Leestijd: 8 minuten

Je eigen blinde vlekken zien is een van de lastigste aspecten van bewustzijnsgroei. Daar heb je hulp van buitenaf voor nodig. Dat is toch een prachtig gegeven van moeder natuur: voor welke verdieping hebben we elkaar nodig. We begeleiden je graag om nóg meer te verdiepen in ondernemen van binnen naar buiten. De Verdieping volg je samen met maximaal 5 anderen en is een mix van groepssessies en 1-op-1 sessies met Anne en/of Yvonne.

Kloppende keuzes starten bij het verzamelen van informatie.

Wij snappen dat je de keuze voor the de Verdieping niet zomaar maakt. Hetvraagt een tijd-, geld- en energie investering. Is het die investering waard voor jou? Dat is de vraag.

We gaan daarom op deze pagina meteen tot de kern van de informatie. Zodat jij voor jezelf kunt bepalen: past dit bij mij of niet? 

Dus geen mooie praatjes, gewoon the real deal.

Stap voor stap helpen we je op deze pagina om de juiste keuze te maken.
 Voor jou. Here we go!

Onze hoofdintentie

Hoe kunnen we - op een manier die bij ons past - nog meer bijdragen aan de groei van onze leden? Waarbij we belangrijk vinden dat het heel betaalbaar is en goed te doen is qua tijd.

Onze uitgangspunten

Het gaat uiteraard om groeien van binnen naar buiten. Daar willen we mensen bij begeleiden. Met betaalbare persoonlijke begeleiding van binnen naar buiten.

Jouw winst

We begeleiden je in het stevig staan in het fundament van je bedrijf én dat vol vertrouwen uitdragen naar buiten (op een manier die bij jou past!).

Voor wie is de Verdieping?

Tijdens de Verdieping heb je ook toegang tot Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten. Deze online leeromgeving is speciaal gemaakt voor drie type leden die willen versnellen in hun groei:

'Ik wil het goed neerzetten om nu écht te starten.'

Je bent al een tijdje ondernemer, maar hebt het gevoel nog niet echt 'van start' te zijn. Je bedrijf loopt nog niet lekker en heeft eerlijk gezegd nog nooit écht goed gelopen. Je weet: nu is het moment om het goed neer te zetten.

'Ik ben toe aan een 'doorstart'.'

Je bent toe aan een 'doorstart'. Je voelt aan alles dat het tijd is om veranderingen door te voeren binnen je huidige bedrijf. Misschien wordt het zelfs een compleet nieuwe richting. Je hebt jezelf en je bedrijf opnieuw uit te vinden.

'Ik wil anders gaan ondernemen.'

Je wil de manier waarop je onderneemt veranderen. Je wil groeien, maar dan wel van binnen naar buiten. Dus niet met allerlei aangeleerde 'trucjes'. Je hebt inmiddels genoeg kennis in huis wat je anders wil. Nu gaat het om toepassen!

EEN VAN DE DRIE HERKENBAAR? ✅

Misschien is jouw situatie nét wat anders. De rode draad is in ieder geval: het is tijd voor groei en verandering! 

Stap dan niet in de valkuil waar veel anderen al in liggen (en steeds niet uitkomen): ‘Eerst wil ik dit en dit nog op orde hebben en dan… schakel ik hulp in’. 

Nee, die hulp is er juist om je te helpen om die zaken op orde te krijgen. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen!

Maar, waarom dan de upgrade?

Kijk. Het is eigenlijk heel simpel. Je bent zelf ook al veel met bewustzijn bezig. Dus je weet echt wel hoe je ‘naar binnen’ kan om daar antwoorden op te halen voor deze fase in je ondernemerschap. Zodat je erachter komt: wat heb ik nu te doen. 

You got this!

Waarom zou the Upgrade dan van meerwaarde kunnen zijn op dit moment?

