Als een next level in je leven of business lonkt, is er maar één weg te bewandelen en dat is jouw weg.

Elsbeth is een inspirerende, to the point vrouw die jouw kijk op de realiteit verandert.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: < 1 minuut

Hiermee kan ik voor jou een verschil maken:

Als een next level in je leven of business lonkt, is er maar één weg te bewandelen en dat is jouw weg. Jij bent een geboren creator met een zielsplan en je mag weer 100% eigenaar worden van dit geboorterecht. Ik loop graag een eind met je mee om jouw weten niet langer in de schaduw van jouw gedachten te laten staan, maar het zich te laten ontvouwen door middel van concrete acties.

Hier ben ik heel goed in:

Het is mijn gave inzichten aan te reiken die jouw kijk op de realiteit in jouw leven en business veranderen. Waardoor je in staat bent andere keuzes te maken en effectiever te handelen. Hierdoor verhoog je jouw bewustzijn, impact en winst.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik werk het liefst met ambitieuze, gedreven ondernemers, snelle denkers vaak ook, die een verschil (willen) maken. Spiritualiteit en doelgerichtheid combineer ik graag op een intuïtieve, praktische en nuchtere manier.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

We leven in een wereld in transitie, van de 3e naar 5e dimensie. Dit vraagt ook voor de wijze van ondernemen nieuwe manieren van aansturing, leiderschap en groei in grote en kleine organisaties. Ik noem dat ook wel het ’nieuwe ondernemen’. Hierin is een super belangrijke rol weggelegd voor intuïtie, liefde, compassie, integriteit, welzijn, plezier en intrinsieke motivatie. Een van de redenen waarom ik naast mijn activiteiten in The Pink Walnut ook kernteamlid ben bij SWARM Organisation. Key blijft: als jij jouw mindset kunt veranderen, kun je alles veranderen!

Elsbeth van Lienden
Elsbeth van Liendenhttp://feemonline.nl/elsbeth-van-lienden/
Elsbeth is een inspirerende, to the point vrouw die jouw kijk op de realiteit verandert.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in