Leestijd: 7 minuten

FEEM PASSIE&Talent project

Samen maken we het verschil. Met het FEEM Passie & Talent Project.

Het FEEM Passie&Talent Project is er voor iedereen die werk wil maken van zijn of haar passies en talenten. Voor de ondernemers en de ondernemende types. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is dit project voor alle mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken om hun hart te (blijven) volgen. 

Op een gewone zondagavond typt onze hoofdredacteur Yvonne van Balkom een bericht vanuit haar hart. Ze plaatst ‘m online en Linkedin ontploft! Binnen één week hebben een miljoen mensen de boodschap van Yvonne gezien. (Update: op dit moment 1,3 miljoen.) De aanleiding was haar bezoek aan een VMBO-school voor haar dochter. De kernboodschap is: volg je hart, ontdek je talenten en volg je eigen pad. Daar zijn blijkbaar een hoop mensen het mee eens!

Er komen door deze post enorm veel verhalen los van mensen. 

"Ik had na het gymnasium geen idee en heb van alles geprobeerd. Toen ik m’n massagepraktijk ooit begon was m’n moeder zwaar teleurgesteld in mij. Zou me vast snel gaan vervelen, want ik deed niks met m’n hersenen… Ben nooit zo gelukkig geweest in m’n werk als met m’n massagepraktijk."

Sylvia

"Ik dacht to mijn 35e dat ik überhaupt niet creatief was en niks anders kon dan bij een groot bedrijf werken 😉 nu kan ik ontzettend genieten van het ondernemerschap en creatief bezig zijn."

Krista

Wauw. Dit raakte. Het bereik was zo massaal. Hier zit iets onder. Een stroming van mensen die hun hart willen volgen, maar dat niet altijd kunnen of doen. Om wat voor reden dan ook. Hier ‘moest’ onze oprichter Yvonne wat mee.

Yvonne: “Ik realiseerde me des te meer: Niet iedereen krijgt dezelfde kansen. Het is niet vanzelfsprekend dat je de kansen krijgt of ziet om écht te doen wat je leuk vindt en om je talenten te ontwikkelen. Of soms is er gewoon tegenslag en lijkt het niet te lukken of is het lastig. Om wat voor reden dan ook. Het leven is gewoon niet 100% maakbaar. 

Dit raakt de kern van FEEM. Dit is waar ons magazine over gaat. Mensen helpen om hun eigen pad te lopen. Ze aanmoedigen om zich niet te laten tegenhouden door beperkende overtuigingen van anderen, of zichzelf. De support geven om hun hart te kunnen volgen. Dat klopt altijd. Dat is wat de wereld een beetje mooier maakt.

Dit is waar we vanuit FEEM aan bij willen dragen. Wat kunnen we meer doen dan ‘alleen’ een magazine maken, vroeg ik me af. Hoe kunnen we concreet bijdragen?”

Yvonne van Balkom oprichter FEEM Magazine en Passie&Talent Project

Zo is het FEEM Passie&Talent Project geboren. 

Voor volwassenen.

Want met onze kinderen komt het wel goed met al die mooie opleidingen van tegenwoordig. Dat werd ook wel duidelijk door deze post. En daarnaast; goed voorbeeld doet volgen. Lead by example.

Na de bekendmaking van dit nieuwe initiatief stroomde de support binnen. Van mensen die willen helpen en mensen die graag aanspraak maken op het budget. Super!

Dit is het idee

We willen dus mensen helpen die support kunnen gebruiken om hun hart te (blijven) volgen. Om talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Het budget is dus bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsgroei.

Nu hebben wij dat geld ook niet zomaar op de plank liggen. Was het maar zo’n feest. Dus… er moest een plan komen. Waar halen we dat geld vandaan om anderen te helpen? Die oplossing was er al snel: uit ons fysieke magazine wat we nu aan het maken zijn. Wanneer we de oplage verhogen, maken we winst en dat kan vervolgens naar het Passie&Talent Project. 

Stap 1: budget verzamelen

Op het moment dat we meer dan 4.000 magazines verkopen, maken we winst. De winst stoppen we in het FEEM Passie&Talent Project. Zo maken we samen een verschil. Dit maakt impact!

Stap 2: mensen kunnen aanmelden

Elke keer als we 3.000 euro verzameld hebben, helpen we hier een andere professional mee met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsgroei. Met dit budget is heel veel mogelijk!

Stap 3: verbinden voor meer impact

We geven geen zak met geld, maar verbinden deze mensen aan vrouwelijke ondernemers die hen verder kunnen helpen. Zo ontstaat er nog meer impact. De geselecteerde kiest. De vrouwen helpen. En FEEM betaalt! Alles is verbonden.

Vind je dit een waardevol project?

