Leestijd: 6 minuten

VOLGENDE CHALLENGE: NAJAAR 2023

Doorbreek je oude gewoonte en creëer een nieuwe. Dit keer écht…

Super irritant: je doet wél wat je eigenlijk niet wil doen of je doet niet wat je eigenlijk wél wil doen. Je wéét dat je het anders wilt. Je wéét dat je het anders kan. En toch… Elke keer weer val je terug in oud gedrag.

Hoe bewust je ook in het leven staat. Enorm herkenbaar! (Nog steeds!)

Heb je écht genoeg van die ene gewoonte? Let’s do this! We gaan je helpen om ‘m nu voor eens en altijd te transformeren. Zonder te pushen vanuit wilskracht, maar vanuit bewustzijn en we gaan je gedrag in lijn brengen vanuit hoofd, hart en buik. 

MET LIVE LESSEN

Wat heb je na deze challenge week?

Diepgaande inzichten

Je krijgt diepgaande inzichten in je eigen gedrag: waarom doe je wat je doet. Via oefeningen die je tijdens de LIVE sessie doet - individueel of in een groepje van drie personen - kom je achter antwoorden die specifiek voor jouw situatie gelden.

Persoonlijk schema

Dag voor dag werken we aan de opbouw van een schema wat specifiek voor jou is. Het gaat je helpen om jouw gewoonte aan of af te leren in de weken erna. Hier zitten algemene elementen in die voor iedereen toepasbaar zijn én elementen die specifiek voor jou zijn.

Nieuwe hulpbronnen

We maken gebruik van diverse visies en methodes. We delen met je waar het vandaan komt en waar je er meer over kunt vinden (bijvoorbeeld welke boeken interessant zijn) voor het geval je er meer over wilt weten. De kern ervan delen we ook al tijdens de Challenge.

Voor wie is deze Challenge het meest geschikt?

Even een check zodat je zeker weet of deze Challenge wel of niet bij jou past:

 • Je hebt echt genoeg van die ene gewoonte en wil er graag vanaf, of je wil die ene gewoonte dit keer écht kunnen volhouden.
 • Je bent benieuwd waarom je doet wat je doet en vindt het ook interessant om daarbij te kijken naar de oorsprong van je gedrag.
 • Je staat open voor verschillende visies en verschillende methoden.
 • Je houdt ervan dat methoden wetenschappelijk onderbouwd zijn, en staat ook open voor de niet-tastbare energetische wereld.
 • Je gewoonte mag privé of werkgerelateerd zijn.
 • Je hebt veeleisend werk (in loondienst of als ondernemer) waardoor het belangrijk is dat je keuzes maakt die écht kloppen. Voor jezelf en de mensen om je heen.

Aan wat voor gewoontes kun je denken?

 • Op tijd de laptop dicht en naar huis
 • Stoppen met snauwen tegen je kinderen
 • Meer water drinken
 • Nu echt die ochtendroutine starten
 • Je meer uitspreken naar je collega's / partner / familie
 • Beter luisteren naar anderen
 • Meer sporten
 • Minder uitstelgedrag
 • Minder geld uitgeven
 • Meer geld uitgeven

Uiteindelijk zul je zien dat het om veel meer gaat dan alleen die ene gewoonte. Het is super fijn dat dit straks wél lukt. Maar stel je eens voor wat dat allemaal oplevert? Wat gaat het in gang zetten? En vooral ook: wat gaat het met jou doen dat je die afspraken met je zelf dit keer wél nakomt. Je moet dat een keer hebben ervaren om écht te voelen. Het gaat namelijk enorm veel doen qua hoe je naar jezelf kijkt, hoe anderen naar je kijken.

Het verandert veel meer dan alleen deze ene gewoonte. 

Info De FEEM Challenge

De Challenge is net geweest  | online | live of replay
Zullen we je op de hoogte houden voor de volgende Challenge?

Het ontstaan van deze challenge

Yvonne begon haar onderzoek puur voor zichzelf. Vanuit frustratie over haar eigen gewoontes die ze maar niet kon doorbreken. En aan de andere kant vanuit haar fascinatie voor gewoontes die heel makkelijk bleken aan te leren.

