Kennisartikel van een verschilmaker

Meer klanten of betere baan? Dit is daarvoor nodig!

Wil jij meer klanten aantrekken of makkelijker een baan vinden, in plaats van lopen zeuren, leuren en trekken? Maar hoe doe je dat dan? Eigenlijk kan ik hier kort over zijn: DUIDELIJKHEID.

Leestijd: < 1 minuut

Blijkbaar ben je nog niet duidelijk genoeg. Er zijn een paar vragen die jij moet kunnen beantwoorden. Kort, bondig en vooral heeeeeel duidelijk.

  • Wat doe ik? Wat is het resultaat dat ik behaal?
  • Hoe doe ik dat? Welke methodes gebruik ik hiervoor?
  • Wat zijn mijn talenten? Oftewel, waarom moeten ze bij jou zijn en niet bij een ander?
  • Wie help ik daarbij? Waarom die groep mensen?
  • Wat is de investering / mijn gewenste salaris?

Kan je deze vragen niet beantwoorden? Hoe weten anderen dan dat jij de juiste bent voor hen op dat moment?

Foto duidelijkheid: door Scopio via Canva
Foto duidelijkheid: door Scopio via Canva

Alle antwoorden zitten al in je

Er zijn nog veel meer vragen die jij jezelf kan stellen maar als deze vragen al moeilijk zijn dan klopt je salesbasis nog niet. Alle antwoorden zitten al in je. Je moet alleen al die kennis structureren zodat de ander het ook begrijpt.

Hoe duidelijker je bent, hoe sneller mensen zelf op jou afstappen en zeggen: volgens mij ben jij de juiste om mij op dit moment te helpen. Verwarring over wat je doet en voor wie is meteen een dealbreaker. Let maar op hoe je zelf keuzes maakt. Jij wilt toch ook eerst duidelijkheid, voordat je je geld aan iemand of iets uitgeeft?

Anne Niemeijer
Anne Niemeijerhttp://feemonline.nl/anne-niemeijer/
Anne is Spiritueel Business mentor en gelooft in sales vanuit verbinding. Met haar 21 jaar saleservaring helpt zij jou met het vieze woord sales. Met haar traject “de Verdieping” inspireert ze ondernemers om dichtbij zichzelf te blijven zodat ze de grootse versie van zichzelf toelaten.

Verschilmakers Vertellen

In de rubriek 'Verschilmakers Vertellen' vind je persoonlijke visies en kennisartikelen van professionals op het gebied van bewustzijn, gedrag en leiderschap. Zij begeleiden jou bij het leiden van je eigen, echte leven zodat je werkt en leeft op een manier die klopt voor jou. Dat maakt een verschil.

Meer van deze Verschilmaker

Verhalen van andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

Wij gebruiken FEEM Magazine graag als platform om kennis en ervaring te delen over de thema's waar we over schrijven. Door jouw visie op dit onderwerp ook te delen, komen we samen tot steeds meer verdieping en inspiratie. We houden van constructieve gesprekken - van hart tot hart. Praat je mee? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in