Draag bij op een manier die bij jou past

Bestel het magazine

19,95 incl. verzendkosten en btw

Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. Je inspiratie gaat ervan stromen! Je bestelt dit magazine in de pre-sale. De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Meehelpen

win/win/win

De geselecteerden krijgen een budget t.w.v. max. 3.000 euro. Dit besteden ze bij vrouwelijke ondernemers die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Zo weten we zeker dat ze worden geholpen door talentvolle professionals die onze kernwaarden naleven en kunnen we de juiste match maken. Zij kiezen. Jij helpt. FEEM betaalt.

Wil je aanspraak maken op het budget?

Zo werkt het!

Inmiddels zijn we voorbij de ‘idee-fase’ en is het plan heel concreet geworden. We laten hieronder aan je weten hoe het werkt!

Meld je aan

Meld je aan via de aanmeldknop hieronder. Aanmelden is gratis.

Belangrijk!

Iedereen die graag een verschil maakt met zijn/haar passies en talenten en wel wat support kan gebruiken bij die groei mag zich aanmelden. Bij onze selectie letten we niet op geslacht, afkomst, opleidingsniveau, etc. We kijken naar wie je écht bent. Iedereen verdient een kans om zijn/haar hart te volgen.

Even geduld

Het is een nieuw initiatief. We zijn op dit moment dus volop bezig om budget te verzamelen om anderen te helpen. We houden je op de hoogte hoe het daarmee gaat. Zodra we de eerste 3.000 euro hebben verzameld via de verkoop van het magazine, kunnen we de eerste persoon helpen. Zodra dit zover is, laten we dit weten aan iedereen die zich heeft aangemeld. Dat kan dus op korte termijn zijn of over een half jaar. Maar dat het gaat gebeuren, staat voor ons vast.

Vul de vragenlijst in

Zodra we dus voldoende budget hebben, ontvang je van ons een vragenformulier. We willen graag weten wie je bent en waar we je mee kunnen helpen. Wat zou jij doen met 3.000 euro?

Geselecteerd?

Yes! Gefeliciteerd. We geven je een overzicht van alle leden van onze FEEM Community. Dit zijn allemaal vrouwelijke ondernemers die jou graag verder helpen. Je mag zelf bepalen met wie je graag wilt samenwerken. Uiteraard krijg je daarbij ondersteuning van ons als dat nodig is. Jij kiest. Zij helpen. FEEM betaalt hun factuur.

Budget besteden

Heb je je keuzes gemaakt? Top! Jij gaat aan de slag met de door jou uitgekozen mensen. Zij helpen jou. FEEM betaalt hun factuur. In totaal heb je een budget van maximaal 3.000 euro. Dat mag je verdelen naar eigen inzicht.

Niet geselecteerd?

Heb je je wel aangemeld, maar ben je niet geselecteerd? No worries. Het FEEM Passie&Talent Project is een doorlopend project. Van elk verkocht magazine gaat de winst hierheen. En ook via andere wegen halen we geld op voor dit project. Dat loopt ook na deze actie door. Dus de volgende ronde word jij misschien geselecteerd.

Wat voorbeelden

Je bent een nieuw bedrijf gestart waarmee je een waardevolle dienst of product op de markt gaat brengen. Alleen nog 'even' de huisstijl... maar het budget is op om dat professioneel aan te pakken. Meld je aan en wij helpen je verder!

Je voelt dat er meer in je zit dan je nu laat zien en je zou dat wel eens willen onderzoeken. Bijvoorbeeld met een loopbaan-, personal- of businesscoach. We've got your back!

Je houdt van je werk, maar die marketing- en sales... pfff. Ja, dat hoort er als ondernemer ook bij! Maar dat kan zeker lastig zijn. Onze salesprofessionals en marketeers helpen je heel graag verder om bijvoorbeeld samen een plan op te stellen. En die social media campagne kan er ook van betaald worden. Of goede teksten schrijven voor je op je website, dat kan ook heel waardevol zijn.

Alles kan.. zolang het maar bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling of jouw bedrijfsgroei. Misschien heb je iets aan een waardevolle training over mindset of persoonlijke ontwikkeling. Laat maar weten waar je aan denkt. Wij helpen je graag verder!

Misschien denk je nu dit

Ik wil mijn hand niet ophouden. Dat voelt niet goed.

Dat zien wij anders. Jij bent namelijk niet de enige die hiermee geholpen wordt. De vrouwelijke ondernemer die jij kiest om jou te helpen, is daar ook blij mee. Zij krijgt namelijk betaalt voor die mooie opdracht. Alleen niet via jou, maar via FEEM.

Ontvangen = geven. En geven = ontvangen. 

Het is exact hetzelfde. Het gaat alleen niet altijd rechtstreeks. Soms zie je die lijntjes niet, maar ze zijn er wel. 

Waarom kan ik alleen kiezen uit leden van de FEEM Community als ik word geselecteerd?

Die vraag snappen we helemaal. We hebben veel opties overwogen en het van alle kanten bekeken. Hoe kunnen we dit het beste inrichten? Uiteindelijk voelt dit het meest kloppend voor ons. Zo weten we zeker dat de mensen die geselecteerd worden voor het Passie&Talent Project worden geholpen door professionals die onze kernwaarden naleven. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast kennen we de vrouwen uit onze community. We weten wie waar goed in is. Zo kunnen we de beste match maken en iedereen dus zo goed mogelijk helpen. 

