Ester heeft van nature een hele goede neus voor dubbele signalen.

Ester heeft goed contact met haar innerlijke stem. Haar grootste drijfveer is het ontdekken van vrijheid, eigenheid en liefde, dwars door de denkbeeldig opgetrokken muren heen. Ze luistert aandachtig en stelt intuïtief haar vragen.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

In gesprek komen we samen tot inzichten. Ik luister naar jou, op zoek naar antwoorden vanuit jouw gedachtewereld en volg mijn intuïtie om deze gedachtes te onderzoeken. Ik help je bewust te worden van jouw overtuigingen en hoe deze je (gevoels)leven kleuren en je in de weg kunnen zitten. Je leert andere gedachtes daar tegenover te stellen en zult de uitwerking hiervan ervaren. Dit brengt je thuis, bij jezelf, jouw intuïtie, jouw hartsverlangen. Je zult veel gaan Zien, Ervaren en daardoor verder Groeien in je zelfbewustzijn. ZEG coaching…zeg het maar..

Hier ben ik heel goed in:

Ik heb van nature een hele goede neus voor dubbele signalen. Ik ben namelijk gevoelig voor de emoties, die onder het oppervlak verborgen gaan. Emoties, die op dat moment vermeden worden door de ander. Dit gebeurd onbewust en niet zonder een reden. Heel lang was het een behoorlijk struikelblok in mijn communicatie. Ik was me er namelijk ook nog niet van bewust, dat ik dat zo ervoer. Ik zei dingen, vanuit dit weten, die voor de ander niet leken te kloppen. Nu ik weet hoe het systeem in ons werkt, kan ik goed helpen, zicht te krijgen op onderliggende processen.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik was altijd al van de verbinding en het vertrouwen. Maar als ik de ander gevoelsmatig niet begreep, had ik moeite met het vertrouwen. Ik veroordeelde de ander vanuit mijn ego, het gekwetste kind in mij. Dan lukte het me niet om liefdevol te blijven en ging ik uit verbinding. Toen sloeg het tijdens een postnatale depressie in als een bom….. Hoe kon ik een liefdevolle moeder zijn? Eigenlijk bracht het moederschap mij bij mijn eigen kindpijn. Ik mocht hier naar kijken en mezelf leren omarmen. Ik gun dit iedereen.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Op een bepaald moment in mijn leven groeide er frustratie, dat ik mijn pad niet kon forceren in de richting die ik voor me zag. Toen kwam het boek “Een Cursus In Wonderen” op mijn pad. Dit bracht ontzettend veel rust in mij. Ik kon ontspannen en zien, dat alles wat ik nodig had, al in mij en in iedereen aanwezig is. Dat we ons dat alleen maar hoeven te herinneren en dat ik daar zo graag, zo vrolijk mogelijk, naar op weg ben. En op die weg kwam ook FEEM langs. Dat noem ik geen toeval!

Ester Rutten
Ester Ruttenhttp://feemonline.nl/ester-rutten/
Ester heeft goed contact met haar innerlijke stem. Haar grootste drijfveer is het ontdekken van vrijheid, eigenheid en liefde, dwars door de denkbeeldig opgetrokken muren heen. Ze luistert aandachtig en stelt intuïtief haar vragen.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in