Leestijd: 5 minuten

DEEP DIVE DAG 12 DECEMBER

Hoe blijf je in contact met wat je écht wil en hoe draag je uit waar je voor staat?

Verscherpen. Verdiepen. Verrijken.

Je hebt een boodschap, droom, visie, of missie. In de dagelijkse praktijk betekent dat niet alleen zonnestralen, maar ’the real deal’. Je hebt vragen waar je mee rondloopt. Dat kan niet anders. (Je bent echt niet de enige!)

Bekijk jouw vraagstuk vanuit 5 verschillende doorleefde visies. Op één dag. Dit is uniek in Nederland.

Ontvang verscherping en verdieping op jouw vraagstuk van dit moment. Versterk daarmee je eigen visie en verrijk jezelf en je omgeving. FEEM Magazine organiseert een unieke gelegenheid om met vijf verschillende visionairs en voorlevers jouw vragen te onderzoeken. Je ervaart vijf verschillende manieren om ‘naar binnen te gaan’ om weer te weten wat je nu eigenlijk precies wil.

Je ervaart verschillende manieren om in jezelf antwoorden te vinden. Met deze vormen verrijk je meteen ook weer je eigen ’toolkit’.

ENERGIEK PROGRAMMA
OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

verrassen, verwarren en verwonderen

Vanuit jouw eigen visie of duidelijke werkwijze begeleid je je klanten, of stuur je een team aan. Je staat stevig. Meestal in ieder geval. Soms ben je dit ook even kwijt misschien. Wanneer je werkt vanuit een visie en/of missie is het van belang om je te blijven voeden met inspirerende en verrijkende inzichten zodat je verdieping blijft vinden. Daar is uitdaging en een inspirerende omgeving voor nodig. 

Laat je op 12 december verrassen, verwarren en verwonderen. Omring jezelf – samen met andere leiders van nu – met vijf verschillende manieren om naar jouw vraagstuk te kijken. Vanuit: 

 • Provocatief Leiderschap
 • Reversed Leadership
 • Intuïtief Leiderschap
 • Next Level Humanity
 • Leiderschap vanuit je evenwichtig middenpunt

Ze hebben alle vijf één ding gemeen: ze brengen je ‘naar binnen’, naar je eigen antwoorden. Ieder op hun eigen manier. Op het einde van de dag heb je meerdere nieuwe inzichten en verdiepende inspiratie om weer volop voluit bij te dragen met jouw werk. 

Het unieke en bijzondere aan deze dag is dat we deze verschillende visies en voorlevers bij elkaar brengen én je wordt begeleid om de antwoorden op jouw vraag te vinden. 

in 3 minuten bijgepraat

Geen zin om te lezen? Kijk dan even deze video van 3 minuten.

TIP: Neem je collega’s (M/V) mee. Zo kun je ook een gezamenlijke vraag meenemen en/of elkaar achteraf scherp houden op de inzichten die je opdoet.

VERDIEPEN

Door met een andere blik naar jouw vraagstuk en ideeën te kijken sta je nog steviger. De kruisbestuiving onderling is groot en door de diverse werkvormen ontkom je er niet aan om verdieping te ervaren in waar jij voor staat.

VERSCHERPEN

Reageer je ín het moment ook op de manier zoals je eigenlijk zou willen? Je visie staat, maar de dagelijks praktijk is ook aan de orde van de dag. Hier vind je de verscherping die nodig is om te zijn wie je écht wil zijn.

VERRIJKEN

Deze dag is verrijkend. Je wordt uitgedaagd met nieuwe (werk)vormen en visies. Die neem je mee voor jezelf én geef je weer door tijdens je eigen werk. Je verrijkt jezelf, je werkwijze en de mensen om je heen.

Info DEEP DIVE DAG

Maandag 12 december | Kasteel Wijenburg in Echteld | 195 euro

OPZET VAN DE DAG

Dit is geen dag met zoveel mogelijk sprekers die veel zenden en waarbij het je op het einde van de dag duizelt van de informatie. Dit is een dag waarbij we gaan voor diepgang en zelf ervaren van de materie.

Laat je verwarren, verrassen en verwonderen.

