Leestijd: 8 minuten

UNIEKE LEERGANG ‘PERSOONLIJK LEIDERSCHAP VAN NU’

Inspirerend, evenwichtig en krachtig. Van weten naar écht geloven.

 

Start

12 december (t/m mei)

Duur

Een half jaar met groepsdagen op locatie in Vught en 3 (!) 1-op-1 sessies

Prijs

3.330 euro, excl. btw (of 555,- per maand)

Docenten

Begeleiding door diverse visionairs, voorlevers en verschilmakers van nu

Wat is er voor jou nodig om in deze tijd krachtig, evenwichtig en inspirerend te zijn? Om stevig te staan en dat ook uit te dragen. Richting je klanten, medewerkers, teamleden – en je gezin. Wat ons betreft: eerst Zijn, dan doen. Een juiste inzet van je feminiene en masculiene energie. Integreer tijdens de verdiepende leergang jouw kennis en wijsheid en DOE. 

Ontdek tijdens de leergang Persoonlijk Leiderschap van Nu die in het teken staat van ‘INNER INTEGRATION’.

Omring jezelf een half jaar lang met topbegeleiders die een inspirerende visie hebben op bezield persoonlijk leiderschap en jou uitdagen om next level te gaan. Het is tijd voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat voorbij identiteit. Laat je verwarren, verrassen en verwonderen. 

Uniek in Nederland: de visionairs, voorlevers en verschilmakers van deze tijd op het gebied van bewust persoonlijk leiderschap komen bij elkaar in deze leergang. Dit gaat verder dan één visie van één persoon. Dit gaat over het leggen van een breed gedragen fundament waarin je je eigen visie, kracht en inspiratie nog sterker ontwikkelt en nog steviger komt te staan als leider. In de breedste zin van het woord: leider van jezelf, je gezin, team of je bedrijf. Van weten naar doen. 

 

6
diepgaande maanden
11
zeer ervaren begeleiders
8
livedagen in een kleine groep

Dit levert het je op

 • Blijf evenwichtig, in elke situatie hoe uitdagend deze ook is.
 • Voel je innerlijke rust om zo de juiste keuzes te maken. Op het werk en thuis.
 • Ervaar je levensenergie (weer).
 • Sta stevig, waardoor mensen weten wat ze aan je hebben.
 • Krijg anderen mee met jouw ideeën.
 • Ontvang het certificaat 'Leergang Persoonlijk Leiderschap van Nu'.

Voor jou?

 • Voor mensen die anderen - en zichzelf - willen motiveren, inspireren en positief willen raken.
 • Voor (team)leiders, ondernemers en andere professionals die hun persoonlijk leiderschap in de dagelijkse praktijk naar een dieper en hoger level willen brengen.
 • Met veel ervaring in persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. (En klaar om écht dieper te gaan)

Dit ga je leren

 • Hoe gebruik je je feminiene en masculiene energie op een krachtige manier?
 • Zo werkt jouw onbewuste (van weten naar zelf ervaren)
 • Je ontdekt de blinde vlekken die je tot nu toe nog niet had gezien
 • Zo werkt duurzame gedragsverandering
 • Zo blijf je dicht bij jezelf in elk moment, hoe uitdagend ook
 • Je gaat vooral veel leren door te ervaren

Ben jij er klaar voor om al je vergaarde kennis van de afgelopen jaren over persoonlijke ontwikkeling te integreren en toe te passen op elk moment van de dag? En om dat zelfs naar een volgend level te brengen. Wij gaan voorbij identiteit en ego.

Je doet het zelf, maar hoeft niet alleen te doen. Een half jaar lang word je omringd door mensen die dit voorleven. Zij zijn er voor jou. Je voelt je gedragen en dat geeft je vleugels!

Dit is waar dit traject om gaat. Al het andere is meer uitleg van hetzelfde. Voel je vrij om verder te lezen. Of om meteen aan te melden.

Info leergang INNER INTEGRATION

6 maanden | Persoonlijke begeleiding | Eenmalig aanbod: 3.330 euro

MAAK HET VERSCHIL

“Het systeem moet anders.” 
“Waarom leerden we dit vroeger niet op school.”

Je hebt het vast zelf ook wel eens gezegd. We zijn ons nu bewust van zaken waar we vroeger geen weet van hadden. Systeemverandering is noodzakelijk. Echter geloven wij dat het altijd bij het individu begint. Bij jou.

