Leestijd: 12 minuten

campagne gestart! DOE JE MEE?

FEEM Magazine maakt impact. Doe je mee?

Bestel nu FEEM Magazine in pre-sale en draag daarmee bij aan het FEEM Passie&Talent Project! Volg jij je hart en je eigen pad en kom je daardoor wel eens voor uitdagingen te staan? Dan is dit magazine voor jou.
Het is meer dan een magazine! Met de winst helpen we weer andere professionals die wel wat support kunnen gebruiken. Ook jij kunt hier aanspraak op maken! Meld je aan voor het FEEM Passie&Talent Project en misschien word jij geselecteerd voor het budget van max. 3.000 euro voor jouw persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsgroei.

JOIN US!

Deze campagne is een initiatief van FEEM Magazine en de FEEM Community die bestaat uit 77 vrouwelijke ondernemers die graag een verschil maken. Ons online platform vind je op feemonline.nl

Al jaren dromen we van een open, eerlijk en oprecht magazine voor ondernemers en de professionals die werken vanuit passie, verbinding en vertrouwen. Bij geen ander magazine voelen we ons écht thuis. Dus creëren we ‘m zelf.

Een nieuw magazine starten? Maar dat is absurd in deze tijd, zeggen ze. Een magazine zonder advertenties? Dat kan niet, zeggen ze. De helft van je winst weggeven? Dat is idioot, zeggen ze.

Tja. Wij houden niet van de gebaande paden. We lopen liever ons eigen pad. En onderweg willen we zoveel mogelijk impact maken. Is dat spannend? Ja. Weten we zeker of het lukt? Nee. Doen we het toch? Hell yeah!

Het wordt een boek in magazinestijl en een magazine met boekgevoel. Het thema van de eerste editie: verlangen. Voor de moedige professionals die hun eigen pad lopen en geen uitdaging uit de weg gaan. Je wil succesvol zijn met je passies en talenten. Niet vanuit wilskracht en ‘altijd maar doorgaan’, maar vanuit verbinding en vertrouwen. Je inspiratie gaat ervan stromen!

De totale campagne in het kort

Het magazine

Een prachtig boek in magazinestijl voor elke professional die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. Hiervan gaat je inspiratie stromen! We moeten er minstens 2.600 verkopen om het te kunnen laten drukken. Help je mee?

Impact First

Op het moment dat we meer dan 4.000 magazines verkopen, maken we winst. Dus dachten we: hoe kunnen we daar impact mee maken? De winst stoppen we in het FEEM Passie&Talent Project. Zo maken we samen een verschil. Dit maakt impact!

Het project

Het FEEM Passie&Talent Project is het non-profit gedeelte van FEEM. Elke keer als we 3.000 euro verzameld hebben, helpen we hier een andere professional mee met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsgroei. Soms kun je wel wat support gebruiken!

 • Voor zelfstandig ondernemers en werknemers die met mooie dingen bezig zijn.
 • In co-creatie met 77 vrouwelijke ondernemers.
 • Geen promotiepraatjes of advertenties
 • Waardevol voor alle moedige mensen (m/v/x) die hun eigen pad lopen en geen uitdaging uit de weg gaan.
 • Het magazine is ook ideaal als relatiegeschenk of cadeau voor medewerkers of teamleden.
 • Pre-sale loopt tot 22 januari 2022.
 • Verwachte levertijd: april 2022.
 • De helft van de opbrengst gaat naar het FEEM Passie&Talent Project.
 • Bij verkoop van 10.000 magazines kunnen we 10-15 mensen verder helpen!

Draag bij op de manier die bij jou past

Bestel het magazine

19,95 incl. verzendkosten en btw

Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. Je inspiratie gaat ervan stromen! Je bestelt dit magazine in de pre-sale. De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Meld je aan

gratis

Meld je aan voor het Passie&Talent Project. De geselecteerden ontvangen een budget van max. 3.000 euro voor hun persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei. Hoe meer geld we ophalen, hoe meer mensen we kunnen helpen. Aanmelden kan tot en met 22 februari 2022.

Doe mee

win/win/win

De geselecteerden krijgen een budget t.w.v. max. 3.000 euro. Dit besteden ze bij vrouwelijke ondernemers die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Zo weten we zeker dat ze worden geholpen door talentvolle professionals die onze kernwaarden naleven en kunnen we de juiste match maken. Zij kiezen. Jij helpt. FEEM betaalt.