 • Onder begeleiding jouw groeiproces doorlopen is veel DIEPGAANDER. (Je krijgt vragen, opdrachten en meditaties die je anders niet zou doen.)
 • Doordat we je stap voor stap meenemen in het proces, ga je SNELLER.
 • Je gaat onder onze begeleiding nog dieper tot de kern, waardoor je verandering nóg FUNDAMENTELER is.
 • Je omringt je met bewuste ondernemers die allemaal in een transitiefase zitten met hun bedrijf. Door SAMEN zo'n proces te doorlopen, leer je van elkaar. (Doe bijvoorbeeld samen bepaalde opdrachten.)
 • En dat allemaal van binnen naar buiten. Daar gaat het om. Dan maak je hele ANDERE KEUZES, die echt bij jou passen.

En waar begeleiden we je dan naartoe?

So far so good? Sluit het tot nu toe aan bij waar jij staat in je bedrijf? ✅
Dan is de volgende vraag ook belangrijk: waar begeleiden we je dan naartoe? Dit moet uiteraard aansluiten bij jouw behoefte.

 • Van zoekende zijn naar stevig staan.
 • Van stevig staan naar voluit voorwaarts vanuit vertrouwen. Zonder te pushen. We laten het ontstaan vanuit jouw intuïtie en innerlijk weten.
 • Je kunt nóg scherper naar je innerlijke wijsheid luisteren om keuzes te maken die écht kloppen voor jou. (Want wij werken alleen van binnen naar buiten)
 • Het fundament van je bedrijf stáát. Je wil al langer je bedrijf gewoon eens goed 'neerzetten'. Nu heb je daar helderheid op.
 • Je staat stevig. Kritiek, vage opmerkingen of lastige vragen doen je niet veel meer, want jij weer waar je voor staat.
 • Van 'zomaar wat doen' ga je naar 'weten waar je mee bezig bent'. Zonder het vast te timmeren in een strak plan. Luisteren naar je intuïtie speelt een grote rol.
 • En vooral: je voelt veel vertrouwen om voluit voorwaarts te blijven gaan. Geïnspireerde actie is all over the place. 🙂

Anne en Yvonne staan (en zitten! 😁) voor je klaar.

We hebben Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten met veel toewijding en liefde gecreëerd. Het is ons het antwoord op de spanning en de onrust die we opmerken bij sommige leden. Door de geluiden die we oppikten in onze community vroegen we onszelf af: hoe kunnen we deze leden begeleiden naar meer helderheid?

Uiteindelijk is daaruit deze leeromgeving ontstaan. Een plek waar we veel opdrachten, meditaties en visualisaties delen om van binnen naar buiten te groeien. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Ook in deze vorm hebben we de mogelijkheid gecreëerd om ons vragen te stellen als je vastloopt. Dus toch ook een bepaalde mate van persoonlijke begeleiding. 🤩

Leven van binnen naar buiten is al uitdagend genoeg. En dan ook nog eens ondernemen van binnen naar buiten, dat is next level shit

Dus het is geen zwaktebod als dat niet zo goed lukt. Wij zien dat niet als zwakte. We zien dat als iets wat logisch is. We zijn met zijn allen in een transitie. We zijn allemaal aan het ontdekken: hoe werkt dit precies? Hoe kan mijn marketing dan echt anders? Hoe kan mijn sales dan echt anders? 

Daar begeleiden we je heel erg graag bij.

 
 

the Upgrade

Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten heeft een marktwaarde van zo’n 3.000 euro. Of meer. Dat vinden we geen laagdrempelige prijs. Daarnaast hebben we dit speciaal voor onze leden gecreëerd. Dus was onze vraag: hoe maken we dit veel toegankelijker? De oplossing: we voegen het toe als Upgrade aan het huidige lidmaatschap via een maandelijkse betaling. Je hebt in eerste instantie een jaar toegang, daarna kun je per maand kiezen of je the Upgrade wil behouden of niet. 