Degene die deze verschillende visies aan je doorgeven zijn niet de minste. Zij hebben die aan alle kanten doorleefd en geven dit al jaren door aan anderen. Deze mensen wil je ontmoeten!

Hier wil je bij zijn.
Hier gaat iets gebeuren.
Hier wordt iets in gang gezet.

Je maakt kennis met hun leefwijze én ervaart wat dat voor jouw werk betekent. Hoe kun jij het toepassen? Wil je het überhaupt toepassen? Wat heb jij eraan toe te voegen?

Je voelt op het einde van dag weer waar je voor staat en wat je écht wil. Als een stevig fundament. Hiermee ga je goed voorbereid het nieuwe jaar in. Dit gaat een verschil maken voor jou en je werk. 

PROGRAMMA

9.00u – 9.30u Inloop
9.30u – 12.00u Ochtendprogramma: op een actieve en verdiepende manier kennis maken met de visies van deze topsprekers. Je wordt verrijkt met de diverse manieren om steeds weer terug naar je kern te gaan. Het zelf ter plekke ervaren staat centraal. 
lunch  
13.00u – 17.00u Middagprogramma: in subrooms uiteen om je eigen vraagstuk te onderzoeken onder begeleiding van onze visionairs. In twee sessies van 1,5 uur ga je met twee van de vijf visionairs flink te diepte in.
17.00 – 17.30u Afronding

DE SPREKERS

Jolien Slavenburg

INTUITIEF LEIDERSCHAP

Jolien heeft haar werk volledig toegespitst op het bekrachtigen van het nieuwe leiderschap, waarin het versterken van intuïtie een cruciale rol speelt. Zowel in 1 op 1 trajecten, tijdens het begeleiden van verandertrajecten, en in intensieve groepsprogramma’s heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend. Jolien is tevens als lector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse leaderschaps-programma's. Een aanwinst om in ons midden te hebben tijdens het DEEP DIVE Seminar. Zij laat je deze dag ervaren wat jouw intuïtie je wil vertellen.

Mabel Duchossoy en Crystal Kwee

NEXT LEVEL HUMANITY

Mabel en Crystal hebben een ijzersterke visie op Persoonlijk Leiderschap van Nu. Meer feminiene energie! Hun visie noemen ze: Next Level Humanity. Zij zien een Nieuwe Wereld voor zich waar mensen het glas halfvol hebben en worden gedreven in het verlangen om hun eigen pad te lopen. Vol vrijheid, liefde en zingeving! Zij inspireren door de manier waarop zij in het leven staan en de moed hebben om steeds opnieuw keuzes te maken die goed zijn voor henzelf, hun omgeving en de wereld. Tijdens de DEEP DIVE DAG nemen ze je mee naar je kern waar je heel stevig voelt: dit is wat ik te doen heb.

Maike van Meulen

EVENWICHTIG LEIDERSCHAP

Maike doorziet alles. Ze heeft weinig woorden nodig om heel veelzeggend te zijn. En daarmee kun je vervolgens weer weken - zo niet maanden - vooruit. Alles wat ze aanreikt is echt. Puur. Er wordt gezegd wat gezegd moet worden. Met liefde. Altijd vanuit liefde. Zij voelt meteen aan waar de angel zit en waarin je jezelf tegenhoudt. Benieuwd wat dit bij jou is? Zorg dat je erbij bent!

Joris Swinkels & Sacha Steuns

REVERSED LEADERSHIP

Sacha en Joris zijn de oprichter van de Conscious Academy. Joris is een ware visionair, wereldverbeteraar, conscious entrepreneur. Sacha creëert diepe verbinding met mensen, maar ook tussen situaties, emoties, ambities en doelen. Na jaren internationale trainingen en retreats op het gebied van schaduwwerk te geven, brengt ze deze kracht nu naar de Conscious Academy. En wij mogen daar even van meegenieten tijdens het DEEP DIVE Seminar. Deze dag laten ze je vanuit een hoger bewustzijn kijken naar jouw vraagstuk.