Sponsoren

vanaf 9,95

Je kunt ook rechtstreeks aan het FEEM Passie&Talent Project bijdragen. Dit geld gaat 100% naar het project. In ruil voor jouw bijdrage krijg je tickets voor een online masterclass over inspiratie t.w.v. 150,-. Hoe kom je in die flow waarin briljante ideeën ontstaan voor jouw projecten? Hoe inspireer je anderen met jouw boodschap?

"Voor het schrijven van teksten en het houden van interviews mag je me midden in de nacht wakker maken. Voeg daar nog de onderwerpen persoonlijk leiderschap en bewustzijn aan toe en mijn dag kan niet meer stuk. Sinds mijn opleiding journalistiek (alweer 16 jaar geleden) heb ik meerdere bedrijven gehad waar mijn communicatieve en creatieve talent alle ruimte kreeg. Van fotograaf tot eventorganisator. Van videoproducent tot communicatieadviseur. Nu bouw ik met een bevlogen team dagelijks aan dit platform. Het gaat als een speer sinds de lancering op 8 maart 2021. Ons online platform bereikt nu al maandelijks tussen de 1.500 en 4.000 bezoekers. Dat komt omdat 'het klopt'. In FEEM komen al onze passies en talenten bij elkaar én het maakt een verschil voor andere mensen. Hierdoor komt alles in een stroomversnelling. Ja, iedereen die aan dit magazine meewerkt krijgt hier veel energie van. Maar het is veel meer dan dat. Het gaat om het maken van impact. Allereerst door onze content. Daarnaast doordat de winst naar het FEEM Passie&Talent Project gaat. Samen maken we een verschil!

Yvonne van Balkom

Hoofdredacteur en oprichter FEEM Magazine

De campagne is gestart op 6 december

Help mee om de teller op 10.000 te krijgen voor 22 januari 2022! Dan inspireren we veel mensen met ons waardevolle magazine én kunnen we minstens 10 mensen helpen via het FEEM Passie&Talent Project. Zo maken we samen een verschil!

Tussenstand op 24 december:

322
magazines (van de 10.000)
26%
Wanneer we 2.600 magazines verkopen via deze crowdfunding kunnen we een magazine maken voor alle moedige professionals die vol passie voor hun werk gaan. Een magazine met mooi, dik papier. Zonder advertenties. Zonder concessies. Alleen waardevolle inhoud.
40%
Wanneer we 4.000 magazines verkopen: super fijn! Vanaf nu begint er genoeg geld binnen te komen om mensen te helpen via het Passie&Talent Project.
100%
YESSS! Op het moment dat we 10.000 magazines verkocht hebben, kunnen we minimaal 10 mensen helpen via het FEEM Passie&Talent Project.

Is dit magazine/boek voor jou?

De artikelen van FEEM Magazine zijn waardevol voor alle moedige professionals (m/v/x) die hun eigen pad lopen en geen uitdaging uit de weg gaan. Je wil succesvol zijn met je passies en talenten. Niet vanuit wilskracht en ‘altijd maar doorgaan’, maar vanuit flow, vertrouwen en verbinding.

FEEM Magazine is een mentor én reisgenoot als het gaat om deze manier van ondernemen en werken. Ons motto: via innerlijke groei naar bedrijfsgroei. Voor je eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt.

Thema’s: innerlijk leiderschap, intuïtie, bewustzijn, zelfreflectie, geïnspireerde actie, mindset, emoties en gevoel, uitdagingen, successen, verbinding, vertrouwen.

Geen promotiepraatjes of advertenties. Alleen maar oprechte inspiratie en waardevolle kennis. Doe nieuwe inspiratie op, vergroot je referentiekader en verruim je visie.

Lees ‘m dagelijks voor jouw #15minutesoffeem en je inspiratie blijft stromen! 

crowdfundactie

FEEM Magazine / Boek

19,95 incl.
Een magazine voor moedige professionals (zelfstandige ondernemers en werknemers) die hun hart volgen en geen uitdaging uit de weg gaan.
 • Inclusief een bijdrage aan het FEEM Passie&Talent Project
 • Inclusief verzendkosten en btw
 • Prachtig cadeau om te zeggen: 'Go for it!'
 • Voor jezelf of anderen: meerdere bestellen is mogelijk.
 • Geen promotiepraatjes of advertenties
 • Je bestelt in pre-sale
 • Verwachte levertijd: april 2022

Misschien heb je al wat vragen?

Is het nu een crowdfunding voor jullie magazine of om geld op te halen voor het FEEM Passie&Talent Project?