Zoals die marathon in 2017: in 10 maanden tijd stoomde ze zichzelf klaar voor de marathon van New York, terwijl ze in het begin nog geen 5km kon hardlopen. En het lukte. Zonder een training over te slaan. Door weer en wind.

Tijdens de vele hardloopuren tijdens de training stroomde de inspiratie over het bereiken van doelen rijkelijk. Ze schreef alles op. Niet wetende dat dit nu – 6 jaar later – de basis zou zijn voor deze baanbrekende challenge.

Haar fascinatie voor gedrag groeide en de journalist in haar nam het stokje over. Ze ging op onderzoek uit. Alles wat op haar pad kwam op het gebied van gedrag en gewoontes doorbreken greep ze met beide handen aan. Van interviews met experts tot complete opleidingen.

Begin 2021 geleden kwam Anne op haar pad. Een mede-fanaat. Haar fascinatie voor gedrag is ook eindeloos. Anne ging aan de slag met NLP en werd Mastercoach. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de werking van energie.

Anne hoort je zonder dat je hoeft te spreken. Dat is het bijzondere aan werken met energie. Het is onzichtbaar en tegelijkertijd enorm krachtig. Het kan heel vaag zijn, maar Anne houdt ervan om het heel praktisch te maken.

Dat is wat deze challenge nu zo bijzonder maakt. Het brengt je in contact met verschillende visies en methoden, op een hele praktische manier. Alles met bronvermelding, zodat je ook voor jezelf nóg meer verdieping kunt vinden als je dat zou willen. Anne en Yvonne onderzochten gedragsverandering vanuit verschillende visies:

~ Neurowetenschappen
~ Psychologie
~ Boeddhisme
~ Energetisch werk
~ NLP

Hun fascinatie voor gedrag zal nooit stoppen. Het is nu wel tijd voor een tussenstop. Het is tijd om alle kennis en ervaring te bundelen en te delen met anderen.

Het is tijd voor de allereerste FEEM Challenge. Doe je mee?

 

Even de sfeer proeven

Wil je even de sfeer proeven hoe het is om een week lang 1,5 uur per dag (online) met Anne en Yvonne? 🙂 Check de video hieronder. 

TIP: Vraag of je collega’s, partner of familielid ook meedoet. Doordat je samen aan de slag gaat kun je elkaar accountable houden.

VERRASSEN

We gaan je verrassen met nieuwe neurowetenschappelijke inzichten en hoe verbazingwekkend gedragsverandering kan zijn. Je gaat ook verrast worden door persoonlijke inzichten. Je ontdekt dingen over jezelf waar je tot nu toe nog niet bewust van was. Interessant!

VERDIEPEN

Je gaat je kennis over gedragsverandering verdiepen. Vier jaar aan onderzoek is verwerkt in deze challenge. Interviews, boeken, trainingen, opleidingen, ervaring. Alles is verwerkt tot een heel makkelijk toepasbaar programma waarin we werken met verschillende visies en methoden.

VERANDEREN

Veranderen op wilskracht kan (bijna) iedereen. Alleen zorgt dat ervoor dat je weer terugvalt in oud gedrag. Je gaat jouw eigen patronen werkelijk doorzien en doorbreken. Dit zorgt voor langdurige verandering, zodat je niet weer terugvalt in oud gedrag.

REVIEWS

Met een aantal losse onderdelen van deze Challenge hebben we al een testronde gehouden. Dit zijn de eerste reacties:

OPZET VAN DE CHALLENGE

Dit is geen online challenge waar de presentator vooral veel aan het woord is, alleen maar om toe te praten naar een upsell. Dit is een volwaardige online training waarbij we gaan voor diepgang en zelf ervaren van de materie.

We gaan ervoor dat je naderhand zegt: ‘OMG, dit heeft gewoon écht gewerkt.’ In één week ontvang je veel tools en een op maat gemaakt plan om mee aan de slag te gaan. 

PROGRAMMA

Kun je een of meerdere dagen niet LIVE meedoen? Dan kun je de opdrachten uitvoeren via de REPLAY.

