag wil volgen. Dus als jouw medewerkers vol passie in jouw bedrijf werken en voelen dat ze met hun werk een verschil maken voor zichzelf en anderen, dan gaan ze dit een geweldig cadeau vinden. Wil je dat we de magazines bij je medewerkers thuis bezorgen? Neem dan even contact met ons op via magazine@feemonline.nl

Passie&Talent Project