Doen wat je echt leuk vindt!

De Ikigai podcast met Brenda Serrée

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Brenda Serrée het podium. Met de Ikigai podcast serie 'Ontdek je Ikigai' inspireert Brenda over hoe Ikigai je leven en werk kan verrijken. Speciaal voor wie meer energie, plezier en vervulling wil aantrekken. De podcast zijn gesprekken met (bekende) mensen en ondernemers met een sterke Ikigai oftewel purpose of life. Naast Ikigai expert is Brenda ook logo-ontwerper en branding adviseur voor purpose driven ondernemers en coaches. Personal branding vindt ze boeiend omdat het gaat over hoe jij eruit springt voor je doelgroep. Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen om vanuit je Ikigai bij te dragen aan een mooiere wereld.

Leestijd: < 1 minuut

Denk jij erover om te gaan voor jouw passie? Om een eigen bedrijf te beginnen in dat wat je heel graag doet en goed kunt? En ben je dan continu gelukkig? Luister naar het verhaal van Saskia Heuer. Zij is een goed verkopende kunstschilderes in Amsterdam en tevens docent & illustrator in haar eigen Ateliers Buri. Zij doet echt wat zij het allerleukst vindt om te doen. Maar haar succes kwam niet van de ene op de andere dag.

“Ik ben blij met het leven
wat ik leid, wat ik ook heel erg
zelf kan bepalen.”

Wat deed zij om te komen waar ze nu staat? Hoe gaat zij om met tegenslag zoals tegenvallende leerlingaantallen? Openhartig vertelt zij over volharding, discipline, maar ook over de rijkdom van doen waar je blij van wordt, over gezondheid en haar Ikigai.

“Het stroomt door je aderen. Het is iets wat in je genen je genen zit en waar je niet zonder kan.”

Luister naar deze podcast als jij ook vanuit je Ikigai wil bijdragen aan een mooiere wereld. Om te kiezen voor jouw Ikigai en een leven dat je vervulling en energie geeft, waarmee je mensen inspireert.

Voor het interview in het schildersatelier van Saskia, kijk op Youtube. Wil je alleen luisteren, ga dan naar Soundcloud.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?