Maandag 20 maart, 15.00u – 16.30u Bewustwording, deel I Waarom doe jij wat je doet?
Dinsdag 21 maart, 12.00u – 13.00u Bewustwording, deel II Waarom doe jij wat je doet?
Woensdag 22 maart, 10.30 – 12.00u Creatie Persoonlijk Plan van Aanpak, deel I Wat heb jij nodig om andere keuzes te maken – in het moment?
Donderdag 23 maart, 15.00u – 16.30u Creatie Persoonlijk Plan van Aanpak, deel II Wat is de oorsprong van jouw gedrag? En wat heb jij nodig om anders om te gaan met jouw aangeleerde patronen?
Vrijdag 24 maart, 10.30u – 12.00u Alles komt bij elkaar Uitleg van het voor jou persoonlijk samengestelde BE REAL RITUEEL.

DE TRAINERS

Yvonne van Balkom

FOUNDER VAN FEEM | onderzoeker, hoofdredacteur FEEM Magazine

Journalistiek was de eerste studie van Yvonne, waarna ze jarenlang mede-eigenaar was van een communicatiebureau. Inmiddels combineert ze haar journalistieke achtergrond met haar eindeloze interesse voor gedrag, bewustzijn en intuïtie. Ze volgende diverse aanvullingen trainingen en opleidingen. Van boeddhisme tot hartcoherentie tot post HBO opleiding gedragspsychologie.

Anne Niemeijer

COMMUNITY LEADER VAN FEEM | NLP Master, Energetisch Coach

Anne werkt met energie. Ze pikt jouw energie makkelijk op en vertaalt dat naar een duidelijk plan. Alle antwoorden zitten al in je en zij haalt ze eruit zodat jij weer gaat voelen wat jouw pad is. Daarbij houdt ze vooral van praktische opdrachten om echt door te pakken. Tijdens deze Challenge maakt ze ook veelvuldig gebruik van haar NLP achtergrond.

Info De FEEM Challenge

De Challenge is net geweest  | online | live of replay
Zullen we je op de hoogte houden voor de volgende Challenge?

DOORBREEK DIE GEWOONTE

Het doorbreken van gewoontes hoeft niet perse op wilskracht, waardoor je naar verloop van tijd weer terugvalt in oud gedrag. Zodra je meer inzage hebt in de werking van ons menselijk systeem en waarom ons brein zo vasthoudt aan die gewoontes, wordt het al een stuk makkelijker. 

Wanneer je daarna ook nog eens specifiek in je eigen gewoontes duikt, lost dat al een hoop frustratie op. Je moet even weten hoe het werkt én een goed systeem hebben.

Dat gaan we opbouwen in deze Challenge, zodat je deze keer écht die ene gewoonte gaat doorbreken. 

Wij hebben er zin in. Doe je mee?

Voel je een 'ja'?

Meer is niet nodig. Vertrouw op je innerlijke kompas. Je bent meer dan welkom om erbij te zijn. 

We bieden deze Challenge eenmalig aan voor deze pilotprijs. 

Waarom? We hebben veel keuzes moeten maken wat we wél en niet delen qua inzichten en ervaringen van de afgelopen jaren. Dus we zijn benieuwd of we niet té veel waarde erin hebben zitten.

En ook bijvoorbeeld de volgorde waarin we de dagen nu hebben opgedeeld: die klopt in theorie, maar hoe uit zich dat in de praktijk? Het zijn kleine dingetje die we deze eerste keer willen testen. Doe er je voordeel mee! Dit is zo een hele mooie win-win.

uniek in NL

FEEM CHALLENGE

397
excl. btw
 • Verschillende visies en methodes samengebracht in één training
 • Veel persoonlijke opdrachten om achter jouw eigen antwoorden te komen
 • Verandering voor de lange termijn
 • LIVE online training
 • Je kunt de opdrachten ook via de replay doen
 • 30 dagen toegang tot replays
 • 30 dagen toegang tot community voor accountability support
 • Niet goed geld terug garantie

PRIJS TERUG GARANTIE

Deze Challenge is onderdeel van de ‘premium’ trainingen van de FEEM Academy. Dat betekent dat we garant staan voor de kwaliteit. Heb je na de Challengeweek de overtuiging dat de geboden kennis en tools geen verschil maken voor jou, dan ontvang je je geld terug. Hiervoor is het uiteraard wel van belang dat je bij de LIVE sessies aanwezig bent geweest en actief meedoet. 

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.