Ik begeleid je bij de verwerking, zodat je weer rust en vreugde gaat ervaren in je leven.

Carola begeleidt vrouwen en stellen bij het verlies in hun zwangerschap. Bij het omarmen van je verlies, zodat je je verdriet durft toe te laten. En om te ervaren dat de verbinding met je kindje er altijd is.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Ineens verloopt je leven anders. Je verliest iets dierbaars. Je kindje is niet meer bij je. Je staat met lege handen en voelt een groot gemis. Of mogelijk sta je voor iets wat je niet had verwacht. Heb je zelf een beslissing over je zwangerschap te nemen, of heb je het besluit al eerder moeten nemen. Een verlies meemaken in je zwangerschap heeft impact, op jou en je gezin. Samen met jou omarm ik je verlies, zodat je het verdriet durft toe te laten. En om te ervaren dat de verbinding met je kindje er altijd is.

Hier ben ik heel goed in:

Mijn kracht ligt in mijn rust en het vertrouwen dat ik uitstraal. Door mijn natuurlijke manier van omgaan voelen vrouwen en stellen zich snel veilig, waardoor ze uit hun hoofd komen en naar hun gevoel toe gaan. Dat geeft ze het vertrouwen om hun eigen proces aan te gaan. Ik luister zonder oordeel en met oprechte belangstelling naar je. Je ervaart een veilige bedding waarin alles aandacht mag krijgen. En ik geef je het vertrouwen dat je je weg kan vervolgen met meer lichtheid, rust en optimisme.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik heb nooit de keuze hoeven maken om mijn zwangerschap te beëindigen. En ik heb niet bewust een verlies in de zwangerschap meegemaakt. Wel heb ik ervaren wat een impact een vruchtbaarheidstraject bij mij heeft gehad. Zelfs nu nog kan ik de angst van toen voelen bij de gedachte dat ik nooit moeder zou worden. Net als jij ken ik gevoelens van verdriet, schuld, schaamte, angst, rouw, paniek en eenzaamheid. Mijn situatie is niet die van jou, maar de gevoelens die erbij horen wel. Ik herken en erken je emotie.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Mijn gedachtegoed sluit aan bij de boodschap van FEEM. Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ondanks wat je meemaakt in je leven, hoe moeilijk en pijnlijk het ook is: er is altijd een lichtpuntje, een sprankeling. En zonder je af te wenden van alle pijnlijke, moeilijke emoties en gevoelens zul je gaan zien dat er een moment komt dat het beter met je gaat. Kijk juist dat aan waar je voor wilt weglopen en ga dat ruimte geven en doorvoelen. Hoe moeilijk en pijnlijk het ook kan zijn. Het is de eerste stap naar meer rust en vreugde in je leven.

Carola Dominicus
Carola Dominicushttp://feemonline.nl/carola-dominicus/
Carola begeleidt vrouwen en stellen bij het verlies in hun zwangerschap. Bij het omarmen van je verlies, zodat je je verdriet durft toe te laten. En om te ervaren dat de verbinding met je kindje er altijd is.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in