Leestijd: 2 minuten

Al meer dan 800 exemplaren verkocht!

Volg je eigen pad en realiseer je verlangen!

Hoe volg je je hartsverlangen zodat je kunt leven en werken op een manier die écht bij jou past, ook al is dat soms (vaak!) eng, moeilijk of frustrerend en tegelijk enorm mooi? Dat staat centraal in deze guide van FEEM Magazine. Het is een boek in magazinestijl. Een magazineboek dus. Anders dan anders. Niet ‘zoals het hoort’. En daardoor juist inspirerend voor iedereen die ook op zijn of haar eigen manier succesvol wil zijn. Of is.

Als jij (m/v/x) van je passie je werk hebt gemaakt – of wil maken – dan vind je in dit boek herkenning, inspiratie en zelfinzicht. Je voelt je energie (weer) stromen en hebt zin om ervoor te gaan. Op een inspirerende manier, voor jezelf en anderen. Dit is een cadeau aan jezelf – of iemand anders – waarmee je zegt: go for it!

"Als jij je hart volgt, dan weet jij ook: het is nooit een rechte weg naar succes. In deze guide delen we de échte verhalen over uitdagingen die we allemaal tegenkomen. De ups én de downs. Met uitgebreide tips en tools van experts om jouw verlangen te realiseren. Lukt het jou om steeds weer een inspirerende manier te vinden om verder te gaan? De makers van dit boek zijn je mentor en je reisgenoot. Let's Inspire each other!"

Yvonne van Balkom

Hoofdredacteur FEEM Magazine

Uitdagingen. Iedereen heeft ze. Nu misschien wel meer dan ooit.

Hoe ga jij om met jouw uitdagingen? 

Dit magazineboek is een open, eerlijke en oprechte guide voor zelfstandig ondernemers en andere professionals (m/v/x) die werken vanuit passie, verbinding en vertrouwen en die innerlijk leiderschap belangrijk vinden.

In dit bewaarexemplaar ontdek je:

  • Wat de 12 fases zijn die je tegenkomt wanneer je je hart volgt en uitdagingen aangaat.
  • Hoe anderen met die uitdagingen omgaan en welke inspiratie jij daaruit kunt halen.
  • Hoe je steeds weer terugkomt in vertrouwen.
  • Dat jij ook steeds weer 'die knop' kunt omzetten er ervoor kunt blijven gaan. Niet (alleen) vanuit wilskracht (stress!), maar ook vanuit inspiratie en flow.
  • Hoe je erachter komt wat je eigenlijk écht wilt.
  • Hoe je je doelen realiseert op een manier die kloppend is voor jezelf en de mensen om je heen.
  • Hoe je je feminiene kwaliteiten (zoals intuïtie) inzet om je doelen te bereiken, wat overigens niet kan zonder je masculiene kwaliteiten (zoals doelgerichtheid).

Herkenning

Je vindt herkenning in de openhartige verhalen van anderen (voornamelijk inspirerende vrouwelijke ondernemers) die op dit moment zelf ook voor uitdagingen staan terwijl ze hun hart volgen. Hoe gaan zij daarmee om?

Inspiratie

Onze journalisten vroegen deskundigen uit de wetenschap, spiritualiteit, filosofie, psychologie en commandotroepen naar hun visie over onder andere uitdagingen, succes, mindset en universele wetten.

Zelfinzicht

Je zelfinzicht vergroot omdat de teksten je aan het denken én voelen zetten. Na het lezen voel je de inspiratie (weer) stromen en ga je ervoor!

Is succes maakbaar? We vragen het aan provocatief trainer Bregje Bullens, neurowetenschapper Ayca Szapora en spiritueel mentor Hans Laurentius. Dat wordt interessant. Drie verschillende perspectieven op één vraag!

Bregje Bullens, Ayca Szapora en Hans Laurentius

Deskundigen op hun vakgebied

Met filosoof Elke Wiss, auteur van Socrates op Sneakers, gaan we in op de vraag 'wat is succes?'. Dit wordt een heel mooi artikel wat je referentiekader verruimt en je visie versterkt.

Elke Wiss

auteur Socrates op Sneakers

Wet van Aan trekkingskracht. Manifesteren. Er wordt veel over gesproken. En veel onzin over verkocht. Een diepgaand interview met Willem Glaudemans, auteur van 'Boek van de Universele Wetten' over hoe het écht werkt.

Willem Glaudemans

auteur Boek van de Universele Wetten
eerste druk

Bestel nu

19,95
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
  • Prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders om te zeggen: 'Go for it!'

Veelgestelde vragen

Wie of wat is FEEM eigenlijk?
Voor wie is het magazineboek interessant?
Dit magazineboek gaat over pure passie, over het volgen van je hart en alles wat daarbij komt kijken; de ups en juist ook de downs. Het is voor zelfstandig ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst die graag een verschil maken in deze wereld met hun passies en talenten. En daar – by the way – ook gewoon goed voor betaald willen worden. Het is voor mensen die mooi werk willen neerzetten en daarmee iets betekenen voor een ander. Het is zeker ook interessant voor iedereen (m/v/x) die wel eens voelt; doe ik wel het werk waar ik écht blij van word? Na het lezen van dit magazine voel je die ‘spark’ weer en heb je zin in om er (weer) voor te gaan. Voor iedereen die de moed heeft gehad om zijn leven om te gooien om écht te gaan leven. Of die de moed nog aan het verzamelen is. Dit magazineboek geeft herkenning. Voor iedereen die zich graag laat inspireren door moedige ondernemers die enorm eerlijk zijn over hun route naar het punt waar ze nu staan met hun bedrijf en werk. Je voelt weer dat je er niet alleen voor staat. We’ve got your back.
Kan ik het magazineboek ook voor iemand anders bestellen?
Jazeker. Geef dan wel zijn of haar adres op bij het bestellen, zodat het magazineboek bij de juiste persoon terecht komt. Of geef je eigen adres op als je het zelf wil geven.
Is het magazineboek geschikt als relatiegeschenk?
Ja, absoluut. Goed idee! Dit is een heel waardevol cadeau om te geven. Het laat zien dat je iemand bent die houdt van diepgang. In dit magazineboek komen onderwerpen aan bod die je referentiekader vergroten en visie versterken. Een inspirerend cadeau!
Kan ik het magazineboek ook voor mijn medewerkers / teamleden bestellen?
Absoluut. De inhoud is aantrekkelijk voor iedereen (ook mannen!) die zijn hart volgt of graag wil volgen. Dus als jouw medewerkers vol passie in jouw bedrijf werken en voelen dat ze met hun werk een verschil maken voor zichzelf en anderen, dan gaan ze dit een geweldig cadeau vinden. Wil je dat we de magazines bij je medewerkers thuis bezorgen? Neem dan even contact met ons op via magazine@feemonline.nl