Als holistisch leefstijlcoach help ik je de verbinding tussen je hoofd, hart en lijf te herstellen.

Elvira Broersma is een loyale warme nuchtere vrouw met een missie. Gek op persoonlijke ontwikkeling, het leven, dingen creëren en spiritualiteit. Vind weinig dingen een taboe en doet haar best zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om in hun kracht te staan.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Als holistisch leefstijlcoach help ik je de verbinding tussen je hoofd, hart en lijf te herstellen. Zodat jij de antwoorden gaat vinden op al je vragen en zo de regie over je leven neemt, vanuit je eigen liefdevolle kern. Als ik je doula ben zijn jouw wensen mijn hoogste prioriteit. Ik blijf tijdens je bevalling, zowel bij een thuisbevalling als in het ziekenhuis, continue bij je. Ik help je in het nemen van je eigen beslissingen, en stimuleer je om te vragen wat je echt nodig denkt te hebben. Zodat je bevalt op jouw manier vanuit je eigen kracht en wensen. Ik leer je al tijdens de zwangerschap wat je kan verwachten van jezelf, je partner, de verloskundige en normaal medisch protocol.

Hier ben ik heel goed in:

Als holistisch leefstijlcoach ben ik goed in kritische vragen stellen, jou tot nadenken zetten, laten voelen, bewuster maken en kennis te vergroten en handvatten te bieden. Door naar je te luisteren, intuïtief aanvoelen en je in jouw kracht te zetten. Dit kan middels ademhalings- en ontspantechnieken, BDR, wandelen, gespreksvorm en andere praktische coaching tools. Lichaamsgerichte methodes. Ieder mens is uniek, dus het zal in afstemming zijn met jou. Een doula is een vrouw die je vertrouwen geeft in je bevalling. Jou laat voelen: je kunt dit! Een geboorte is een natuurlijk proces, maar een bevalling heeft ook medische aspecten. Het gaat in de basis over je intuïtie, je oerkracht, je zelfvertrouwen. Dat is waar ik als doula vertrouwd mee ben.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben een energieke, loyale en nuchtere Friezin. Tevens een vrouw met een missie; mensen in hun kracht zetten en baby’s in vertrouwen en liefde ter wereld laten komen.
Naast holistisch leefstijlcoach en doula, ben ik ook wijnboerendochter en werkzaam in het familiebedrijf Wijngaard de Frysling in Friesland. In de zomermaanden organiseer ik Winefulness dagen. Een combinatie van mindfulness, yoga, zelfreflectie, gezonde voeding & wijn. Op een nuchtere manier, in verbinding zijn met de natuur, jezelf en anderen, bewust genieten van de mooie dingen in het leven! Ik coach zowel in Amsterdam als in Twijzel (Friesland) of online. Als doula ben ik in te huren in Amsterdam e.o.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Voor mij is ‘ondernemen vanuit inspiratie’ ondernemen vanuit je diepste verlangens, je hart. Je intrinsieke motivatie/zielsmissie. Dan doe je wat je écht leuk vindt, en dat geeft energie. Wat maakt dat je straalt. Ondernemen voelt dan niet als werken, maar een way of life. Wat weer afstraalt op je omgeving en waarmee je anderen inspireert. Mensen willen bij je zijn, van je leren, of je product hebben. Het tegenovergestelde voor mij is ondernemen vanuit wilskracht. De drijfveer van ondernemen is dan anders, het kost mij persoonlijk meer energie. Het is veelal gestuurd door iets van buitenaf, en vervult waarschijnlijk (tijdelijk) de verlangens van je ego.

Elvira Broersma
Elvira Broersmahttp://feemonline.nl/elvira-broersma/
Elvira Broersma is een loyale warme nuchtere vrouw met een missie. Gek op persoonlijke ontwikkeling, het leven, dingen creëren en spiritualiteit. Vind weinig dingen een taboe en doet haar best zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om in hun kracht te staan.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in