Het verschil tussen ‘goed zijn in wat je doet’ en ‘weergaloos inspirerend zijn‘ zit ‘m in de mate van bewustzijn en wat je daar vervolgens mee doet. Dat maakt het verschil. 

BEWUSTZIJN ONTRAFELD

De mate waarin je in contact staat met de verschillende delen in jezelf, maakt een groot verschil. Waarom doe je wat je doet? Waarom doe je soms wél wat je eigenlijk niet wil doen en niet wat je eigenlijk wél wil doen? Om dit diepgaand te onderzoeken in jezelf, gaan we in deze leergang diep in op diverse bewustzijnsprocessen. 

Vergroot je bewustzijn, versterk je visie en je impact.

 • Lichaamsbewustzijn
 • Emotioneel bewustzijn
 • Cognitief bewustzijn
 • Energetisch bewustzijn
 • Eenheidsbewustzijn

In deze leergang ga je uitgedaagd worden om nog dieper te gaan, om écht een verschil te maken voor jezelf en de mensen om je heen. Van weten naar doen. Luister naar je intuïtie, innerlijke kompas en de ‘onderstroom’. Er ontstaat ware synergie wanneer je bij elkaar komt met mensen die dit voorleven. Je komt steviger te staan en maakt daarmee meer impact, op een manier die écht bij jou past.

Ervaar het zelf!

Info leergang INNER INTEGRATION

6 maanden | Persoonlijke begeleiding | Eenmalig aanbod: 3.330 euro

KOM UIT JE HOOFD EN IN VERBINDING MET JEZELF

Jarenlang, decennialang, hebben we geleerd om leiding te geven vanuit ratio, ons verstand en om onze identiteit te ontwikkelen. Veel van onze werkprocessen zijn erop gebaseerd. Continu streven naar meer, meer, meer. Individuele verbetering. Winst voorop, en de mens hobbelt erachteraan. 

Het gevolg: de burn-out cijfers waren nog nooit zo hoog, depressies lijken normaal te worden en conflictsituaties hebben de overhand (we zien elkaar niet écht). We werken ten koste van. Ten koste van onszelf, de ander en onze omgeving.

Dat kan anders. Niet pas in de toekomst. Nu.

Dat weet jij ook. Daar ben je al een hele tijd mee bezig waarschijnlijk. Maar, onze leergang brengt je nog een stap verder. Waarschijnlijk zelfs meer stappen. Van weten naar – nu echt – doen. Onder begeleiding van mensen die dit al jaren voorleven. Je voelt je meer gedragen dan ooit.

Dit maakt impact.
Dit zorgt voor een verdieping én versnelling van je ontwikkeling.

Wil je inspiratie én praktische handvaten? Dan is deze Leergang voor jou.

Even RESUME

Wat levert deze leergang je op?

 • Van weten naar doen. Werken met je intuïtie / onbewuste / bewustzijn klinkt leuk, maar wat betekent dat in de praktijk? Wat heb je daar aan in meetings of wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen.
 • Van twijfelende naar duidelijke communicatie. Je komt helder over, zonder dat je daar extra je best voor moet doen.
 • Van overtuigen naar inspireren. Je spreekt meer vanuit verbinding. Dat voelt de ander, onbewust.
 • Van frustratie naar voldoening. In je werk, in je (privé) relaties. Je komt namelijk steeds meer tot de kern: waarom doe je wat je doet? Daar kom je achter. En dat draagt bij aan een gevoel van voldoening.
 • Van chaos naar innerlijke rust. Je weet waar je voor staat. Je weet wat je visie is, waarom je vindt wat je vindt en wat je richting is. Je staat niet meer met je mond vol tanden of dat je achteraf denkt: 'Shit, had ik dát maar gezegd.'
 • Van veel nadenken naar inspiratie die stroomt. Dat werkt twee kanten op: je prestaties worden grootser, omdat het gevoed wordt vanuit je inspiratie. En je wordt gezien als inspirerender, omdat wat je doet klopt. Dat is enorm aantrekkelijk.
 • Van oordelen naar verwondering. Je voelt weer fascinatie; die 'sparkle' om voluit te leven. Te genieten van je werk, van je gezin en anderen om je heen. Levensenergie.
 • Kortom: meer duidelijkheid voor jezelf (waarom doe ik wat ik doet) en meer helderheid (wat wil ik nu eigenlijk), wat bijdraagt aan het zijn van een inspirerende leider (je bent daadkrachtig en inspirerend).

