Leestijd: 2 minuten

Al meer dan 900 exemplaren verkocht!

Volg je eigen pad en realiseer je verlangen!

Hoe volg je je hartsverlangen zodat je kunt leven en werken op een manier die écht bij jou past, ook al is dat soms (vaak!) eng, moeilijk of frustrerend en tegelijk enorm mooi? Dat staat centraal in deze guide van FEEM Magazine. Het is een boek in magazinestijl. Een magazineboek dus. Anders dan anders. Niet ‘zoals het hoort’. En daardoor juist inspirerend voor iedereen die ook op zijn of haar eigen manier succesvol wil zijn. Of is.

Als jij (m/v/x) van je passie je werk hebt gemaakt – of wil maken – dan vind je in dit boek herkenning, inspiratie en zelfinzicht. Je voelt je energie (weer) stromen en hebt zin om ervoor te gaan. Op een inspirerende manier, voor jezelf en anderen. Dit is een cadeau aan jezelf – of iemand anders – waarmee je zegt: go for it!

"Als jij je hart volgt, dan weet jij ook: het is nooit een rechte weg naar succes. In deze guide delen we de échte verhalen over uitdagingen die we allemaal tegenkomen. De ups én de downs. Met uitgebreide tips en tools van experts om jouw verlangen te realiseren. Lukt het jou om steeds weer een inspirerende manier te vinden om verder te gaan? De makers van dit boek zijn je mentor en je reisgenoot. Let's Inspire each other!"

Yvonne van Balkom

Hoofdredacteur FEEM Magazine

Uitdagingen. Iedereen heeft ze. Nu misschien wel meer dan ooit.

Hoe ga jij om met jouw uitdagingen? 

Dit magazineboek is een open, eerlijke en oprechte guide voor zelfstandig ondernemers en andere professionals (m/v/x) die werken vanuit passie, verbinding en vertrouwen en die innerlijk leiderschap belangrijk vinden.

In dit bewaarexemplaar ontdek je:

  • Wat de 12 fases zijn die je tegenkomt wanneer je je hart volgt en uitdagingen aangaat.
  • Hoe anderen met die uitdagingen omgaan en welke inspiratie jij daaruit kunt halen.
  • Hoe je steeds weer terugkomt in vertrouwen.
  • Dat jij ook steeds weer 'die knop' kunt omzetten er ervoor kunt blijven gaan. Niet (alleen) vanuit wilskracht (stress!), maar ook vanuit inspiratie en flow.
  • Hoe je erachter komt wat je eigenlijk écht wilt.
  • Hoe je je doelen realiseert op een manier die kloppend is voor jezelf en de mensen om je heen.
  • Hoe je je feminiene kwaliteiten (zoals intuïtie) inzet om je doelen te bereiken, wat overigens niet kan zonder je masculiene kwaliteiten (zoals doelgerichtheid).

Herkenning

Je vindt herkenning in de openhartige verhalen van anderen (voornamelijk inspirerende vrouwelijke ondernemers) die op dit moment zelf ook voor uitdagingen staan terwijl ze hun hart volgen. Hoe gaan zij daarmee om?

Inspiratie

Onze journalisten vroegen deskundigen uit de wetenschap, spiritualiteit, filosofie, psychologie en commandotroepen naar hun visie over onder andere uitdagingen, succes, mindset en universele wetten.

Zelfinzicht

Je zelfinzicht vergroot omdat de teksten je aan het denken én voelen zetten. Na het lezen voel je de inspiratie (weer) stromen en ga je ervoor!

Is succes maakbaar? We vragen het aan provocatief trainer Bregje Bullens, neurowetenschapper Ayca Szapora en spiritueel mentor Hans Laurentius. Dat wordt interessant. Drie verschillende perspectieven op één vraag!

Bregje Bullens, Ayca Szapora en Hans Laurentius

Deskundigen op hun vakgebied

Met filosoof Elke Wiss, auteur van Socrates op Sneakers, gaan we in op de vraag 'wat is succes?'. Dit wordt een heel mooi artikel wat je referentiekader verruimt en je visie versterkt.

Elke Wiss

auteur Socrates op Sneakers

Wet van Aan trekkingskracht. Manifesteren. Er wordt veel over gesproken. En veel onzin over verkocht. Een diepgaand interview met Willem Glaudemans, auteur van 'Boek van de Universele Wetten' over hoe het écht werkt.

Willem Glaudemans

auteur Boek van de Universele Wetten
eerste druk

Bestel nu

19,95
  • Prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders om te zeggen: 'Go for it!'
  • Levertijd: we versturen elke maandag om 16u alle bestellingen.

Veelgestelde vragen