Het is beide! Het is én én. Het begon met het idee om een inspirerend magazine/boek te maken. Gaaf voor ons om te maken en heel waardevol voor de lezers. Maar… we willen graag meer impact maken. En zo ontstond het idee voor het FEEM Passie&Talent Project. Wat als we met de winst van het magazine nu eens iets heel moois opzetten? En zo geschiedde.

Oké, gaaf idee. Maar wat als alleen wil bijdragen aan het FEEM Passie&Talent Project?

Ja, dat kan ook! Je kunt zoveel sponsoren als je wilt, vanaf 9,95 euro. Hiervan gaat 100% rechtstreeks naar het FEEM Passie&Talent Project. Voor elke 3.000 euro die we verzamelen helpen we één professional verder met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsgroei.

In ruil voor jouw bijdrage bieden we je graag een online masterclass aan t.w.v. 150,-.

Op 22 februari 2022 van 10.00u – 12.00u geven we vanuit FEEM een hele bijzondere online masterclass over inspiratie (t.w.v. 150,-). Hoe kom je in die flow waarin briljante ideeën ontstaan voor jouw projecten? We bekijken het onderwerp ook vanuit de wetenschappelijke kant. Wat is inspiratie en hoe kun je het bij jezelf opwekken? En ook: hoe verwoord je jouw boodschap op zo’n manier dat je er anderen mee raakt en inspireert? We nodigen diverse experts en (ervarings)deskundigen uit om jouw te inspireren over inspiratie. Dit wordt heel bijzonder!

"Mijn bericht over het lopen van je eigen pad en het ontwikkelen van je talenten ging viraal op Linkedin (1,3 miljoen views!). Honderden reacties stroomden binnen van mensen die dit ook belangrijk vinden. Wauw! Dit leeft! Dat gaf me de vleugels om - samen met de FEEM Community - deze 'bold move' te maken: we gaan voor 10.000 magazines en halen daarmee ook geld op voor het FEEM Passie&Talent Project. Dat wil ook zeggen; meer risico. Wat als we ze niet verkocht krijgen? Ik geloof 100% in dit project. Maar... boy o boy, wat is dit spannend zeg. Ik nam deze video op op het moment dat ik die spanning volop voelde." - Yvonne van Balkom, hoofdredacteur FEEM Magazine

Draag bij op de manier die bij jou past

Bestel het magazine

19,95 incl. verzendkosten en btw

Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. Je inspiratie gaat ervan stromen! Je bestelt dit magazine in de pre-sale. De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Meld je aan

gratis

Meld je aan voor het Passie&Talent Project. De geselecteerden ontvangen een budget van max. 3.000 euro voor hun persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei. Hoe meer geld we ophalen, hoe meer mensen we kunnen helpen. Aanmelden kan tot en met 22 februari 2022.

Oké, als het goed is weet je inmiddels wel of je wil bijdragen aan deze campagne. Volg gewoon je gevoel. Het ergste wat kan gebeuren is dat je zo geïnspireerd raakt door het magazine en deze campagne dat je zelf ook vol enthousiasme je nieuwe plannen gaat uitvoeren. Dat is onbetaalbaar! En dus zeker 19,95 waard. 😉

Lees verder als je meer info nodig hebt. Of als je gewoon nieuwsgierig bent. We gaan nu nog specifieker in op het magazine en op het FEEM Passie&Talent Project.

FEEM MAGAZINE

Samen maken we het verschil. Met FEEM Magazine.

Vanuit welk verlangen ben jij gaan doen wat je nu doet? Wat is dat vuurtje waar het allemaal mee begon? Of het verlangen dat je nu voelt om iets nieuws te beginnen? Welk verschil wil jij maken voor jezelf én anderen? Doe je ogen even dicht. En voel het weer. Dat verlangen is het hoofdthema in de eerste editie van FEEM Magazine.

Pre-sale is gestart

Via innerlijke groei naar bedrijfsgroei

 • Voor moedige professionals in loondienst / zelfstandig ondernemers.
 • Gemaakt in co-creatie met 77 vrouwelijke ondernemers.
 • Zij zijn je mentor en je reisgenoot op deze reis. Hun kennis en ervaring delen ze met jou.
 • En meer: we gaan in gesprek met andere mensen die jou inspireren om jouw eigen pad te (blijven) volgen.
 • Dit magazine verbreedt je referentiekader en versterkt je eigen visie.
 • Waardevol voor iedereen (m/v/x) die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan.