Wat is het verschil met de huidige sessies van de FEEM Community?

Regulier lidmaatschap

 • Doorlopend
 • Twee live online sessies per week
 • Je volgt sessies naar eigen behoefte
 • Er is nooit verplichting om ergens bij te zijn. Jij kiest.
 • Begeleiding tijdens de sessie
 • Jij pikt er zelf uit wat voor jou belangrijk is. Daar zit je groei.

the Upgrade

 • Nog steeds uiteraard toegang tot de online sessies van het reguliere lidmaatschap, plus:
 • Meerdere modules over Ondernemen van Binnen naar Buiten
 • Jij bepaalt welke module je volgt, afhankelijke van jouw behoefte
 • Mogelijkheid tot het insturen van vragen als je ergens tegenaan loopt.
 • Exclusieve opdrachten, meditaties, visualisaties en andere begeleiding om je te helpen versnellen in je groei.

We kijken er enorm naar uit om ons ‘goud’ voor jou in te zetten. Wat bedoelen we daar precies mee?

Het goud van Anne.
Van binnen: Anne heeft een scherpe blik voor het zien – of eigenlijk energetisch voelen – waar bepaalde (business) blokkades in jou aanwezig zijn en waarmee je jezelf tegenhoudt.
Naar buiten: Ze heeft enorm veel ervaring in sales vanuit verbinding. Begonnen bij grote corporates waar ze miljoenen binnenhaalde door het verkopen van tassen, tot het begeleiden van ondernemers.

Het goud van Yvonne.
Van binnen: Van ongrijpbare informatie naar concrete geïnspireerde actie: Yvonne laat je zien – via een visualisatie of inspirerend gesprek – welke stappen jij te zetten hebt om van punt A naar B te komen.
Naar buiten: Yvonne heeft veel kennis en ervaring op het gebied van marketing/communicatie. De kern van jouw boodschap naar boven halen en deze vervolgens zichtbaar maken is ‘haar ding’.

Kortom: marketing, communicatie en sales in combinatie met krachtig innerlijk werk. Dat is ons goud.

Wat betekent dit concreet?

The upgrade hebben we opgedeeld in meerdere blokken, ofwel modules. In de online leeromgeving van Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten kun je alle blokken volgen in je eigen tempo. In de persoonlijk begeleiding gaan we eerst diep in op jouw fundament. Hierin komen vanzelf jouw eigen vraagstukken naar boven. Dus jouw behoefte van dat moment staat centraal. 

 
 
 

Je start altijd in de groep ‘het Fundament’. De hoofdfocus ligt op het bouwen van een sterk fundament, zodat twijfel verdwijnt en vertrouwen verschijnt. Zodra je heel duidelijk weet wat bij jou past, waar je voor staat, wat je aanbiedt en aan wie, dan stroomt het.

Heb je na die 3 maanden je stevigheid gevonden? Dan kan je door naar de volgende stap: This is me! Daarin helpen wij je om jouw Fundament naar buiten te brengen. Dus hier gaat het meer over marketing en je zichtbaarheid.

Een sterk fundament van je bedrijf bouw je niet in één dag. Misschien zelfs niet binnen 3 maanden. Iedereen heeft hierin haar eigen proces. Wat wij nu zien is dat er heel veel mogelijk is. Ieder op haar eigen tempo en met eigen specifieke vraagstukken.

 
 
 

Hoe begeleiden we je?

We hebben een complete cursus voor je klaar staat: Een cursus in ondernemen van binnen naar buiten. Deze staat vanaf het begin af aan helemaal open in een online leeromgeving. Dus je doorloopt deze cursus op je eigen tempo. En oe…. wat is ‘ie mooi geworden. We gaan heel ver. We hebben het over sales van binnen naar buiten. Je marketing van binnen naar buiten. Hoe je je hele bedrijf van binnen naar buiten leidt. En dus ook hoe je dat stevige fundament in jezelf vindt. Hoe je er dus voor zorgt dat je vanuit rust en ontspanning fijner mensen aantrekt. Er zitten allerlei meditaties en visualisaties in én concrete stappen hoe je je social media op een intuïtieve manier kunt aanpakken. Een ware snoepwinkel!