Maar waarom mogen er alleen vrouwen bij de FEEM Community?

Wist je dat in 2020 meer dan de helft (50,3%) van de vrouwelijke ondernemers onder het wettelijke netto minimum verdiende? (bron: CBS) Laat dat even op je inwerken. Dus. Waarom we graag vrouwelijke ondernemers ondersteunen, hoeven we denk ik niet verder toe te lichten? Lijkt ons meer dan duidelijk. Er is hier nog een grote slag te slaan. Totdat vrouwen niet langer worden tegengehouden door beperkende overtuigingen van anderen en zichzelf, blijven wij ons voor hen inzetten. En dat we dus VOOR vrouwen zijn, wil niet zeggen dat we TEGEN mannen zijn. Even voor de duidelijkheid.

ps. Bij mannelijke ondernemers ligt dit percentage op 33,2%.

Aanspraak maken op het budget

Via deze weg start je het aanmeldproces om aanspraak te maken op het FEEM Passie&Talent Project. Dit is geen garantie dat je wordt geselecteerd.
  • De geselecteerden besteden een budget t.w.v. max. 3.000 euro.
  • Verder geen verplichtingen of verwachtingen.
  • Geen kleine lettertjes. This is it.

Zie je al hoe mooi dit is?

Magazine

Met het magazine geven we mensen herkenning, inspiratie en zelfinzicht. Het is een gids om op koers te blijven om je verlangen te realiseren. Iedereen heeft dromen. Groot en klein.

Support

Met de winst van het magazine helpen we professionals die wel wat support kunnen gebruiken vooruit om hun hart te kunnen blijven volgen. Om dromen waar te maken.

Verbinding

Die mensen koppelen we weer aan vrouwelijke ondernemers. De professional die hulp krijgt, kiest zelf. De vrouwelijke ondernemers helpen. FEEM betaalt. Zo helpt iedereen elkaar. Dit is pure win/win/win.

Aanmelden voor het FEEM Passie&Talent Project is helemaal gratis. Iedereen maakt kans om geselecteerd te worden! Uiteraard waarderen we het wel heel erg als je meedoet aan de hele campagne door ook het magazine te kopen. Hoe meer geld we ophalen met de verkoop, hoe meer mensen we kunnen helpen via het FEEM Passie&Talent Project. 

Is dit magazine/boek voor jou?

De artikelen van FEEM Magazine zijn waardevol voor alle moedige professionals (m/v/x) die hun eigen pad lopen en geen uitdaging uit de weg gaan. Je wil succesvol zijn met je passies en talenten. Niet vanuit wilskracht en ‘altijd maar doorgaan’, maar vanuit flow, vertrouwen en verbinding.

FEEM Magazine is een mentor én reisgenoot als het gaat om deze manier van ondernemen en werken. Ons motto: via innerlijke groei naar bedrijfsgroei. Voor je eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt. 

Thema’s: innerlijk leiderschap, intuïtie, bewustzijn, zelfreflectie, geïnspireerde actie, mindset, emoties en gevoel, uitdagingen, successen, verbinding, vertrouwen.

Geen promotiepraatjes of advertenties. Alleen maar oprechte inspiratie en waardevolle kennis. Doe nieuwe inspiratie op, vergroot je referentiekader en verruim je visie. 

Lees ‘m dagelijks voor jouw #15minutesoffeem en je inspiratie blijft stromen! 

crowdfundactie

FEEM Magazine / Boek

19,95 incl.
Een magazine voor moedige professionals (zelfstandige ondernemers en werknemers) die hun hart volgen en geen uitdaging uit de weg gaan.
  • Inclusief een bijdrage aan het FEEM Passie&Talent Project
  • Inclusief verzendkosten en btw
  • Prachtig cadeau om te zeggen: 'Go for it!'
  • Voor jezelf of anderen: meerdere bestellen is mogelijk.
  • Geen promotiepraatjes of advertenties
  • Je bestelt in pre-sale
  • Verwachte levertijd: april 2022

"Mijn bericht over het lopen van je eigen pad en het ontwikkelen van je talenten ging viraal op Linkedin (1,3 miljoen views!). Honderden reacties stroomden binnen van mensen die dit ook belangrijk vinden. Wauw! Dit leeft! Dat gaf me de vleugels om - samen met de FEEM Community - deze 'bold move' te maken: we gaan voor 10.000 magazines en halen daarmee ook geld op voor het FEEM Passie&Talent Project. Dat wil ook zeggen; meer risico. Wat als we ze niet verkocht krijgen? Ik geloof 100% in dit project. Maar... boy o boy, wat is dit spannend zeg. Ik nam deze video op op het moment dat ik die spanning volop voelde." - Yvonne van Balkom, hoofdredacteur FEEM Magazine

Veelgestelde vragen