Sinds eind 2020 vormt FEEM het platform voor nieuw leiderschap. FEEM geeft de visionairs, voorlevers en verschilmakers van nu een podium. Via FEEM Magazine en de FEEM Community. We brengen krachtige ideeën en visies bij elkaar, geven vernieuwende ideeën ruimte en zijn daarmee een inspiratiebron voor iedereen die weet dat het anders kan. Anders moet. Twee jaar lang hebben we interviews gehouden, nieuwe relaties gelegd en onderzocht wat voor persoonlijk leiderschap er nu nodig is.

We kwamen in contact met mensen die dit al jaren zelf toepassen en écht leven wat ze aan anderen leren. Wat zou er gebeuren wanneer deze nieuwe verschilmakers bij elkaar komen? Wat zou er ontstaan wanneer deze krachtige visionairs en voorlopers de handen in een slaan? Zo ontwikkelden we het afgelopen jaar een krachtige leergang. Elk detail klopt. 

Dit traject wordt magisch, bijzonder en alles overstijgend. Ik breng je heel graag in contact met deze inspirerende leermeesters en mentoren. Samen ontdekken. Samen groeien. Samen leren. Ik kijk ernaar uit. Dit wordt een heel bijzonder half jaar. 

~ Yvonne van Balkom
Oprichter FEEM

 

OVER WIE HEBBEN WE HET?

De visionairs, voorlevers en verschilmakers

Naast Yvonne van Balkom, oprichter van FEEM, zijn deze begeleiders verbonden aan deze verdiepende leergang:

Mabel en Crystal hebben een ijzersterke visie op Persoonlijk Leiderschap van Nu. Meer feminiene energie! Hun visie noemen ze: Next Level Humanity. Zij zien een Nieuwe Wereld voor zich waar mensen het glas halfvol hebben en worden gedreven in het verlangen om hun eigen pad te lopen. Vol vrijheid, liefde en zingeving! Zij inspireren door de manier waarop zij in het leven staan en de moed hebben om steeds opnieuw keuzes te maken die goed zijn voor henzelf, hun omgeving en de wereld. Zij zijn aanwezig op 12 december om jouw mee te nemen in hun visie.

Mabel Duchossoy en Crystal Kwee

inspiratoren en voorlevers

Anne is heel sterk in aanvoelen wat er niet gezegd wordt, maar wat wel aanwezig is. De onderstroom. Zij kan woorden geven aan dat wat jij (onbewust) voelt, maar nog geen woorden kan geven. Dit maakt dat we diep gaan en dat jouw slimme brein - die een ster is in verhalen vertellen - nergens mee wegkomt. Zij is gedurende het traject het aanspreekpunt wanneer je ergens tegenaan loopt. Zij ziet wat jij niet ziet... je bent gewaarschuwd... 😉

Anne Niemeijer

onze über mentor

Als voormalig fysiotherapeut en communicatietrainer begeleidt Loes jouw zelfonderzoek naar lichaamsbewustzijn. Werken met lichaamsgevoel is voor haar antwoord op de vraag ‘wat heeft de wereld nodig’? Loes gaat voor meer embodiment in werk en het dagelijkse leven. Het zorgt ervoor dat zelfzorg, ware zorg voor het Zelf wordt. Daarnaast draagt het bij aan een positieve social footprint, iets wat leiders van nu echt kunnen betekenen voor anderen. Als elk mens zijn lijf meer belichaamt, groeien we als collectief. Sluimert de wereld niet door in gespannenheid en individuele malaise, maar maken we makkelijker verbinding en overstijgen we onze huidige prestatiecultuur.

Loes Antonius

vitaliteitscoach

Maike doorziet alles. Ze heeft weinig woorden nodig om heel veelzeggend te zijn. En daarmee kun je vervolgens weer weken - zo niet maanden - vooruit. Alles wat ze aanreikt is echt. Puur. Het komt vanuit eenheid. Er wordt gezegd wat gezegd moet worden. Met liefde. Altijd vanuit liefde. Maike begeleidt de sessie over eenheidsbewustzijn. Waar moet je dan aan denken? Denk Byron Katie en Eckhart Tolle, maar dan gewoon bij ons in huis met Maike van Meulen. Deze dag ga je je nog lang herinneren. Een enorme meerwaarde voor dit programma.

drs. Maike van Meulen

Transformatie Coach

Sacha en Joris zijn de oprichter van de Conscious Academy. Joris is een ware visionair, wereldverbeteraar, conscious entrepreneur. En bovenal: een brok liefde. Sacha creëert diepe verbinding met mensen, maar ook tussen situaties, emoties, ambities en doelen. Scherp, mist geen details en je voelt een oprechte interesse wanneer je met haar praat. Na jaren internationale trainingen en retreats op het gebied van schaduwwerk te geven, brengt ze deze kracht nu naar de Conscious Academy. En wij mogen daar even van meegenieten tijdens het DEEP DIVE Seminar.