Dit is niet zomaar een magazine

FEEM Magazine herinnert je aan al het moois wat in je diepste kern zit en stimuleert je om dat te uiten en te ontwikkelen. Het blijft een ontdekkingstocht hoe we dicht bij onszelf blijven. Hoe fijn is het om dat pad samen te lopen. FEEM is je mentor én je reisgenoot.

Wat is jouw verlangen?

Impact First

Het magazine maken we om impact te maken. De winst gaat naar het FEEM Passie&Talent Project en investeren we in mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Boek of magazine

We laten los hoe een magazine 'hoort' te zijn en volgen ons eigen pad. Het is eerder een boek in magazine-stijl. Laat je inspireren door onze out-of-the-box aanpak!

Echte co-creatie

Samen met 77 vrouwelijke ondernemers die hun hart volgen zijn we dit prachtige boekwerk aan het creëren. De verwachting is dat het in april klaar is!

Wat kun je nog meer verwachten?

Ons uitgangspunt: via innerlijke groei naar bedrijfsgroei. Het gaat ons om jou. De mens achter het werk. Jouw persoonlijke groei leidt naar bedrijfsgroei. Voor je eigen bedrijf of het bedrijf waar je vol passie voor werkt aan mooie projecten.

Expert interviews

Hoe kom je er nu eigenlijk achter wat je écht wilt? Hoe weet je het verschil tussen je 'egoverlangen' en je 'hartsverlangen'? Wat kun je doen als het imposter syndroom soms de kop op steekt? We vragen het aan de experts!

Visualisaties en meditaties

Exclusief voor deze uitgave van FEEM Magazine creëren we bijzondere visualisaties en meditaties die je in contact brengen met jouw échte verlangen. Want we weten allemaal: soms ben je het gevoel van 'ik ga ervoor!' gewoon even kwijt. Niks mis mee. Je bent niet de enige!

Boek in magazinestijl

Je gaat kansen zien en pakken door de inspirerende verhalen. Tijdens het lezen van dit magazine raak je geïnspireerd door de herkenning en de uitdaging die we je geven. Je voelt de inspiratie stromen en krijgt nieuwe inzichten. Gegarandeerd.

Echte, eerlijke en oprechte verhalen

Verhalen van mensen die hun hart durven te volgen en wat dat voor hen betekent. Waarschuwing; soms gaat het ook helemaal mis. Ook dat bespreken we!

144 pagina's dik

Eco vriendelijke papier uiteraard en gedrukt in Nederland zodat we lokale ondernemers ondersteunen.

Prachtige, inspirerende foto's

Onze fotografen gaan op pad voor de allermooiste beelden. Dit is genieten! Dit zorgt voor een inspiratieboost!

Door 77 vrouwelijke ondernemers

Geen promotiepraatjes of interviews waarin ze zichzelf voorstellen; ze delen hun kennis en ervaring met jou. Ze zijn jouw mentor én reisgenoot. Zij luisteren al enige tijd naar hun hart en hun gevoel. Ze delen hun waardevolle lessen (en grote f*ck ups) graag met jou. Hiermee wordt het boek/magazine een cursus in moed tonen.

Het is een cadeautje

Eerlijk en oprecht. Rauw en waardevol. Een prachtig cadeau voor mensen die soms voor lastige momenten komen te staan omdat ze hun eigen pad volgen. Voor de mensen die de euforie kennen als het wél lukt. Dit is voor de moedige mensen. Tegen wie zou jij willen zeggen: go for it? Dat zeg je met dit cadeau. Tegen jezelf of iemand anders.

Waarom is dit meer dan een magazine? Yvonne legt het in 42 seconden aan je uit.

crowdfundactie

FEEM Magazine / Boek

19,95 incl.
Een magazine voor moedige mensen die hun eigen pad lopen en geen uitdaging uit de weg gaan.
 • Inclusief een bijdrage aan het FEEM Passie&Talent Project
 • Inclusief verzendkosten en btw
 • Prachtig cadeau om te zeggen: 'Go for it!'
 • Geen promotiepraatjes of advertenties
 • Voor jezelf of anderen: meerdere bestellen is mogelijk.
 • Je bestelt in pre-sale
 • Verwachte levertijd: april 2022

Waarschijnlijk heb je inmiddels genoeg informatie om te kunnen beslissen of je meedoet. Denk er niet teveel over na. Voelt het goed? Ga ervoor!

Een paar voorbeelden

Het magazine-boek wordt gemaakt door 77 vrouwelijke ondernemers. En natuurlijk interviewen we ook inspirerende mannen. We horen hun visie graag. Samen maken we een verschil!

