Blog van een van onze leden

De kick: net buiten de randjes van mijn comfortzone

Wat is een kick? Volgens het woordenboek: 'een optimistisch en opgewonden gevoel'. Nou, dat klopt wel aardig. Het gevoel 'Yes I did it! Woehoe wat gaaf'. Waar krijg jij in je werk een kick van? Ik als ik iets heel gaafs doe en de energie voel stromen. Of als ik iets heb gedaan wat ik moeilijk vond en toch is gelukt. En ook als het niet lukt, want ik heb het toch maar mooi geprobeerd! Privé krijg ik het van motorrijden. Spannend, leuk en als de uitwijkmanoeuvre gelukt is, geeft dat een kick. Verder blijf ik redelijk in mijn comfortzone. Ik ben de randjes nog aan het verkennen. Maar….

Leestijd: < 1 minuut

Een optimistisch en opgewonden gevoel

Twee weken geleden haalde ik een hele gave opdracht binnen. Van al mijn werkzaamheden vind ik een concept bedenken de allerleukste; alle opties liggen nog op tafel. Je begint carte blanche. Alle ideeën zijn goed en welkom en daarna gaan we ze concreet trechteren.

Voor een klant mocht ik een nieuw concept sfeermagazine ontwikkelen, 60 pagina’s, oplage 15.000 stuks. Ik heb de kick-off georganiseerd met hun team; onwijs leuke vrouwen die graag willen leren en veel zin hebben in next level werken. De leidinggevende van dit team is een slimme, creatieve vrouw. Samen hebben we lekker zitten bruisen en is er een sfeervol en commercieel grid tot stand gekomen. Om de vertaling zo goed mogelijk te doen, ga ik met mijn eigen fotograaf een aantal foto’s leveren voor dit magazine. Iets dat ik graag wilde bereiken met deze klant. In de studio in Amsterdam, de plek waar ik me heel fijn voel. Ik wil klanten inspireren met mijn werk. Ze aansporen tot actie zodat ze diezelfde kick gaan ervaren wanneer ze straks door hun magazine bladeren. Zodat mijn kick, een gedeelde kick wordt.

Yes! Je voelt die kick in je buik

De kick komt zo vaak terug. Opwinding en optimisme te voeten uit. Eerst de kick van weten wat je wil, je voelt dat in je buik. Dan de kick van het aangaan en de opdracht krijgen. Yes! En daarna die heerlijke vergadering waar de kennis en energie er vanaf spat! Kicken toch? Straks de kick bij de uitvoering en de oplevering. Hoe groot denk je dat mijn glimlach was toen ik naar huis reed? Juist van oor tot oor. Om het te vieren ben ik even heerlijk gaan wandelen gewoon midden op de dag en heb ik iedereen laten meegenieten van die glimlach.

Marielle Rooijakkers
Marielle Rooijakkershttps://feemonline.nl/marielle-rooijakkers/
Marielle is harde werker met een enorm creatieve geest en een duidelijk doel. Ze helpt bedrijven met hun visual branding. Hierbij ziet ze altijd nieuwe mogelijkheden en denkt in kansen. Marielle wil graag blijven leren en ontwikkelen en dat is precies de reden waarom ze zich heeft aangesloten bij FEEM. Geniet, groei en leef je mooiste leven.

je krijgt wat je nodig hebt

Alle artikelen in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Je krijgt wat je nodig hebt'. Hier vind je de blogs van onze Verschilmakers en daar is dit blog ook een voorbeeld van. Geschreven op persoonlijke titel. De onderwerpen zijn heel divers: je krijgt wat je nodig hebt. Laat je verrassen.

Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende vrouwelijke ondernemers in Nederland die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter.

Meer van deze Verschilmaker

Andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in