The inner agency

Waar begin je met je zoektocht naar spirituele groei?

Leestijd: 2 minuten

De spirituele groei van Karin

De situatie
Katrin (28) had het gevoel dat er “meer was”. Haar zoektocht naar spirituele groei was begonnen. Ze was begonnen met het lezen van boeken en kijken van series over dit thema, maar al snel besefte ze dat ze meer wilde weten.
Katrin vertelde in het adviesgesprek aan mij dat ze zich soms verloren voelt in haar zoektocht en niet goed weet waar ze verder informatie kan vinden. Ze merkte dat haar omgeving haar interesse niet begreep en haar soms bestempelden als ‘raar’.

Ons advies
Het is begrijpelijk dat Katrin zich soms verloren voelt in haar zoektocht naar spirituele groei. Er is immers onwijs veel aanbod en hoe weet je nu wat bij jou past? En waar begin je dan?
Katrin had door haar boeken en documentaires al enige kennis, maar ervaringen waren tot nu toe uitgebleven. Tijdens het gesprek kwam ze er al achter hoe fijn het was om zo vrij over deze behoefte te kunnen praten. Omdat Katrin graag meerdere dingen wilde ervaren en mensen wilde leren kennen die hier ook van ‘aan’ gaan hebben we deze keer een lijst met verschillende adviezen gemaakt. Op deze lijst staan meerdere The Inner Agency Partners waar Katrin een waardevolle ervaring op kan doen, maar ook een podcast tip. We adviseerde haar een familieopsteller die werkt met hoogopgeleide vrouwen, een partner die access bars geeft waardoor ze kennis maakt met de meridianen die we in ons lijf hebben én een verwijzing naar een partner die alles weet over beter leren leven met de natuur.

foto spirituele groei: door srdjan Pav via Canva
foto spirituele groei: door srdjan Pav via Canva

Waarom deze benadering en wat heb jij hier aan?
Spirituele groei kan een ingewikkeld proces zijn, vooral als je het gevoel hebt dat je er ‘alleen voor staat’. En als je dan ook nog eens niet weet waar je kan beginnen vanwege de hoeveelheid aan aanbieders dan kan dat een hele zoektocht zijn. De reden dat wij Katrin verschillende dingen aanreiken is omdat ze zelf aangaf de wens te hebben om op onderzoek te gaan (vanuit verschillende invalshoeken). Ze zocht naar kennis en nieuwe ervaringen, maar wel ook naar een betrouwbare en veilig plek. Dat gaf Katrin nét dat duwtje wat ze nodig had om de verdere stappen haar spirituele ontwikkeling in te zetten.

Bij The Inner Agency verwijzen wij zowel naar alternatieve als reguliere zorg. Katrin had een specifieke wens, maar altijd onderzoeken wij de behoefte van onze klant zodat wij de juiste tips en hulpmatch kunnen maken. Voor de een zijn alternatieve methoden passend en voor de ander niet; dat is zo waardevol aan onze methode, wij zoeken dit precies uit.

========
Ben jij ook op het pad van spirituele groei én ondernemer? Dan vind je het misschien ook fijn om je te omringen met gelijkgestemden. De vrouwen die zijn aangesloten bij de FEEM Community ondernemen van binnen naar buiten. We zijn heel down-to-earth maar weten wel dat trouw zijn aan onszelf belangrijker is dan meer, meer, meer. Benieuwd wat we nu precies doen in de community? Neem gerust een kijkje.
========

The Inner Agency

Er zijn veel manieren om de ‘reis naar binnen’ te maken. Waar begin je? Precies dat is waar The Inner Agency dé plek voor biedt. Zij bieden die plek waar iedereen terecht kan met hulpvragen, voor leefstijladvies of vragen omtrent de persoonlijke ontwikkeling. Je boekt een live gesprek met één van de professionals en ontvangt meteen toepasbare tips en aansluitend de juiste hulpmatch. Zo kom je precies bij die coach, therapeut of hulpverlener waar je zelf niet op zou uitkomen. Voor FEEM Magazine deelt oprichter Sabine van der Hulst open en eerlijke verhalen van mensen die bij The Inner Agency aankloppen met een hulp- of levensvraag. Het doel? Jou inspireren met diverse manieren waarop je in contact kunt komen met jezelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

verder lezen

Het beste van FEEM wekelijks in je mail?