Leestijd: 3 minuten

Zodra je op ‘het pad van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei’ terecht komt, ontkom je er niet aan dat je merkt dat je anders naar de wereld gaat kijken. En naar jezelf. Maar de mensen om je heen niet altijd. En da’s soms wel eens lastig. 

Zijn zien nog ‘de oude jij’ en ook ‘de oude wereld’. Aan de buitenkant lijkt er niets veranderd, maar van binnen is alles anders. Herken je je hierin? Dan is de FEEM Community iets voor jou. 

Verbind je met gelijkgestemden en vind samen nog meer verdieping!

Vertrouwen

Hier kun je 100% jezelf zijn. De community bestaat uit zelfbewuste mensen die veel bezig zijn met innerlijke groei, waarbij het helemaal oké is als je zelf even het antwoord niet hebt.

Verdiepen

Wekelijks een Circle voor je eigen verdieping en zelfonderzoek. Of woon interviews met experts bij en stel je eigen vragen. Live of kijk ze teug in je eigen tempo te volgen.

Verbinden

Ontmoet anderen die ook bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, bewustzijn, intuïtie, etc. Online en offline kun je elkaar ontmoeten en samen verbinden.

Werken vanuit intuïtie en inspiratie mét resultaat, het kan!

Leid je eigen, echte leven!

Word lid van de meest echte community van Nederland. De community waar niemand een masker draagt, zelfbewust is en zijn of haar eigen pad volgt. En volop aanmoediging en inspiratie vind bij de rest! Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Bijna 100 leden, meerdere live sessies per week en veel enthousiasme. Ben jij er klaar voor om een bak aan support en inspiratie te ontvangen waardoor je gaat vliegen? Welkom!

Klinkt leuk: werken vanuit je hart. Maar wanneer je dat daadwerkelijk doet weet je als geen ander dat het in de praktijk soms een stuk moeilijker is dan in theorie. Wat wil ik nu écht? Zeg ik ‘nee’ tegen die opdracht terwijl ik het geld goed kan gebruiken? Zeg ik ‘ja’ tegen die collega terwijl het niet goed voelt? Wat is nu eigenlijk exact mijn intuïtie en wanneer is het toch ego?

Bij de FEEM Community kun je 100% jezelf zijn. Hier hoef je even niet alle antwoorden te weten en gaan we samen op onderzoek. Wat betekent werken en gewoon leven vanuit je hart nu precies? Op elk level.

"De FEEM Community is van ons allemaal. Samen creëeren we FEEM. Ik durf voluit te zeggen; hiermee maken we een verschil! Voor onszelf én anderen. Werken vanuit je hart, daar geloven we in. FEEM herinnert je aan al het moois wat in je diepste kern zit en stimuleert je om dat te uiten. Het blijft een ontdekkingstocht hoe we dicht bij onszelf blijven. Hoe fijn is het om dat pad samen te lopen. FEEM is je mentor én je reisgenoot. We rise by inspiring each other!"

Yvonne van Balkom

Founder FEEM Community

Meer weten?

Wil je meer weten over wie we zijn, wat we doen en wat de kosten zijn? Leuk! Meld je hieronder even aan, dan sturen we alles op. Vrijblijvend uiteraard.

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

De leden

Wat vinden zij?

Een paar leden praten je in een paar minuten even bij.

Vragen?

Je hoeft je alleen maar even aan te melden en dan ontvang je meteen alle info over de FEEM Community. Leuk dat je meer wilt weten!

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.