Leestijd: 2 minuten

PRESALE: Al bijna 500 exemplaren verkocht!

Realiseer je verlangen op jouw manier!

Heb jij van je passie je werk gemaakt? Dan kan het niet anders dan dat je onderweg uitdagingen tegenkomt. Het is nooit een rechte weg naar succes. De vraag is niet OF je je doelen behaald, maar HOE. Hoe ga jij om met de uitdagingen die je onderweg tegenkomt? Ten koste van jezelf en anderen? Of lukt het je om steeds weer een inspirerende manier te vinden om verder te gaan. Daar gaat deze fysieke editie van FEEM Magazine over. 

Je vindt er herkenning, inspiratie en zelfinzicht. En het is meer! Met de winst helpen we mensen die support kunnen gebruiken bij de uitdagingen die ze onderweg tegenkomen. Bestel nu FEEM Magazine in pre-sale en draag daarmee bij aan het FEEM Passie&Talent Project! 

Uitdagingen. Iedereen heeft ze. Nu misschien wel meer dan ooit. 

Hoe ga jij om met jouw uitdagingen? 

Dit is een open, eerlijke en oprechte gids voor ondernemers en andere professionals (m/v/x) die werken vanuit passie, verbinding en vertrouwen en die innerlijk leiderschap belangrijk vinden.

Het hoofdthema; verlangen realiseren. 

Herkenning

Je vindt herkenning in de openhartige verhalen van anderen die op dit moment zelf ook voor uitdagingen staan terwijl ze hun hart volgen. Hoe gaan zij daarmee om?

Inspiratie

Onze journalisten vroegen deskundigen uit de wetenschap, spiritualiteit, filosofie, psychologie en commandotroepen naar hun visie over onder andere uitdagingen, succes, mindset en universele wetten.

Zelfinzicht

Je zelfinzicht vergroot omdat de teksten je aan het denken én voelen zetten. Na het lezen voel je de inspiratie (weer) stromen en ga je ervoor!

Na het lezen weet je: 

 • Wat de 12 fases zijn die je tegenkomt wanneer je je hart volgt en uitdagingen aangaat.
 • Hoe anderen met die uitdagingen omgaan en welke inspiratie jij daaruit kunt halen.
 • Hoe je steeds weer terugkomt in vertrouwen.
 • Waarom het belangrijk is om te werken vanuit masculiene én feminiene energie (voor vrouwen én mannen!) en hoe je dat doet.
 • Dat jij ook steeds weer 'die knop' kunt omzetten er ervoor kunt blijven gaan. Niet (alleen) vanuit wilskracht (stress!), maar ook vanuit inspiratie en flow.
 • Hoe je erachter komt wat je eigenlijk écht wilt.
 • Hoe je je doelen realiseert op een manier die kloppend is voor jezelf en de mensen om je heen.

Is succes maakbaar? We vragen het aan provocatief trainer Bregje Bullens, neurowetenschapper Ayca Szapora en spiritueel mentor Hans Laurentius. Dat wordt interessant. Drie verschillende perspectieven op één vraag. Dit verbreedt je referentiekader en versterkt je visie!

Bregje Bullens, Ayca Szapora en Hans Laurentius

Deskundigen op hun vakgebied

Crystal en Mabel hebben al duizenden vrouwen geholpen bij het ontdekken van hun purpose. Hun visie is prikkelend en raak!

Mabel Duchossoy en Crystal Kwee en

eigenaren The New Business Women

Met filosoof Elke Wiss, auteur van Socrates op Sneakers, gaan we in op de vraag 'wat is succes?'. Dit wordt een heel mooi artikel wat je referentiekader verruimt en je visie versterkt.

Elke Wiss

auteur Socrates op Sneakers

Merle is een veelgevraagd spreker over productiviteit. Jij hebt er waarschijnlijk ook iedere dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best. Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans. Merle deelt haar inspirerende en vernieuwende visie met ons!

Merle Mudde

productiviteitexpert

Wet van Aan trekkingskracht. Manifesteren. Er wordt veel over gesproken. En veel onzin over verkocht. Een diepgaand interview met Willem Glaudemans, auteur van 'Boek van de Universele Wetten' over hoe het écht werkt.

Willem Glaudemans

auteur Boek van de Universele Wetten

En nog veel meer. Artikelen over Human Design, Deep Democracy, weerstand, angst, successen... alles wat te maken heeft met het volgen van je passie en de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

pre-sale

FEEM Magazine / Boek

19,95 incl.
 • Inclusief verzendkosten en btw
 • Prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders om te zeggen: 'Go for it!'
 • Meerdere bestellen is mogelijk.
 • Geen promotiepraatjes of advertenties
 • Verwachte levertijd: april 2022
 • De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Nog niet klaar om te bestellen? Meld je aan en we houden je op de hoogte.

 • We verwachten dat het magazine in april klaar is. Wil je nu nog niet bestellen, dan houden we je op de hoogte als je je hier aanmeldt.

