Visie van een verschilmaker

Doen wat je echt leuk vindt! Hoe dan?

Leestijd: < 1 minuut

Denk jij erover om te gaan voor jouw passie? Om een eigen bedrijf te beginnen in dat wat je heel graag doet en goed kunt? En ben je dan continu gelukkig? Luister naar het verhaal van Saskia Heuer. Zij is een goed verkopende kunstschilderes in Amsterdam en tevens docent & illustrator in haar eigen Ateliers Buri. Zij doet echt wat zij het allerleukst vindt om te doen. Maar haar succes kwam niet van de ene op de andere dag.

“Ik ben blij met het leven
wat ik leid, wat ik ook heel erg
zelf kan bepalen.”

Wat deed zij om te komen waar ze nu staat? Hoe gaat zij om met tegenslag zoals tegenvallende leerlingaantallen? Openhartig vertelt zij over volharding, discipline, maar ook over de rijkdom van doen waar je blij van wordt, over gezondheid en haar Ikigai.

“Het stroomt door je aderen. Het is iets wat in je genen je genen zit en waar je niet zonder kan.”

Luister naar deze podcast als jij ook vanuit je Ikigai wil bijdragen aan een mooiere wereld. Om te kiezen voor jouw Ikigai en een leven dat je vervulling en energie geeft, waarmee je mensen inspireert.

Voor het interview in het schildersatelier van Saskia, kijk op Youtube. Wil je alleen luisteren, ga dan naar Soundcloud.

Brenda Serrée
Brenda Serréehttp://feemonline.nl/brenda-serree/
Brenda Serrée is Ikigai expert, die inspireert om je Ikigai oftewel je purpose in je bedrijf en je leven te verhelderen en vorm te geven. Zij is spreker, coach en een fijne sparringpartner met zuivere energie die je helpt om jouw leven kleur te geven en meer vervulling en plezier te ervaren.

Verschilmakers Vertellen

In de rubriek 'Verschilmakers Vertellen' vind je persoonlijke verhalen, visies en kennisartikelen van professionals op het gebied van bewustzijn, intuitïtie en leiderschap. We hopen dat de artikelen je inspireren tijdens het leiden van je eigen, echte leven zodat je blijft werken en leven op een manier die klopt voor jou. Dat maakt een verschil.

 

Meer van deze Verschilmaker

Artikelen van andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

Wij gebruiken FEEM Magazine graag als platform om kennis en ervaring te delen over de thema's waar we over schrijven. Door jouw visie op dit onderwerp ook te delen, komen we samen tot steeds meer verdieping en inspiratie. We houden van constructieve gesprekken - van hart tot hart. Praat je mee? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in