De impact van je moeder op jouw leiderschap

De podcast: Och Meisje Toch met Marinde van Loo

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Marinde van Loo het podium. Met de OCH MEISJE TOCH podcast maakt ze samen met veranderkundige Leonie van Heijningen alles bespreekbaar waar vrouwelijk leiders (of toch leiders die toevallig vrouw zijn?) tegenaan lopen. En ze willen pas stoppen als geen enkele ambitieuze vrouw 'och-meisje-toch' meer te horen krijgt. Wie is Marinde van Loo? Ze helpt teams hun weg te vinden in samenwerken aan ambitieus resultaat. Met aanstekelijke enthousiasme en scherpe reflecties werkt ze met leiders en teams. Haar drive is dat iedereen het verdient om een goed samenwerkend team te hebben.

Leestijd: < 1 minuut

Aflevering 8 van de Och Meisje Toch podcast gaat over de invloed van je moeder op je leiderschap. Met het idee: If you can see it you can be it onderzoeken we in deze aflevering deze invloed. Immers is de eerste relatie in je leven die met je moeder.

Na het luisteren van deze aflevering weet je:

  • Dat oordelen over je moeder of iets van haar verwachten wat ze niet kan geven een manier is om jezelf kleiner te houden.
  • Dat jij je moeder hebt los te laten én niet andersom. 
  • Het is een krachtige en ontzettend kwetsbare aflevering. Want ook onze moeders hebben impact op ons. 

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?