Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Als gids en mentor loop ik graag een stuk met je mee.

Chantal is Leading Lady Coach en begeleid ondernemende vrouwen om vanuit feminien leiderschap hun business/werk te leiden en een leven te creëren waarnaar zij verlangen. Ze komt snel tot de kern. Ziet waar jij jezelf blokkeert. En support je om door je eigen innerlijke glazen plafond te breken. Resultaat? Meer rust, zelfvertrouwen, succes en plezier.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Vraag jij je weleens af: “Is dit het nou? Wat wil ik met mijn leven?” Houd omgaan met alle uitdagingen rondom Covid je bezig? Ben je succesvol en zien mensen je ook zo, en knaagt toch die onzekerheid aan je? Heb je het gevoel aan verwachtingen te moeten voldoen? Wie ben jij nog? Ik kan voor jou het verschil maken door te ontdekken wat jou tot dusver heeft geblokkeerd waardoor jij niet het leven leidt waarnaar jij verlangt. Stop met saboteren van jezelf. Neem de regie en word de Leading Lady. Dat is een proces van binnen naar buiten. Op basis van bewustwording en heldere keuzes. Niet meer overleven, maar leven vanuit rust, plezier en zelfvertrouwen met impact. Een reis van (her)ontdekken van de feminine power in jou. Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Als gids en mentor loop ik graag een stuk met je mee.

Hier ben ik heel goed in:

Ik kom snel tot de kern, weet de vinger feilloos op de zere plek te leggen en door de bullshitbingo heen te prikken. Ik spiegel, confronteer, geef waar nodig liefdevol een schop onder je kont, zet aan tot beweging en inspireer. Ik help je om net dat ene stapje extra te zetten en lef te tonen op die momenten waar je voorheen zou afhaken of overcompenseren. Ik zie JOU. Daar waarin jij jezelf saboteert en ook waar jouw kracht en potentieel zit. Ik creëer een veilige plek waarin jij helemaal jezelf kan zijn, mag leren, vallen en weer opstaan.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik heb het leven geleefd en doorleefd. In mijn jeugd heb ik geleerd om te overleven in uitdagende omstandigheden. Ik was succesvol, maar dat was niet hoe ik me voelde.
Ik heb aan zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling gedaan en veel trainingen gevolgd van experts. Ik heb me verdiept in de mindset en feminine leaderschip. Mijn achtergrond: Jarenlange ervaring in de corporate wereld. Kindsdroom gevolgd en naar Kenia vertrokken. Succesvol een business opgezet. Meer dan 55.000 meisjes en vrouwen bereikt met wasbaar maandverband. Sinds 2016 weer terug in Nederland. Vanuit kennis, ervaring en oer-drive begeleid ik vrouwen om de Leading Lady van hun business en leven te worden.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

We leven in een masculiene overdrive, gericht op controle, resultaat, korte termijn en het streven naar perfectie. Dat resulteert in onbalans, frustratie, stress en uiteindelijk burn-out. Er is een verlangen om het anders te doen, maar hoe dan? Onbewust hebben veel vrouwen de masculiene kwaliteiten omarmd om zich staande te houden en te overleven. Onderweg hebben we onszelf afgesneden van onze feminine power en zijn we gaan overcompenseren. Ik geloof dat het tijd is dat we onze vrouwelijke kracht gaan (her)ontdekken en omarmen, zodat we weer luisteren naar ons verlangen en intuïtie en van daaruit in beweging komen en succesvol worden als Leading Lady. Het is een reis van ontdekken: hoe en op welke wijze we onze masculiene en feminiene kwaliteiten kunnen inzetten voor meer impact, succes en een leven leiden op een manier die bij jou past als Leading Lady.

Chantal Heutink
Chantal Heutinkhttps://feemonline.nl/chantal-heutink/
Chantal is Leading Lady Coach en begeleid ondernemende vrouwen om vanuit feminien leiderschap hun business/werk te leiden en een leven te creëren waarnaar zij verlangen. Ze komt snel tot de kern. Ziet waar jij jezelf blokkeert. En support je om door je eigen innerlijke glazen plafond te breken. Resultaat? Meer rust, zelfvertrouwen, succes en plezier.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in