De debuutroman van ondernemer Martien: in de verkoop op een manier die niet is ‘hoe het hoort’.

Behind the Book

Wij willen weten 'wat is het verhaal achter het boek'. Dat is waar we in de rubriek Behind the Books naar op zoek gaan. Een soort 'Behind the scenes' maar dan dus bij boeken. Was het schrijfproces moeilijk? Of juist niet? Waarom juist dit verhaal, deze vorm, deze tijd, deze... watdanook. Wij zitten boordevol vragen en zijn heel nieuwsgierig naar het verhaal van de auteur. In max. 15 minuten (#15minutesoffeem) pikken we er per boek één hoofdvraag uit. Kijk en luister je mee? 

Leestijd: < 1 minuut

Ondernemer Martien Versteegh heeft al meerdere boeken geschreven, ondersteunt andere auteurs bij uitgeverij Kosmos, heeft haar eigen schrijfschool en is ghostwriter van enkele bekende boeken. ‘Het huis aan de singels‘ is haar eerste eigen roman. Met zo’n bak aan ervaring in de uitgeverswereld zou het voor de hand liggen om haar debuutroman uit te geven zoals ‘het hoort’. Toch kiest Martien voor een compleet andere aanpak. Daar willen wij meer van weten!

Het meest inspirerende vinden we eraan dat Martien het compleet op haar eigen manier doet. Ze laat de bestaande vormen los en kiest haar eigen pad. Wat is dat pad? Luister hier naar de bijzondere manier waarop de debuutroman van deze ondernemer verkocht wordt:

De debuutroman van deze ondernemer:

Tijdens een tripje naar de wadden gaat er iets mis in de driehoek die Daphne tot dan toe met haar ouders vormde. Alles begint te schuiven. Herinneringen komen boven: mooie herinneringen aan de roemruchte salons die haar ouders hielden in hun huis aan de singels en aan de reizen die ze met z’n drieën maakten. Maar ook gitzwarte herinneringen, die ervoor zorgen dat Daphne los probeert te breken uit die driehoek. Het huis aan de singels is een aangrijpende, eigenzinnige roman over een zorgvuldig weggestopt familiegeheim, het menselijk onvermogen, de kwetsbaarheid van een opgroeiend meisje en de dunne lijn tussen geloven en weten.

Geïnteresseerd? Hier vind je het boek Het huis aan de singels.

Ook in deze rubriek?

Heb jij ook een inspirerend verhaal voor de rubriek 'Behind the Book'? Stuur gerust een mailtje naar redactie@feemonline.nl.

Ook boeiend

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van FEEM wekelijks in je mail?