Boekbespreking

De kick: net buiten de randjes van mijn comfortzone

Leestijd: < 1 minuut

Een optimistisch en opgewonden gevoel

Twee weken geleden haalde ik een hele gave opdracht binnen. Van al mijn werkzaamheden vind ik een concept bedenken de allerleukste; alle opties liggen nog op tafel. Je begint carte blanche. Alle ideeën zijn goed en welkom en daarna gaan we ze concreet trechteren.

Voor een klant mocht ik een nieuw concept sfeermagazine ontwikkelen, 60 pagina’s, oplage 15.000 stuks. Ik heb de kick-off georganiseerd met hun team; onwijs leuke vrouwen die graag willen leren en veel zin hebben in next level werken. De leidinggevende van dit team is een slimme, creatieve vrouw. Samen hebben we lekker zitten bruisen en is er een sfeervol en commercieel grid tot stand gekomen. Om de vertaling zo goed mogelijk te doen, ga ik met mijn eigen fotograaf een aantal foto’s leveren voor dit magazine. Iets dat ik graag wilde bereiken met deze klant. In de studio in Amsterdam, de plek waar ik me heel fijn voel. Ik wil klanten inspireren met mijn werk. Ze aansporen tot actie zodat ze diezelfde kick gaan ervaren wanneer ze straks door hun magazine bladeren. Zodat mijn kick, een gedeelde kick wordt.

Yes! Je voelt die kick in je buik

De kick komt zo vaak terug. Opwinding en optimisme te voeten uit. Eerst de kick van weten wat je wil, je voelt dat in je buik. Dan de kick van het aangaan en de opdracht krijgen. Yes! En daarna die heerlijke vergadering waar de kennis en energie er vanaf spat! Kicken toch? Straks de kick bij de uitvoering en de oplevering. Hoe groot denk je dat mijn glimlach was toen ik naar huis reed? Juist van oor tot oor. Om het te vieren ben ik even heerlijk gaan wandelen gewoon midden op de dag en heb ik iedereen laten meegenieten van die glimlach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van FEEM wekelijks in je mail?