Geen geniaal idee voor je bedrijf en tóch succesvol

M

De podcast: Och Meisje Toch met Marinde van Loo

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Marinde van Loo het podium. Met de OCH MEISJE TOCH podcast maakt ze samen met veranderkundige Leonie van Heijningen alles bespreekbaar waar vrouwelijk leiders (of toch leiders die toevallig vrouw zijn?) tegenaan lopen. En ze willen pas stoppen als geen enkele ambitieuze vrouw 'och-meisje-toch' meer te horen krijgt. Wie is Marinde van Loo? Ze helpt teams hun weg te vinden in samenwerken aan ambitieus resultaat. Met aanstekelijke enthousiasme en scherpe reflecties werkt ze met leiders en teams. Haar drive is dat iedereen het verdient om een goed samenwerkend team te hebben.

Leestijd: < 1 minuut

In deze aflevering van Ocht Meisje Toch hoor je hoe Emi Stikkelman (creatief ondernemer, onderwijswetenschapper en eigenaar van meerdere horecaondernemingen in Zwolle) bouwt aan een imperium terwijl ze luistert naar haar middenrif.

We ontmoeten Emi in haar eigen Café Koos. Samen met haar kat Toos. Ze vertelt over ontdekken waar je goed, en minder goed in bent. Over je daar vooral niet door tegen laten houden. Hoe je geen geniaal idee hoeft te hebben voor je bedrijf, maar vooral zelf in je zone van genialiteit blijft. Emi inspireert om te ontdekken waar je goed in bent. Dank Emi!

Ook vertelt ze over een mooie bijkomstigheid: mannen zien haar wat minder als een puppy als ze er achterkomen wat een imperium ze heeft opgebouwd.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?