Ik leer je hoe jij in korte tijd een heldere en krachtige pitch schrijft. Hoe je die snel en efficiënt oefent. Hoe je zelfverzekerd op het podium staat.

Dr. Esmeralda Kleinreesink is De Pitchcoach. Ze helpt je razendsnel de perfecte pitch te creëren: een helder, gepassioneerd verhaal waarmee het publiek aan je lippen hangt. Esmeralda is de bedenker van de Perfecte Pitch.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Geef jij binnenkort een belangrijke pitch? Of neem jij regelmatig belangrijke beslissingen op basis van pitches? En hou je van een helder, gepassioneerd verhaal dat van begin tot eind boeit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik leer je hoe jij in korte tijd een heldere en krachtige pitch schrijft. Hoe je die snel en efficiënt oefent. Hoe je zelfverzekerd op het podium staat. Hoe je je publiek van begin tot eind boeit, overtuigt en daarmee je doelen bereikt. Ik leer je dat binnen één dag, vaak zelfs binnen 1,5 uur. Ik zorg er daarbij voor dat jij straalt op het podium en dat je publiek aan je lippen hangt. Of dat podium nou een letterlijk podium is, een camera, of online.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben met name heel goed in drie dingen: eenvoud, snelheid en passie. Eenvoud. Ik kan complexe dingen helder verwoorden en daarmee eenvoudig maken. Ik help je de hoofdzaken van de details te onderscheiden en om begrijpelijk, zonder jargon, te praten.
Snelheid. Als ondernemers hebben we weinig tijd. Dus ik werk razendsnel. Het schrijven van een pitch van 1,5 tot 2 minuten doen we in anderhalf uur. Een pitchvideo maken (inclusief schrijven!) in 2 tot 3 uur. En die superbelangrijke speech van drie kwartier uit je hoofd leren? Ik leer het je in een middag of een ochtend: niet uit je hoofd, maar in je lijf. Dat noem ik lijfleren™. Passie. Ik help jou om je passie naar boven te halen en te verwoorden. Als jij je verhalen meeneemt, dan zorg ik ervoor dat je die perfect verwoordt. Dat is mijn vak. Jij het jouwe.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Voor mij komt alles wat ik kan (en leuk vind!) samen in pitchcoachen. Ik combineer:
1. Schrijfervaring. Als boekschrijver (o.a. “Officier in Afghanistan” bij uitgeverij Meulenhoff) en als prijswinnend wetenschapper over organisatieverhalen.
2. Podiumervaring. Als keynote speaker en als stand-up comedian ‘Esmeralda Klein’. Zo heb ik onder andere getoerd met cabaretier Javier Guzman.
3. Coachervaring. Als universitair docent economie en als manager in het bedrijfsleven en bij de overheid.
Ik ben gepromoveerd in storytelling. Vandaar de ‘dr’ voor mijn naam. Dus alles wat ik je leer over storytelling is wetenschappelijk onderbouwd.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Ik zorg voor de perfecte pitch die 100% bij jou past. Daarom werk ik alleen met echte verhalen. Want het moet jouw verhaal zijn. Met jouw woorden. 100% waargebeurd. Dat is niet alleen een kwestie van integriteit, maar ook van authenticiteit. Dan hoef je namelijk geen tijd te steken in het uit je hoofd leren van teksten. Dan hoef je niet te acteren voor de camera of op het podium, maar kun je je eigen herinneringen activeren. Dan valt gelijk alles op zijn plaats: gezicht, handen, stem, zonder dat je daar moeite voor moet doen.

Esmeralda Kleinreesink
Esmeralda Kleinreesinkhttps://feemonline.nl/esmeralda-kleinreesink/
Dr. Esmeralda Kleinreesink is De Pitchcoach. Ze helpt je razendsnel de perfecte pitch te creëren: een helder, gepassioneerd verhaal waarmee het publiek aan je lippen hangt. Esmeralda is de bedenker van de Perfecte Pitch Methode.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Je krijgt wat je nodig hebt'. Hier vind je de blogs van onze Verschilmakers, inspirerende ondernemers die bij FEEM zijn aangesloten. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende vrouwelijke ondernemers in Nederland die op hun eigen manier een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in