Is succes maakbaar? We vragen het aan provocatief trainer Bregje Bullens, neurowetenschapper Ayca Szapora en spiritueel mentor Hans Laurentius. Dat wordt interessant. Drie verschillende perspectieven op één vraag. Dit verbreedt je referentiekader en versterkt je visie!

Bregje Bullens, Ayca Szapora en Hans Laurentius

Deskundigen op hun vakgebied

Suzanne droeg al jaren vol trots haar advocatentoga, maar voelde dat het tijd was voor verandering. Ze stapte uit de gouden kooi en werd trainer en coach voor hsp'ers. Haar lef werd beloond met een Young Talent Award. In haar eerste jaar als zelfstandige. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?

Suzanne Nieuwenhuijs

van advocaat naar trainer

Wet van Aan trekkingskracht. Manifesteren. Er wordt veel over gesproken. En veel onzin over verkocht. Een diepgaand interview met Willem Glaudemans, auteur van 'Boek van de Universele Wetten' over hoe het écht werkt.

Willem Glaudemans

auteur Boek van de Universele Wetten

We gaan op onderzoek naar een interessant fenomeen: de business coaches. Sommige hebben zelf nooit een bedrijf gerund, andere leren je alleen een marketingtrucje. Een enkeling doet wat 'ie belooft. Wij houden van oprechtheid, eerlijkheid en transparantie. We gaan op onderzoek en delen onze resultaten met je in het magazine.

Yvonne van Balkom

Oprichter FEEM

David werkt in een 'echte' mannenwereld: de bouw. En tegelijk daagt hij de status quo uit; wat is tegenwoordig een 'echte' man? Een persoonlijke analyse die je referentiekader zal verbreden. Heel boeiend!

David Becking

Manager

En nog veel meer. Artikelen over Human Design, Deep Democracy, weerstand, angst, successen... alles wat te maken heeft met het ontdekken wat echt bij je past. Het verschil dat jij kunt maken wanneer je jouw passies en talenten volgt!

Bestel het magazine

19,95 incl. verzendkosten en btw

Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. Je inspiratie gaat ervan stromen! Je bestelt dit magazine in de pre-sale. De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Meld je aan

gratis

Meld je aan voor het Passie&Talent Project. De geselecteerden ontvangen een budget van max. 3.000 euro voor hun persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei. Hoe meer geld we ophalen, hoe meer mensen we kunnen helpen. Aanmelden kan tot en met 22 februari 2022.

We hebben inmiddels een aantal co-creatie dagen achter de rug. Het magazine wordt zo ongelofelijk mooi en bijzonder…

Veelgestelde vragen

Waarschijnlijk heb je inmiddels genoeg informatie om te kunnen beslissen of je meedoet. Denk er niet teveel over na. Voelt het goed? Ga ervoor! Heb je toch nog wat meer informatie nodig? Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen.

Eerst wat feiten en cijfers

Magazine

Passie&Talent Project

Nog meer vragen?

Wij begrijpen dat je nog wat meer duidelijkheid wil. Dus...hieronder nog wat veelgestelde vragen op een rijtje.

Magazine

Passie&Talent Project

Bestel het magazine

19,95 incl. verzendkosten en btw

Hoofdthema: verlangen. Dit magazine-boek is waardevol voor elke professional die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan. Je inspiratie gaat ervan stromen! Je bestelt dit magazine in de pre-sale. De winst gaat naar het Passie&Talent Project.

Meld je aan

gratis

Meld je aan voor het Passie&Talent Project. De geselecteerden ontvangen een budget van max. 3.000 euro voor hun persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei. Hoe meer geld we ophalen, hoe meer mensen we kunnen helpen. Aanmelden kan tot en met 22 februari 2022.

Meedoen

win/win/win

De geselecteerden krijgen een budget t.w.v. max. 3.000 euro. Dit besteden ze bij vrouwelijke ondernemers die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Zo weten we zeker dat ze worden geholpen door talentvolle professionals die onze kernwaarden naleven en kunnen we de juiste match maken. Zij kiezen. Jij helpt. FEEM betaalt.

Sponsoren

vanaf 9,95

Je kunt ook rechtstreeks aan het FEEM Passie&Talent Project bijdragen. Dit geld gaat 100% naar het project. In ruil voor jouw bijdrage krijg je tickets voor een online masterclass over inspiratie t.w.v. 150,-. Hoe kom je in die flow waarin briljante ideeën ontstaan voor jouw projecten? Hoe inspireer je anderen met jouw boodschap?