Bregje Bullens

PROVOCATIEF LEIDERSCHAP

Wat een eer dat we Bregje in ons midden hebben. Dit wordt genieten! Waarom zou emoties voelen zwaar moeten zijn? Het kan ook luchtig, licht en met heel veel lachen. Dat laat Bregje elke keer weer zien. Wanneer je communiceert vanuit je hart, heb je geen technieken nodig. Dan kun je zeggen wat je wilt, zonder de ander op zijn teentjes te trappen. Zonder bang te zijn dat je iets verkeerd zegt. Bregje traint leiders op hoog niveau. En daar hoor jij ook bij. Verwacht om verwart te worden en juist daardoor heel dicht bij jezelf te komen. Humor, warmte en uitdaging. Dat ga je ervaren bij Bregje.

Yvonne van Balkom

Organisator vanuit FEEM Magazine

Yvonne is de oprichter van FEEM Magazine en daarmee de organisator van deze dag. Zij heeft deze topsprekers en -trainers bij elkaar gebracht. Op het podium zorgt zij ervoor dat alles verbonden is met elkaar en jij de verdieping, verscherping en verrijking ontvangt die is beloofd. Met haar kritische vragen zorgt ze ervoor dat iedere spreker nog nét wat meer geeft en nog dieper gaat. Het beste wat ze in zich hebben komt naar boven en daar mag jij van meegenieten.

Info DEEP DIVE DAG

Maandag 12 december | Kasteel Wijenburg in Echteld | 195 euro

MAAK HET VERSCHIL

Het verschil tussen ‘goed zijn in wat je doet’ en ‘weergaloos inspirerend’ zit ‘m in de mate van bewustzijn en wat je daarmee doet. Het zit ‘m in de mate waarin je in verbinding staat met jezelf en de ander.

Dat maakt het verschil. Voor elke leider, in de breedste zin van het woord. CEO, teamleider, ondernemer, leraar, ouder.

Kun je je voorstellen hoe waardevol het is om een diverse groep van voorlevers, visionairs en verschilmakers bij elkaar te hebben die allemaal een grote intrinsieke motivatie hebben om verandering door te voeren? Die kruisbestuiving is immens.

Door jezelf te omringen met mensen die anders niet snel op je pad zouden komen, wordt je creativiteit enorm geprikkeld. Je gaat verbanden zien die je daarvoor niet zag. Je gaat ideeën krijgen die je daarvoor nog niet had. Deze dag maakt een verschil. 

Voel je een 'ja'?

Meer is niet nodig. Vertrouw op je innerlijke kompas. Je bent meer dan welkom om erbij te zijn. Aanmelden kan tot en met 30 november.

uitverkocht

DEEP DIVE SEMINAR

195 ,-
excl. btw
 • Het DEEP DIVE SEMINAR is de kick-off van de nieuwe onderzoeksperiode van FEEM Magazine
 • In één dag een diepe duik maken in jouw visie
 • Omring jezelf met inspirerende mensen
 • Verschillende visies op Leiderschap van Nu
 • Voldoende ruimte om te onderzoeken wat het voor jou betekent voor verdieping, verscherping en verrijken.

Wil je na dit seminar nog verder en dieper onderzoeken wat Persoonlijk Leiderschap van Nu voor jou betekent en hoe je hiermee een verschil kunt maken voor jezelf en anderen? Ga dan het komend half jaar met ons mee op onderzoek. Je kunt hiervoor kiezen uit twee vormen:

zelfstandig

FEEM Community

 • Lidmaatschap van de FEEM Community
 • Omring jezelf met gelijkgestemden
 • Woon inspirerende interviews / sessies bij
 • Stel je eigen vragen aan diverse experts
 • Krijg steeds meer helder wie je bent en waar je voor staat.
 • Deel jouw inzichten via FEEM Magazine
met begeleiding

DIEPGAANDE LEERGANG

 • Begeleiding van 6 maanden door diverse 'zwaargewichten'
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke vraagstuk
 • Hybride: live dagen op locatie en online
 • Inclusief DEEP DIVE Seminar
 • Versterk je visie en maak meer impact
 • Betalen in 6 termijnen mogelijk

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.

Info DEEP DIVE DAG

Maandag 12 december | Kasteel Wijenburg in Echteld | 195 euro