Waar moet juist jij zichtbaar zijn en hoe pak je dat goed aan voor meer volgers en nieuwe klanten?

Brenda Serrée is een veelzijdige vormgever, die inspireert om je purpose in je bedrijf en je leven te verhelderen en vorm te geven. Zij is een fijne sparringpartner met zuivere energie die bijdraagt om jouw expertise en passie uit te stralen.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Als jij net als ik graag doet waar je blij van wordt en veelzijdig bent, help ik je graag om er met je branding en je promotie uit te springen voor je doelgroep. Zodat je jouw eigenheid, klasse en professionaliteit uitstraalt. Eerst kijken we samen wat bijzonder is aan jou en je dienstverlening, vervolgens ontwerp ik een mooie huisstijl inclusief logo en tot slot adviseer ik je over je social media kanalen. Waar moet juist jij zichtbaar zijn en hoe pak je dat goed aan voor meer volgers en nieuwe klanten? Mijn motto is Life your purpose, brand your purpose zodat overal uitstraalt wat jouw passie is en waar jij mee kunt helpen.

Hier ben ik heel goed in:

Ik haal graag alles uit het leven en wil samen met jou de wereld graag wat mooier wil kleuren. Daarom werk ik van binnen naar buiten. Ik heb een grote passie voor kleur, voor Ikigai en ontwerpen. Mijn talent zet ik dan ook in om samen met jou het optimale plaatje te creëren, zodat je blij bent met wat je online uitstraalt en daar ook je favoriete klanten mee aantrekt. Klanten noemen mij sterk in het aanbrengen van subtiele nuances waardoor hun logo écht hun logo wordt en zij er trots op zijn. De online kleurentest die je voorafgaand kunt doen zet jou via je power- en balanskleur echt in je kracht. Kijk eens bij mijn portfolio.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik geloof dat de tijd rijp is dat we het leven kleuren, onze passie(s) volgen en een online connectie maken met onze volgers en klanten. Met mijn personal branding bureau heb ik afgelopen 15 jaar honderden ondernemers met hun (re)branding geholpen. Ook jou help ik graag zodat wat je uitstraalt klopt met wie jij bent en wat je doet. Je hebt elk moment de mogelijkheid om je professionaliteit én enthousiasme voor je vak te tonen. Toen ik jaren geleden een heftige auto-immuunziekte kreeg, heb ik zelf veel gehad aan alternatieve geneeswijzen, coaches en natuurgeneeskunde. Daarom weet ik veel van deze takken van sport en kan goed helpen om het onzichtbare zichtbaar te maken op een duidelijke, niet zweverige manier. Omdat ik ervaring heb in de museumwereld, commerciële wereld én bij non-profit organisaties kan ik de vertaling maken voor jouw dienstverlening naar een aantrekkelijke en duidelijke profilering zodat jij nog meer kunt doen waar je blij van wordt.

Dit ik waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Een paar jaar geleden gaf mijn goede vriend mij het boekje Ikigai, geheimen voor een lang en zinvol leven. Ik verslond het boekje in één dag en ben erover blijven lezen en leren. De geheimen voor een lang en gezond leven uit Japan helpen mij mijn gezondheid te verbeteren. Steeds weer herinnert Ikigai mij eraan om mijn purpose te leven en te doen waar ik blij van word. Om het kleine te waarderen, maar ook naar het grotere plaatje te blijven kijken. Ik voel mij een dankbaar mens, omdat ik een gezin heb, mij weer gezond en meestal energiek voel en mijn talenten en passies kan inzetten voor mijzelf en voor anderen. Dus naast mijn brandingsessies en ontwerpen geef ik ook (online) Ikigai workshops over Ikigai voor meer (werk)geluk en balans. Hoe bijzonder is dat! Daarom ligt Ikigai oftewel je purpose ook aan de basis van jouw branding. Als jouw branding op jouw levensvreugde is gebaseerd, dan kan het niet anders dan de leukste klanten en volgers aantrekken.

Brenda Serrée
Brenda Serréehttp://feemonline.nl/brenda-serree/
Brenda Serrée is Ikigai expert, die inspireert om je Ikigai oftewel je purpose in je bedrijf en je leven te verhelderen en vorm te geven. Zij is spreker, coach en een fijne sparringpartner met zuivere energie die je helpt om jouw leven kleur te geven en meer vervulling en plezier te ervaren.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in