Peter Faber en zijn oerdrang naar vrijheid

De Ikigai podcast met Brenda Serrée

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Brenda Serrée het podium. Met de Ikigai podcast serie 'Ontdek je Ikigai' inspireert Brenda over hoe Ikigai je leven en werk kan verrijken. Speciaal voor wie meer energie, plezier en vervulling wil aantrekken. De podcast zijn gesprekken met (bekende) mensen en ondernemers met een sterke Ikigai oftewel purpose of life. Naast Ikigai expert is Brenda ook logo-ontwerper en branding adviseur voor purpose driven ondernemers en coaches. Personal branding vindt ze boeiend omdat het gaat over hoe jij eruit springt voor je doelgroep. Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen om vanuit je Ikigai bij te dragen aan een mooiere wereld.

Leestijd: < 1 minuut

Wat was het leuk om omringd door zijn kleurrijke schilderijen met Peter Faber te praten over Ikigai, je purpose of life. We kennen Peter natuurlijk als acteur van films als Ciske de Rat en veel tv-series. Voor mij persoonlijk was Ciske de Rat zelfs één van mijn eerste bioscoopfilms, en misschien ook wel die van jou! Minder mensen kennen echter zijn schilderijen of zijn verhalen over zijn jeugd. Opgroeien in een moeilijk gezin, hoe hij ontdekt werd als acteur en wat schilderen voor hem betekent.

In dit gesprek vraag ik naar zijn leukste rol, naar wie Peter als 6 jarig jongetje was en naar zijn inspiratiebronnen en creatiekracht. Luister naar zijn boeiende levensverhaal en kom erachter hoe belangrijk het is om veerkrachtig te zijn, vrijheid te ervaren en te doen waar je blij van wordt. Natuurlijk gaat ook over zijn bijdrage aan de wereld, want dat is helemaal ‘Ikigai’. Benieuwd? Luister op https://buff.ly/3cB5Bf0

Kijk je graag met beeld erbij (aanbevolen in verband met de schilderijen in Peter’s atelier),  klik hier:

Of luister hier naar de podcast op Soundcloud:

Wil je zelf aan de slag om jouw Ikigai te ontdekken voor meer energie, plezier en vervulling? Op www.ontdekjeikigai.nl vind je een cadeautje om de eerste stap te zetten.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?