Ik kijk met je mee en laat je zien maar vooral ervaren wat je intuïtie en kleurenmagie voor jou kunnen doen.

Esther is iemand die mee beweegt met het leven, leeft met de natuur, de seizoenen en de planeten, kleur, de chakra’s, haar intuïtie en eigen ritme. Ze wil een voorbeeld zijn voor haar kinderen en vrouwen inspireren hetzelfde te doen.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hierin kan ik voor jou verschil maken:

Bij mij mag je zijn wie je bent. Jouw pure vorm, met al je mooie en minder mooie eigenschappen ben jij de perfect goed genoeg jij. Ik kijk met je mee en laat je zien maar vooral ervaren wat je intuïtie en kleurenmagie voor jou kunnen doen. Hoeveel rust jou dit brengt en dat je tegelijkertijd jouw zielsmissie kan leven. Samen leven we het voor, voor de kinderen na ons en maken we de wereld een beetje mooier.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben heel goed in met een open blik kijken naar de mensen, de wereld om mij heen. Ik voel, weet en zie meer dan er zo te zien is en ik voel me erg verbonden met de natuur waar we onderdeel van zijn. Ik leef met de seizoenen, de maan, het ritme van alles om ons heen. Daarnaast ben ik tegelijkertijd heel nuchter, cut the crap en door! Dus eerst intuïtie, daarna gelijk verstand en de combi daarvan brengt mij (en anderen) tot een geweldig leven met een fijne baan, heerlijke kids en de liefste Lief op een droomplek in het midden van het land.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben een doorzetter, ben ooit al gescheiden van de vader van mijn kids, heb mijn grenzen leren kennen in relaties en verschillende baantjes gehad na mijn droombaan op Schiphol.
Tenminste ik dacht dat dat mijn droombaan was, want ik heb nu echt precies het werk wat me op het lijf geschreven is! Ik ben medium, heks, moeder van een koningskoppel, atletiek- en voetbalmoeder, partner, coach, inspirator, zus en sinds kort leider van vrouwencirkels. Ik hou van alle soorten muziek (mijn band is Metallica) ik weet bij elk liedje bijna nog waar en hoe oud ik was en met wie…Maar ik hou niet van jazz, blues of hollandse varsjes.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Ik werk voornamelijk met intuïtief tekenen, de natuur en kleurenmagie.
Wanneer je weet dat je onbewuste een hele grote rol speelt bij alles wat je doet en je hiervoor – om je te helpen jouw droomleven te leiden – je intuïtie, de natuur en kleur in kunt zetten, verandert je beleving van de wereld voorgoed.
Met een paar kleine eyeopeners kun je je leven al zo veranderen dat het voor je werkt en je veel meer rust ervaart bij alles wat je doet. Zelfvertrouwen hebben, omdat je vertrouwt op jouw intuïtie. En je leven is interessanter omdat kleur heel wat teweeg brengt en het meer sjeu aan het leven geeft.

Esther Foppen
Esther Foppenhttp://feemonline.nl/esther-foppen/
Esther is iemand die mee beweegt met het leven, leeft met de natuur, de seizoenen en de planeten, kleur, de chakra’s, haar intuïtie en eigen ritme. Ze wil een voorbeeld zijn voor haar kinderen en vrouwen inspireren hetzelfde te doen.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in