Sacha Steuns en Joris Swinkels

visionairs en voorlopers

Ayca is een veelgevraagd wetenschapper die heel dicht in contact met zichzelf staat. Haar kennis gaat ver. Hoe werkt verandering in het brein? Waarom kun je je hersenen niet vertrouwen? Hoe kun je je brein voor je laten werken in plaats van tegen je? Waarom doen we wat we niet willen wel, en wat we wel willen niet? Hoe programmeer je het brein om nieuwe gewoontes aan te leren? Je raadt het al: Ayca neemt ons mee naar het cognitieve bewustzijn. Het is een eer dat ze mee wil werken aan dit programma.

Ayca Szapora

neurowetenschapper

Wil je meer weten over de werking van jouw persoonlijke energie, dan kom je onherroepelijk uit bij Human Design. En zeg je Human Design, dan zeg je Rianne. Zij is in 2,5 jaar in Bali opgeleid door o.a. Corame, een vriend van de grondlegger van Human Design Ra Uru Hu. Hij initieerde haar in de wereld van Human Design en nodigde haar uit om dit waanzinnige systeem van hem te leren zodat ze het door kon geven. Op de dag die in het teken staat van energetisch bewustzijn, leert Rianne je vanalles over jouw persoonlijke chart. Deze energetische blauwdruk van jezelf is je handvat voor de komende jaren. Dus... we zijn enorm blij dat ook Rianne zich aansluit bij dit programma.

Rianne Klein Geltink

docent Human Design

Jolien Slavenburg heeft haar werk volledig toegespitst op het bekrachtigen van het nieuwe leiderschap, waarin het versterken van intuïtie een cruciale rol speelt. Zowel in 1 op 1 trajecten, tijdens het begeleiden van verandertrajecten, en in intensieve groepsprogramma’s heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend. Jolien is tevens als lector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse Leadership Programs. Een aanwinst om in ons midden te hebben tijdens het DEEP DIVE Seminar.

Jolien Slavenburg

intuïtie deskundige

Wat een eer dat we Bregje in ons midden hebben. Zij is eigenlijk meer dan volgeboekt, maar toch is ze erbij! Twee dagen zelfs. Dit wordt genieten! Waarom zou emoties voelen zwaar moeten zijn? Het kan ook luchtig, licht en met heel veel lachen. Dat laat Bregje elke keer weer zien. Heb je ooit geleerd hoe je 'goed moet communiceren'? Bregje gaat het je allemaal weer afleren. Wanneer je communiceert vanuit je hart, heb je geen technieken nodig. Dan kun je zeggen wat je wilt, zonder de ander op zijn teentjes te trappen. Zonder bang te zijn dat je iets verkeerd zegt. Bregje traint leiders op hoog niveau. En daar hoor jij ook bij.

Bregje Bullens

founder Provocatief Leiderschap

Miranda laat je weten wat er op energetisch niveau jou nog tegenhoudt, zonder dat je het nu zelf door hebt. Miranda is heldervoelend, horend en ziend en een kei in systemisch werk. Ze gebruikt haar talent als kracht om echt tot de kern te komen. Ze legt razendsnel de vinger op jouw zere plek om zo jezelf te verder te kunnen ontplooien. Het is ongrijpbaar hoe energie werkt. Laten we dat niet teveel willen begrijpen en vooral gaan ervaren.

Miranda Beuk

energetisch healer

Wat kun je verwachten?

Hieronder lees je wat je kunt verwachten. Je kunt je ook aanmelden voor een online meeting via Zoom, waar onze oprichter Yvonne van Balkom je alle uitleg geeft. Hiervoor zijn twee momenten gereserveerd: 

Jouw vraagstuk

Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke vraagstuk. Dat is jouw eigen onderzoek gedurende deze 6 maanden. Wij begeleiden je daarbij.

