Ik help ambitieuze managers om een leider te worden in connectie met zichzelf.

Gonnie helpt ambitieuze managers die een leider willen worden in connectie met zichzelf. Gedreven vanuit haar passie, haar oprechte glimlach en coaching vanuit intuïtie, zingeving en bovenal met veel plezier.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee maak ik het verschil voor jou:

Ik help ambitieuze managers om een leider te worden in connectie met zichzelf. Zodat zij zichzelf en hun team kunnen leiden naar next level resultaten vanuit vertrouwen, verbinding en plezier!

Hier ben ik goed in:

Ik help je om weer regie te pakken op jouw leven! Door samen te onderzoeken wat jouw waarheden zijn in jouw leven. Welke dienen jou en welke niet. Wie ben jij en wie wil jij zijn. Ik ben je reismaatje in dat traject. Je krijgt van mij een liefdevolle kick-in-the-but in de shift naar persoonlijk leiderschap. Ik help je om jezelf veel beter te leren kennen en de shift te maken van leven vanuit angst naar leven vanuit vertrouwen.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Daar zat ik. Gefocust achter mijn laptop aan tafel, vermoeid en zonder energie, veraf van mijn positieve ik. Jarenlang zette ik alles op alles, hield ik alle ballen hoog en deed ik wat ik dacht te moeten doen om succesvol te zijn en veel geld te verdienen. Ik werkte dagenlang door terwijl mijn lijf op allerlei manier aangaf dat dit niet goed voor mij was.
Plezierig? Helemaal niet! In connectie met mijzelf? Nee. Vertrouwen dat het goed kwam? Ook niet meer. En toen…een sprong in het diepe. Afscheid genomen van wat mij niet dient en gestart met wat mij wel dient. Ik was mezelf kwijtgeraakt en heb mezelf hervonden en die ervaring deel ik graag met jullie!

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

We zijn allemaal mens. We kunnen niet zonder elkaar. We beïnvloeden elkaar op allerlei manieren en soms raken we onszelf daarin kwijt. Wie ben ik eigenlijk en welke overtuigingen heb ik opgedaan in mijn leven. Welke dienen mij en welke niet. Wie ben ik, los van die ander. De wens om te veranderen ontstaat uit een pijn of een verlangen. Ik geloof dat zowel de pijn als het verlangen een mooi startpunt is voor persoonlijke ontwikkeling. Commitment om het echt anders te willen doen en dan weer samen met anderen die reis aan te gaan.

Gonnie Leguijt
Gonnie Leguijthttp://feemonline.nl/gonnie-leguijt/
Gonnie helpt ambitieuze managers die een leider willen worden in connectie met zichzelf Gedreven vanuit haar passie, haar oprechte glimlach en coaching vanuit intuïtie, zingeving en bovenal met veel plezier.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in