En verder:

 • Allereerst is belangrijk voor de 'hoe' om te weten dat we je altijd van binnen naar buiten begeleiden. Dus we brengen je steeds weer terug naar je eigen innerlijke wijsheid. We laten je zien waar je energie niet stroomt en hoe dat komt. Vervolgens kun jij je keuzes maken. (We hebben het dus niet over hoe je stap voor stap een mailfunnel opbouwt, maar bijv wél over hoe het komt dat je daar nog steeds geen stappen in hebt gezet.)
 • We starten met een LIVE dag op locatie met een opstelling en mBIT sessie.
 • Je krijgt dus volledig toegang tot Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten
 • Elke maand een 1-op-1 sessie. (Met Anne, Yvonne en een keer een 1-op-2 met ons allebei)
 • Eén keer per maand een groepssessie. Masterminden: super waardevol.
 • De groepsapp.

Heel eerlijk: de waarde van die groepsapp hebben we van tevoren onderschat. Wij dachten gewoon: “Da’s handig voor de communicatie.” Nou, het bleek van veel grotere waarde te zijn.

Je hebt ons – en de rest van de groep – continu in je broekzak. We zijn er voor je. Voor alles waar je tegenaan loopt. Niet alleen wanneer er een sessie is.

Waarom is die app dan zo krachtig:

 • Je hebt de begeleiding van Anne en Yvonne continu bij de hand. We zitten letterlijk in je broekzak. Loop je ergens tegenaan? Laat het ons weten en we denken, kijken of voelen met je mee.
 • Anderen stellen vragen die jij ook al wilde stellen, maar waar je nog niet aan had gedacht om ons bij te betrekken.
 • Anderen stellen vragen waar jij ook iets aan hebt, maar waar je je nog niet bewust van was.
 • Je hoort onze visie op al die vragen.
 • Soms heb jij juist een heel mooi antwoord op een vraag van een ander en realiseer je je plotseling dat je op dat stuk heel goed weet waar je het over hebt.
 • En ook hier geldt: er zijn geen verplichtingen of verwachtingen. Je bent er als je daar zelf behoefte aan hebt. De app is voor jou. Niet om het 'gezellig te hebben in de groep'. Dat is erg leuk, maar niet het doel.

Wat gebeurt er dan in die app? Nou bijvoorbeeld dit:

Dit zijn slechts voorbeelden. Er gebeurt wat er gebeurt. In de groep waar jij straks in zit, spelen misschien weer hele andere dingen. Het gaat erom dat jij alles kunt delen waar je tegenaan loopt. 

DE KEUZE

Oké, we hebben je nu voorzien van informatie over the Upgrade. Waarschijnlijk merk je nu een van de twee situaties bij jezelf op:

SITUATIE 1:
Je voelt een hele sterke JA qua behoefte. JA, je hebt behoefte aan dat stevige fundament. En/of JA, je hebt behoefte aan structurele begeleiding om dieper tot de kern te komen. En/of JA, je hebt behoefte om nóg meer te gaan ondernemen van binnen naar buiten.

Kortom: qua behoefte merk je een JA in je lijf. 
Maar… er zijn ook twijfels.

WAT ALS… er tegenvalt. WAT ALS… het nu niet het juiste moment is. WAT ALS… het te duur is. WAT ALS… MAAR… ik zie het nog niet precies voor me. MAAR… wat gaan we nou precies doen?

SITUATIE 2:
Je voelt een hele sterke NEE qua behoefte. NEE, je hebt gewoon geen behoefte aan deze begeleiding. Punt. 

Ook dan kan het zijn dat er twijfels opkomen. 

