Diepzeeduiken als leidinggevende, vooral naar jezelf

De podcast: Och Meisje Toch met Marinde van Loo

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Marinde van Loo het podium. Met de OCH MEISJE TOCH podcast maakt ze samen met veranderkundige Leonie van Heijningen alles bespreekbaar waar vrouwelijk leiders (of toch leiders die toevallig vrouw zijn?) tegenaan lopen. En ze willen pas stoppen als geen enkele ambitieuze vrouw 'och-meisje-toch' meer te horen krijgt. Wie is Marinde van Loo? Ze helpt teams hun weg te vinden in samenwerken aan ambitieus resultaat. Met aanstekelijke enthousiasme en scherpe reflecties werkt ze met leiders en teams. Haar drive is dat iedereen het verdient om een goed samenwerkend team te hebben.

Leestijd: < 1 minuut

Wist jij dat op ‘C-level’ (het hoogste hiërarchische niveau in organisaties) de leidinggevenden het minst woorden weten te geven aan hun gevoel?

Luister de nieuwste Och Meisje Toch aflevering met Daniëlle Foolen: Senior management coach, interim CFO en vertrouwenspersoon. Ooit kon ze niet voelen. En liep ze volledig vast in het leven. En nu raadt ze alle leidinggevenden – en al helemaal aan leidinggevenden in de ‘C-suite’ – aan niet alleen te snorkelen naar wie je bent.. maar te diepzeeduiken!

Als leidinggevende werkt ze nu met Ecosystemen, het beste van het mannelijke én het vrouwelijke. In deze aflevering hoor je haar zoektocht én legt Daniëlle moeiteloos verbinding tussen de wereld van het geld en ‘het geheel’.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?