Jouw leven begint als je stopt met bezig zijn met wat anderen kunnen denken en vinden.

Claudia Koehoorn is transformatiecoach & counselor. Haar specifiek op het vrouwenbrein gerichte programma maakt haar aanpak voor vrouwen zo uniek en passend. Ze helpt je vrij, vol lef en plezier leven en ondernemen, de keuze maken die je werkelijk wil maken, op de manier die bij jou past.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Ik kan voor jou het verschil maken tussen op jezelf durven vertrouwen en vanuit flow leven en ondernemen of niet. Tussen echt jezelf durven zijn en laten zien of niet. We kennen allemaal het innerlijke stemmetje dat ons waarschuwt voor foute beslissingen of contacten of aanmoedigt dat iets precies bij ons past. Toch luisteren we daar slecht naar, we duwen het weg en luisteren vele malen beter naar onze innerlijke criticus die constant roept wat je verkeerd of niet goed genoeg doet, dat je iets niet waard bent, er niet toe doet of afgekeurd of afgewezen bent. Die stem, vaak met een megafoon, die je naar beneden trekt. Ik kan het verschil maken door je hoofd, je hart en je intuïtie op 1 lijn te zetten, zodat je vertrouwt op je innerlijke stem en je daardoor laat leiden. Waardoor je tevreden en blij bent met jezelf in plaats van jezelf veroordelen en vergelijken met anderen.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben goed in vrouwen meer positiviteit, zelfliefde en zelfacceptatie helpen vinden/ervaren. Ik ben goed in vrouwen via workshops en trainingen inzichten en meer informatie geven over emoties, gedrag en het brein. Ik ben super goed in via individuele trajecten vrouwen helpen zichzelf te bevrijden en te transformeren naar zichzelf omarmen en accepteren en vanuit intuïtie leven en ondernemen omdat hun hoofd, hart en onderbuikgevoel op 1 lijn staan. Ik ben goed in snel tot de kern komen, zonder in het verleden te graven. Ik hou van motiveren en inspireren en kan heel goed lachen.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben gefascineerd door ons brein en gespecialiseerd in het verschil tussen het mannen-en vrouwenbrein. Ik heb psychologie gestudeerd en veel werk- en levenservaring. Ik weet alles van uit balans voelen door frustratie en het gevoel hebben aan alle verwachtingen te moeten voldoen en daarin falen en ook hoe je dit kunt doorbreken. Ik sta bekend om mijn positieve levenshouding en veerkracht. Kan altijd kijken naar wat ik al heb en wat wel mogelijk is en leer dat graag aan anderen. Ik heb 2 vaste accessoires: mijn rolstoel en mijn hulphond Katya. Ik werk bewust niet met zorgverzekeraars, ik werk alleen met mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Diep van binnen verlang je naar je energiek en vol zelfvertrouwen voelen, naar jezelf accepteren, naar de keuzes durven maken die je wil maken, op de manier die bij je past. Maar je innerlijke criticus zit in de weg. Je verlangt naar doen i.p.v. uitstellen. Naar tevreden en blij zijn met jezelf in plaats van jezelf veroordelen en vergelijken met anderen. Jouw leven begint als je stopt met bezig zijn met wat anderen kunnen denken en vinden. Dan heb je meer tijd en ruimte voor jezelf en jouw bedrijf. Meer positiviteit, voldoening plezier. Kun je genieten van het leven. Verlos jezelf van je innerlijke criticus en je bent een leukere vrouw, moeder, dochter, vriendin en collega en een succesvollere onderneemster. Je voelt je weer jezelf en dat is werkelijk onbetaalbaar.

Claudia Koehoorn
Claudia Koehoornhttp://feemonline.nl/claudia-koehoorn/
Claudia Koehoorn is transformatiecoach & counselor. Haar specifiek op het vrouwenbrein gerichte programma maakt haar aanpak voor vrouwen zo uniek en passend. Ze helpt je vrij, vol lef en plezier leven en ondernemen, de keuze maken die je werkelijk wil maken, op de manier die bij jou past.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in