Ik kan op verschillende niveaus en lagen spiegelen en feedback geven.

Emmy is core business coach en helpt je met authentiek ondernemen en met leren kiezen op basis van je visie, missie, passie, kernwaarden en soul purpose. Ze schrijft boeken en columns en innerlijk leiderschap is haar leidend thema.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou verschil maken:

Ik kan op verschillende niveaus en lagen spiegelen en feedback geven. Mijn overtuiging is dat we elkaar niet voor niets tegenkomen. Dus als we in gesprek zijn, ga ik door totdat ik een (soort van energetisch) teken krijg dat datgene wat ik net heb uitgesproken, hetgeen is wat jij hebt moeten horen om tot een inzicht te komen waar je verder mee komt. Hoe snel het gaat is afhankelijk van onze verbinding. Soms duurt het even en hebben we een half uur nodig of misschien zelfs langer, maar vaak gaat het redelijk snel. En soms hebben we niet eens meer dan vijf minuten nodig.

Hier ben ik heel goed in:

Waar ik zeker goed in ben, is luisteren. Zo oordeel loos mogelijk. Ik stem me af op de ander zonder al bij voorbaat mijn eigen gedachten te gaan formuleren als reactie op wat jij deelt. Daardoor krijg ik vaak meer door. Niet alleen je woorden vertellen een verhaal, maar ook je energie en lichaamstaal. Ik luister als het ware twee stappen vooruit en dat kan tot verrassende inzichten leiden bij de ander. Waar ik ook goed in ben is content energy optimization. Zelfbedachte term. Woordgebruik met een lagere energetische frequentie help ik vervangen door formuleringen met een hogere energie.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Een onbezonnen grap van een van mijn broers zorgde ervoor dat ik op 4-jarige leeftijd de emotionele band met het gezin doorsneed. Ik voedde mezelf op en leerde mens te zijn. Ik was er namelijk van overtuigd dat ik iets anders was in een menselijk omhulsel. Is het toeval dat mijn voorletters E.T. zijn? Ik deed er decennia over, maar uiteindelijk kroop ik uit mijn schulp en accepteerde mijn menszijn. Je hebt leiders en volgers, ik leidde en volgde mezelf en dat heeft mij in mijn ogen gelukkiger gemaakt dan menigeen om me heen. Ik geef mijn lessen met liefde door.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

De rode draad in alles wat ik doe en deel is gesponnen op het spinnenwiel van innerlijk leiderschap. Mijn reis leidde me van expressie van mijn voornamelijk mannelijke energie naar de ontdekking en cultivering van mijn onderontwikkelde vrouwelijke energie. Ik vond een goede balans in de expressie van beide kwaliteiten en geef dat graag door aan zelfbewuste ondernemers met een hogere missie. Hoe meer ondernemers deze kwaliteiten goed weten te benutten, hoe groter de impact die zij creëren. En hoe groter de impact, des te groter de kans op een betere en evenwichtigere wereld. Let’s spread this ripple of consciousness.

Emmy Soplantila
Emmy Soplantilahttp://feemonline.nl/emmy-soplantila/
Emmy is core business coach en helpt je met authentiek ondernemen en met leren kiezen op basis van je visie, missie, passie, kernwaarden en soul purpose. Ze schrijft boeken en columns en innerlijk leiderschap is haar leidend thema.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in