Eric maakte van zijn hobby zijn werk. Hoe kreeg hij dat voor elkaar?

De Ikigai podcast met Brenda Serrée

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Brenda Serrée het podium. Met de Ikigai podcast serie 'Ontdek je Ikigai' inspireert Brenda over hoe Ikigai je leven en werk kan verrijken. Speciaal voor wie meer energie, plezier en vervulling wil aantrekken. De podcast zijn gesprekken met (bekende) mensen en ondernemers met een sterke Ikigai oftewel purpose of life. Naast Ikigai expert is Brenda ook logo-ontwerper en branding adviseur voor purpose driven ondernemers en coaches. Personal branding vindt ze boeiend omdat het gaat over hoe jij eruit springt voor je doelgroep. Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen om vanuit je Ikigai bij te dragen aan een mooiere wereld.

Leestijd: < 1 minuut

Al 17 jaar houd ik mij voor mezelf én klanten bezig met de vraag: Waarom ben ik hier? Welke bijdrage heb ik aan de wereld? In mijn Ikigai-podcasts ga ik met een gast op zoek naar zijn of haar Ikigai. Dit keer vraag ik Eric Wendel naar zijn Ikigai en drijfveren. Wat zet hij in de wereld, hoe is het ontstaan en wat was zijn geheim toen tijdens corona de omzet het nulpunt naderde?

Eric is oprichter van de Wereldreizigersclub, een gaaf online travel magazine met tips, nieuws en inspiratie met maandelijks 100.000 bezoekers. Hij is reisliefhebber, voormalig wereldreiziger en journalist. Zijn doel: 1 miljoen bezoekers per maand! 

“Reizen is een grote hobby van mij en ik vind het leuk om daar gewoon mee bezig te zijn. En nu leef ik daar bijna vrijwel van.”

Als jij ook van je hobby je werk wilt maken of al hebt gemaakt, laat je dan door deze ondernemer inspireren. Veel plezier bij het luisteren naar Eric die van zijn hobby zijn werk wist te maken! Klik hier voor Youtube. Of luister naar het interview op Soundcloud.

“Het begon als een amateuristische site.”

Luister naar het gesprek over de Ikigai van Eric. Over kiezen voor je eigen geluk, over tegenslag én succes behalen.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?