Leestijd: 5 minuten

FEEM EXPERIENCE VRIJDAG | 5 APRIL 9.00 – 10.30 uur

Welke geïnspireerde actie heb jij nu nodig?

Tijdens de FEEM Experience ervaar je de Community. De FEEM Community is dé enige online vrouwelijke ondernemers community in Nederland waar veel aandacht is voor innerlijk werk, omdat we ondernemen van binnen naar buiten. Vanuit alignment, bewustzijn en intuïtie.

Kom tijdens de FEEM Experience 1,5 uur lang ervaren hoe wij dat aanpakken: je krijgt een volwaardige FEEM sessie van ons cadeau. Het thema: ontdek wat jij nu nodig hebt om de komende maand vanuit geïnspireerde actie de juiste stappen te zetten met je bedrijf. 

Kom in geïnspireerde actie

We nemen je mee op reis naar binnen. Iedereen heeft onbewuste blokkades die je hebt te doorbreken om weer een volgende stap te zetten.

ervaar de verbinding

Voel of de FEEM Community ook écht iets voor jou is: je ontvangt een voorproefje van een diepgaande online sessie.

Maak de juiste keuze

Je ontdekt of je gevoel en/of intuïtie klopt met wat de FEEM Community écht is. Zo maak je de juiste keuze voor jou met hoofd, hart en buik.

Kom het vrijdag 5 april van 9.00-10.30 uur ervaren.

Je bent niet de enige die onderneemt van binnen naar buiten. Laat je een uur meenemen op reis. Meld je hier gratis aan voor dit uur; de online FEEM Experience.

Wat is het 'geheim' van succesvolle ondernemers?

Het ‘geheim’ van succesvolle ondernemers? De mensen met wie ze zich omringen! Succes zonder innerlijke vrijheid heeft voor ons geen waarde overigens. Daarom geloven wij: innerlijk werk is het belangrijkste werk.

Dat doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. 

Elke ondernemer heeft regelmatig vragen, twijfels, behoefte om even te sparren. Vaak ligt daar een onbewuste blokkade onder.

Deze halen we naar boven tijdens deze online FEEM Experience! Hoe? Op de ‘FEEM manier’, want je ontvangt gratis een volwaardige FEEM sessie. Zo ervaar je meteen hoe wij de sessie begeleiden en weet je of dit bij je past. 

Wat ga je doen in dit uur?

– We starten met een korte introductie wie wij zijn, wat de FEEM visie is over ondernemen van binnen naar buiten en wat de FEEM Community inhoudt.
– Daarna laten wij jou ervaren hoe een online sessie verloopt. Dan voel je meteen of het van waarde is voor jou. Onze sessies worden vaak ‘magisch’ genoemd. Dus de kans is heel groot dat je een mooi, waardevol inzicht ontvangt voor jou en jouw bedrijf.
– Tot slot krijg jij de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Wat is het niet?
Het is geen webinar waar we jou gaan overtuigen om aan te sluiten. Wij willen alleen leden die volledig bij zichzelf voelen dat dit de juiste stap is in hun innerlijke ontwikkeling.

Wat is het wel?
Het is een zoom sessie waarbij je elkaar ziet en verwacht wordt dat je meedoet. Want net als in de FEEM Community: innerlijk werk doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

 

"Elke sessie is zo onverwacht en mooi. Precies wat ik nu nodig had. Wat mooi dat jullie een plek hebben gecreëerd waar ik mij zo veilig voel om helemaal mijzelf te zijn."

Voor wie is dit uur

 • Voor bewuste ondernemers die werken vanuit alignment, bewustzijn en intuïtie.
 • Je wilt de rest van de maand werken vanuit geïnspireerde actie en wil graag ontdekken wat je te doen hebt hiervoor.
 • Je hebt behoefte aan verbinding met gelijkgestemde ondernemers die ook van binnen naar buiten ondernemen.
 • Je wilt ontdekken of de FEEM Community die plek is om je te verbinden met gelijkgestemden.
 • Je weet dat er geen quick fix is als het gaat om innerlijk werk en ook dat jij de weerspiegeling bent van de 5 mensen om je heen waar je het meeste mee omgaat.
 • Dus je wilt je omringen met gelijkgestemden voor herkenning, inspiratie en support.

Dit uur is niks voor jou als

 • Je niks met innerlijk werk, bewustzijn of intuïtie hebt.
 • Je wilt ontdekken of jouw doelgroep zich bij ons bevindt om je klantenkring uit te breiden.
 • Je enige verlangen is om te netwerken met andere ondernemers op het niveau: 'Wat doe jij eigenlijk?'
 • Je niet aan jezelf wilt werken maar meer op zoek bent naar een business coach die jou helpt met de groei van je bedrijf.
 • Je behoefte hebt aan een online masterclass met kennisoverdracht. We gaan 'naar binnen' en laten je je eigen wijsheid ervaren.