Zeer ervaren begeleiders

Elke bijeenkomst nodigt Yvonne een andere leermeester, mentor, trainer uit. Dit zijn mensen die zeer ervaren zijn op hun vakgebied. Hierdoor komen we in korte tijd heel ver en zul je elke keer met veel nieuwe inzichten naar huis gaan.

We zijn er voor je

Loop je in de praktijk ergens tegenaan? Wij zijn er voor je. We helpen je graag verder. Het gaat namelijk om de praktijk. Het dagelijkse leven. Daar moet het gebeuren. Daar maak je het verschil.

Samen op reis

Doordat we 'samen op reis' gaan, leer je meer. De vragen van anderen inspireren jou ook en je breidt je netwerk uit met inspirerende mensen.

Meer dan één dag

Tussen de bijeenkomsten door ontvang je kleine opdrachten die specifiek op jou en jouw vraagstuk zijn afgestemd. Het gaat dus niet alleen om de bijeenkomsten, maar ook om de tijd ertussen waarin je aan de slag gaat met wat je hebt ontdekt.

Hybride: op locatie én online

Tijdens het mentorprogramma komen we 8x live bij elkaar. De eerste keer is in Echteld (bij Tiel). Daarna in Vught. We gaan telkens 2 dagen de diepte in en daarna is er voldoende tijd om het toe te passen en te laten integreren. In die tijd is er ook ruimte voor persoonlijk online contact met je mentor.

De volgorde en inhoud van de sessies is heel zorgvuldig samengesteld. De kick-off van 12 december vindt plaats bij Kasteel Wijenburg in Echteld. De andere livedagen zijn in Oisterwijk. Het persoonlijke contact met Anne en Miranda is online en plannen we samen met jou in.

Dit gaat je leven verrijken. Het programma ziet er als volgt uit:

 

KICK-OFF

Tijdens de DEEP DIVE DAG op 12/12 is de kick-off van de leergang. Daarna is er nog één individuele kick-off dag voordat we starten met de eerste 2-daagse in januari.

Januari

Januari staat in het teken van lichaamsbewustzijn en emotioneel bewustzijn. Hoe interpreteer jij de signalen van je lijf? Ons lichaam is wijs. Laten we er meer naar gaan luisteren.

Februari

Integratietijd. Tijd om toe te passen en te laten landen. Loop je ergens tegenaan? Dan zijn we er voor je. Anne Niemeijer is je aanspreekpunt als je ergens tegenaan.

Maart

Maart staat in het teken van cognitief en energetisch bewustzijn. Onze sterke 'mind' en onze energie. Waarom denk je wat je denkt? Waar komt dat vandaan en kun je dat wel écht veranderen?

April

Integratietijd. Tijd om toe te passen en te laten landen. Loop je ergens tegenaan? Dan zijn we er voor je. Daarnaast ontvang je deze maand een energetische healing van Miranda Beuk.

Mei

Deze maand komt alles bij elkaar en gaan we nog een laatste keer heel diep in een sessie over eenheidsbewustzijn. Daar bedoelen we mee: wanneer je 'hoofd' echt even helemaal uit staat. En we ronden samen af.

Voel je een 'ja'?

We hebben maximaal 12 plekken voor deze leergang. Belangrijk: aanmelden is geen garantie dat je mee kunt doen. We kijken goed samen met jou of het nu het juiste moment is en of deze leergang bij he past. Aanmelden is vrijblijvend; pas na de eerste kennismaking en uitleg hoef je definitief te beslissen of je meedoet. 

 

eenmalig aanbod

INNER INTEGRATION

3.330 5.595 ,-
excl. btw
 • LET OP: dit unieke tarief geldt alleen voor deze pilotronde.
 • Locatie: Vught
 • De leergang is nieuw, maar de begeleiders hebben hun sporen inmiddels ruim verdiend.
 • Betalen in 6 termijn mogelijk (à 555,-)
 • Inclusief DEEP DIVE Seminar t.w.v. 95,-
 • Inclusief magazineboek Verlangen t.w.v. 19,95
 • LET OP: aanmelden is geen garantie dat je mee kunt doen. Het aantal plaatsen is beperkt.

Kwaliteitsgarantie

 • Vrijblijvend aanmelden. Pas als je bent geselecteerd hoef je te beslissen of je echt meedoet.
 • Na je aanmelding hebben we persoonlijk contact om te kijken of jouw verwachtingen, wensen en behoeften aansluiten bij de sessies die je gaat volgen.
 • We werken alleen samen met zeer ervaren wetenschappers, docenten, coaches en trainers.

Andere veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.