WAT ALS… anderen wel meedoen en ik de boot mis (FOMO). WAT ALS… het de verkeerde keuze is. WAT ALS… ik er later spijt van krijg.

Herken je je (min of meer) in een van de twee? Dan helpt dit je waarschijnlijk weer een stap verder:

Herken je je vooral in situatie 1?
Plan gewoon even een call in met Anne. We gaan niet je bezwaren en twijfel weerleggen. 😉 Anne kijkt gewoon even met je mee. Misschien zien jullie samen mogelijkheden die je nu nog niet ziet. Train jezelf om te luisteren naar je innerlijke behoefte en laat je niet leiden door twijfel en onzekerheid. Luister dus naar je behoefte. En haal. nog wat meer informatie op tijdens een persoonlijk gesprek. Dan kun je daarna beslissen.

Herken je je vooral in situatie 2?
Ook hiervoor geldt: luister naar je innerlijke behoefte en laat je niet leiden door angsten en twijfels. Dus dan is het gewoon nee.

(En vind je het lastig om het onderscheid te maken tussen behoefte en twijfelgedachten? No worries: boek dan even die call. Dan voelt Anne met je mee. Hierin zal ze altijd oprecht delen wat ze bij je merkt. Uiteindelijk is de keuze aan jou!)

De investering

Ook the Upgrade houden we laagdrempelig qua prijs. Ja, het is veel geld. In verhouding met wat je ervoor ontvangt, is het weinig. Zodat het haalbaar is voor al onze leden.

the Upgrade

500 /maand
Excl. btw
 • Kick off live dag met mBraining en systeemopstelling.
 • Maandelijks 1-op-1
 • Maandelijks Mastermind
 • Extra's: buddysysteem, videotrainingen en groepsapp voor dagelijkse vragen.
 • Exclusief voor leden.
 • 3 maanden commitment (daarna stoppen of doorgaan, het is aan jou)
 • Toegang tot volledige online leeromgeving van Een Cursus in Ondernemen van Binnen naar Buiten (twv 1.500 euro)

Herken je nu dit?

Voelt het nu misschien net alsof je in een mooi restaurant zit en je ziet allerlei lekkers op de kaart. Dat ene net wat duurdere gerecht klinkt heel lekker, maar je voelt ook twijfel. Want: wat als het straks tegenvalt? Wat als het toch anders smaakt dan ik nu verwacht? Wat als het eten van een ander dadelijk toch lekkerder is?

Voor ons is dit in ieder geval heel erg herkenbaar. Je wéét wat je eigenlijk wil kiezen, en toch… 

Ja, het is ook spannend. 
Ja, je mag hierover twijfelen. 
Ja, je weet niet exact wat het je gaat opleveren. 

Logisch dat je daar twijfels van krijgt. 
Die twijfels hebben wij ook bij de investeringen die wij doen in onze mentoren. Dat blijft. Hoort er zelfs bij.

Maar weet je wat?

De deelnemers van de afgelopen ronde deden mee mét die twijfel. Dat heeft namelijk iedereen. Laat je er niet door tegenhouden. Luister naar dat innerlijke wéten in jezelf. Als die ‘ja’ zegt, dan ga je ervoor.

Ook qua financiën zijn er genoeg creatieve oplossingen. Besparen op kosten. Een extra klus aannemen. Een nieuw product lanceren. Er zijn zoveel mogelijkheden. Dat is ondernemerschap! Mogelijkheden zien.

It’s a leap of faith.

the Upgrade

Er zijn elk jaar 3 rondes van 3 maanden waaraan je kan deelnemen. 

– januari t/m maart
– april t/m juni
– september t/m november

We houden express de zomermaanden juli en augustus vrij zodat je je transformatie ook los van ons kan integreren.  Oftewel rust maanden zodat je systeem weer in lijn komt met de nieuwe situatie.

Ook december is zo’n maand. Vaak een drukke maand waarbij het fijn is om naar binnen te keren.