Creëer moeiteloos content met deze tips

De Ikigai podcast met Brenda Serrée

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Brenda Serrée het podium. Met de Ikigai podcast serie 'Ontdek je Ikigai' inspireert Brenda over hoe Ikigai je leven en werk kan verrijken. Speciaal voor wie meer energie, plezier en vervulling wil aantrekken. De podcast zijn gesprekken met (bekende) mensen en ondernemers met een sterke Ikigai oftewel purpose of life. Naast Ikigai expert is Brenda ook logo-ontwerper en branding adviseur voor purpose driven ondernemers en coaches. Personal branding vindt ze boeiend omdat het gaat over hoe jij eruit springt voor je doelgroep. Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen om vanuit je Ikigai bij te dragen aan een mooiere wereld.

Leestijd: 2 minuten

Hoe kom je aan inspiratie voor je blog en social media posts? Hoe zorg je dat je met inspiratievlagen ook echt iets doet? Zijn er ook manieren om inspiratie op te wekken? Maartje Koper is dé Bewustzijnscoach en Spiritueel leraar van Nederland. Volgens Ikigai expert Brenda Serrée is Maartje echt iemand die haar Ikigai oftewel purpose leeft. Iemand die graag haar bed uitkomt om te doen wat ze het allerliefste doet. Zij vroeg Maartje om iets op video in te spreken over hoe zij inspiratie krijgt of expres ‘aanzet’.

“Hoe meer ideeën ik neerzet, hoe meer er begint te stomen”

Zo vertelt Maartje: “Ik geloof wel dat je een soort van ideeënspier hebt die je kan trainen. Ik merk dat hoe meer ik schrijf, hoe meer ik creëer, hoe meer ik blogs schrijf. Ook al zijn het maar halve blogs of zijn het het alleen maar titels. En hoe meer ideeën ik neerzet voor cursussen, et cetera, hoe meer er ook begint te stromen.”

In deze unieke video deelt Maartje inzichten en geeft tips om ook jouw inspiratie te laten stromen. De video is onderdeel van de inspiratietraining binnen het Ikigai coachingsprogramma dat Brenda geeft. Want volgens Brenda is het heerlijk om vanuit je Ikigai, jouw purpose, bij te dragen aan een mooiere wereld. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of medewerker bij een organisatie, het is fijn om een zekere moeiteloosheid te ervaren bij neerzetten van jouw ‘ding’.

Met de videotips van Maartje Koper kun je jouw inspiratie de vrije loop laten en met veel mensen delen. Maartje geeft antwoord op vragen als ‘Waar krijg je de beste inspiratie en op welke plek?’, ‘Doe je iets speciaals om inspiratie te krijgen?’, ‘Wat helpt dat schrijfsels ook echt het levenslicht zien?’ en ‘Wie zijn je inspiratoren?’

Ik wens je veel inspiratie toe van deze Manifestatie expert die zegt “Soms zeg ik creëer meer in een ochtend dan andere mensen in een week”!

 

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?