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik het magazine bestellen?
Op dit moment zijn we bezig met de pre-sale. Dat is voor ons een manier om te zien; is er überhaupt behoefte aan? In korte tijd zijn er al 500 exemplaren besteld. Dat laat ons zien: ja…. er is zeker behoefte aan! Dus we gaan door. Zodra we voldoende hebben verkocht om naar de drukker te gaan, gaan we ze bestellen. We verwachten dat dit in april klaar is.
Wie of wat is FEEM eigenlijk?
Voor wie is het magazine interessant?
Dit magazine gaat over pure passie, over het volgen van je hart en alles wat daarbij komt kijken; de ups en juist ook de downs. Het is voor professionals die graag een verschil maken in deze wereld met hun passies en talenten. En daar – by the way – ook gewoon goed voor betaald willen worden. Het is voor mensen die mooi werk willen neerzetten en daarmee iets betekenen voor een ander. Het is voor iedereen (m/v/x) die wel eens voelt; doe ik wel het werk waar ik écht blij van word? Na het lezen van dit magazine voel je die ‘spark’ weer en heb je zin in om er (weer) voor te gaan. Voor iedereen die de moed heeft gehad om zijn leven om te gooien om écht te gaan leven. Of die de moed nog aan het verzamelen is. Dit magazine geeft herkenning. Voor iedereen die zich graag laat inspireren door moedige vrouwen – en een paar mannen – die enorm eerlijk zijn over hun route naar het punt waar ze nu staan met hun bedrijf en werk. Je voelt weer dat je er niet alleen voor staat. We’ve got your back.
Wat is de oplage?
10.000. En dat staat hier nu heel stoer. Maar dat is rete spannend! Gaat het lukken? Onze initiatiefnemer Yvonne heeft er een lening voor afgesloten (best eng!) en de gehele redactie investeert mee in het risico, want het kan zijn dat we niet voldoende geld ophalen om ze voluit te betalen (wat een bijzonder team!). Help je mee om hier een prachtig succesverhaal van te maken? Bestel dan ook jouw exemplaar. Je gaat jezelf dankbaar zijn. We maken er iets heel erg moois van. Speciaal voor jou.
Wat als er niet genoeg magazines worden verkocht?
Dan moeten we als makers beslissen: gaan we toch door, zonder dat we betaald krijgen en zonder dat we mensen kunnen helpen via het FEEM Passie&Talent Project, of trekken we de stekker eruit? Als de bestelde magazines toch niet gedrukt kunnen worden omdat er te weinig zijn verkocht, krijgt iedereen zijn geld terug.
Wanneer wordt het magazine geleverd?
De verwachting is in april. We houden je op de hoogte uiteraard!
Hoe vaak per jaar komt het magazine uit?
De intentie is om 2x per jaar dit magazine uit te brengen. Maar, laten we eerst maar eens starten met deze eerste editie.
Kan ik ook een abonnement nemen?
Nee, op dit moment nog niet. No worries: wanneer je deze editie koopt, geven we je tzt een seintje dat de nieuwe editie er is.
Kan ik het magazine ook voor iemand anders bestellen?
Jazeker. Geef dan wel zijn of haar adres op bij het bestellen, zodat het magazine bij de juiste persoon terecht komt. Of geef je eigen adres op als je het zelf wil geven.
Is het magazine geschikt als relatiegeschenk?
Ja, absoluut. Goed idee! Dit is een heel waardevol cadeau om te geven. Het laat zien dat je iemand bent die houdt van diepgang. In dit magazine komen onderwerpen aan bod die je referentiekader vergroten en visie versterken. Wat een inspirerend cadeau!
Kan ik het magazine ook voor mijn medewerkers / teamleden bestellen?
Absoluut. De inhoud is aantrekkelijk voor iedereen (ook mannen!) die zijn hart volgt of graag wil volgen. Dus als jouw medewerkers vol passie in jouw bedrijf werken en voelen dat ze met hun werk een verschil maken voor zichzelf en anderen, dan gaan ze dit een geweldig cadeau vinden. Wil je dat we de magazines bij je medewerkers thuis bezorgen? Neem dan even contact met ons op via magazine@feemonline.nl
Waarom gaat de winst naar het Passie&Talent Project?
Onze oprichter Yvonne van Balkom is een sociale ondernemer in hart en nieren. Winst maken is geen hoofddoel. Impact maken, dat staat voor haar voorop. En winst is daar een gevolg van. Jaren terug zou dat als ‘geitenwollensokken-beleid’ worden bestempeld, maar inmiddels zijn er steeds meer bedrijven die hier serieus hun beleid van maken. Sociale ondernemingen hebben nog geen aparte rechtsvorm, al zit de kans erin dat dat per 2024 geregeld is. Wij zijn blij dat het steeds meer gemeengoed wordt. Voor ons is het gewoon de normaalste zaak van de wereld. Genoeg is gewoon genoeg. We hoeven niet steeds meer, meer, meer. We vinden onze maatschappelijke rol belangrijker dan een zo groot mogelijke auto. Onze winst gaat dus naar het FEEM Passie&Talent Project. Met dit geldt ondersteunen we ondernemers of professionals in loondienst die wel wat support kunnen gebruiken bij het waarmaken van hun dromen. Bijvoorbeeld om erachter te komen waar hun talenten liggen, of een businesscoach om stappen te blijven zetten, of… Het kan vanalles zijn. Wil je meer weten? Meld je dan aan om op de hoogte te blijven, dan ontvang je hier vanzelf meer info over.