Gayle Tzemach Lemmon: “Vrouwelijke ondernemers zijn de vergeten sleutel tot economische ontwikkeling.”

JUST TAlk

Deze rubriek 'Just TALK' is om meerdere redenen van belang. Op het podium bij TEDx staan vaak de beste sprekers. Leer van hen! Kijk hoe ze dat doen! En daarna: doe het zelf! Niet perse op dat podium, maar ga staan voor waar je in gelooft. Spreek je uit. Laat van je horen. Maak jezelf zichtbaar. Daarnaast zijn het vaak hele inspirerende verhalen en waardevolle lessen. We laten elke keer een van onze lezers aan het woord. Zij deelt met jou haar meest favoriete TEDxtalk. Watch en be inspired. 

Leestijd: < 1 minuut

DE TEDxTALK VAN DEZE WEEK:

– TEDxTalk van Gayle Tzemach Lemmon, auteur.
– Gayle Tzemach Lemmon vraagt aandacht voor het belang van vrouwelijk ondernemerschap. Daarvoor heeft ze zelfs een Dean’s Award gewonnen.
– Wij van FEEM vinden deze TEDxTalk inspirerend.

Waarom vinden wij deze TEDxTalk zo inspirerend?
Gayle Tzemach Lemmon komt op voor vrouwenrechten en benoemt het belang van vrouwelijk ondernemerschap. Ze stelt dat vrouwen die een bedrijf leiden – wat voor bedrijf dan ook – de vergeten sleutel tot economische ontwikkeling zijn. Aan de hand van anekdotes en kennis deelt zij haar standpunt. Een must-see voor iedere vrouwelijke ondernemer!

Just watch

Woman entrepeneurs, an example, not an exception

Deze TEDxTalk is opgenomen bij TEDxWomen. Bij deze events komen alleen maar Talks voorbij over onderwerpen die te maken hebben met meisjes en vrouwen.

 

credits hoofdfoto: https://empowerlawgroup.com.au/

Wil je ook jouw favoriete tedtalk insturen?

We vinden het erg leuk als je ook jouw favoriete TEDtalk wilt insturen. Door welk TEDxTalk raak jij elke keer weer geïnspireerd? Stuur 'm op naar redactie@feemonline.nl

Ook boeiend

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van FEEM dagelijks in je mail?