Dank Anne voor de sessie van vanochtend! Het was een heerlijk begin van de dag. En ik was er bijna niet bij geweest. Ik had namelijk net voor de sessie de gedachte: 'Ja maar ik moet nu eigenlijk iets DOEN. Ik kan beter gewoon aan het werk gaan'😅 Ik ben opnieuw blij dat ik steeds minder naar die gedachte luister🙃. Ik voelde de verbinding met mezelf en de anderen, kreeg mooie feedback en inzichten en ook nog een waardevolle boekentip en podcasttip.🙏

Patricia van Ooijen

over de Circle sessie

FEEM Community de online FEEM Experience 

Is het duidelijk voor je? Voel je al ‘hier wil ik gewoon bij zijn’? Klik op: JA ik ben erbij!

Wie zijn Yvonne en Anne?

Yvonne en Anne runnen FEEM. Op 20-11-2020 heeft Yvonne van Balkom FEEM opgericht. Geheel vanuit intuïtie. En zoals dat altijd gaat: de juiste mensen komen op je pad om je verder te begeleiden. Dus sinds 2023 is Anne Niemeijer nauw betrokken bij de groei van de FEEM Community. Zij is als Community Leader en energetisch mentor aan de slag gegaan.

Over Yvonne
Yvonne is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens haar studie journalistiek richtte ze haar eerste bedrijf op en FEEM is inmiddels haar vijfde bedrijf. Ze is een bouwer. Een ideeënmachine en krachtige, intuïtieve creator. Haar vorige bedrijven (fotografie en eventorganisator) heeft ze verkocht en haar communicatiebureau heeft ze overgedragen aan haar oud-compagnon. De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in de communicatie met onszelf. Hoe werkt ons brein? Hoe kunnen we door middel van communicatie en verbinding met onszelf ons bewustzijn vergroten? Hiervoor ging ze in de leer bij Jan Geurtz en volgde ze de post HBO-opleiding gedragspsychologie.

Over Anne
Anne is van jongs af aan al bezig met de ontwikkeling van haar energetische gaven. Ze ‘leest’ energie en ziet wat er in iemand energieveld aanwezig is. Dit maakt haar een hele fijne mentor om erachter te komen waar nog onbewuste blokkades aanwezig zijn. Niet voor niets is ze in het begin van haar carrière accountmanager geweest en verkocht ze in die rol voor miljoenen aan designertassen. De afgelopen jaren heeft ze haar energetische gaven steeds meer naar de voorgrond geplaatst. Ze is NLP Master, volgde trainingen over Brain Based Beïnvloeden en ging steeds meer vertrouwen op haar innerlijke stem.

Samen zijn Yvonne en Anne hét businesskoppel om FEEM te leiden. Voor de Human Designers onder ons: beide hebben ze het kanaal van Community building. 🙂

Die Circles zijn elke keer weer magisch. Wat daar gebeurt is zo bijzonder. Elke keer weer komt er precies naar boven wat voor mij zo belangrijk is en waar ik iets mee mag doen. Echt prachtig!

Sietske Verbraak

over de Circle sessie

Wat ik zo leuk vind aan een Lets Connect is dat ik altijd verrast word. Verrast dat het zo simpel is en zo snel kan gaan. Wat dan? Me verbonden voelen. Mijn eigen denken helder krijgen. Me gezien en gehoord voelen en een werkelijk een bijdrage leveren. Simpel en zo krachtig!

Marja Godvliet

over de Lets Connect sessie

FEEM Community online FEEM Experience uur

Is het duidelijk voor je? Voel je al ‘hier wil ik gewoon bij zijn’? Meld je dan meteen aan

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.

Je bent al zover! Schrijf je nu in of blijf op de hoogte

 

Het mooie van vanmorgen is dat ik de ander echt heb mogen leren kennen. We gaan snel naar 'wie ben jij als persoon' en niet alleen 'wat doe je'. Precies de toegevoegde waarde van FEEM (voor mij). Je bent meer dan je functie op LinkedIn of op je website.

Ineke Swart

over Let's Connect Meeting

Voorheen had ik de overtuiging dat ik niet kon schrijven. Die is nu helemaal weg. En dat is te zien: mijn bericht wat ik schreef naar aanleiding van de sessie gaat als een malle. Al meer dan 11.000 views. Echt tof jullie feedback. Ik ben gaan staan voor mijn visie en dit is het resultaat. Wauw.

Almaz Wijkel

over Speak&Inspire sessie