We gaan jouw patronen herkennen én beschermlagen doorbreken.

Bregje geeft als therapeutische coach diepgaande inzichten op een toegankelijke en niet-oordelende manier, waarmee ze je helpt je patronen te doorbreken. Ze zet krachtige technieken in om echt in contact te komen met je gevoel.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven… Wil jij weer doen wat goed is voor jou? Waar jij meer sprankeling en energie van krijgt? Belemmerende overtuigingen loslaten? Met schemacoaching gaan we écht terug naar jóuw kern! Meer in contact met je gevoel. Je leert wat je nodig hebt en kunt daar zelf voor zorgen. Perfectionisme laten we los. Je krijgt meer zelfcompassie. Afrekenen met stress of dat negatieve stemmetje in je hoofd. Je kunt bij je eigen grenzen blijven en krijgt verdieping in je relaties. We gaan jouw patronen herkennen én beschermlagen doorbreken. Situaties die je nog dwars zitten of onbewust energie kosten, laten we los met krachtige visualisaties waarmee je ze verwerkt en achter je kunt laten.

Hier ben ik heel goed in:

Met een scherpe analyse, doortastende vragen en inlevingsvermogen komen we echt bij jouw kern. Ik creëer een ruimte van rust en reflectie, zodat jij je veilig voelt om alles te kunnen bespreken, voelen en verwerken. Met mijn milde en toegankelijke houding kom ik echt naast je staan, zodat jij zelf tot jouw antwoorden en wensen komt. Metaforen en humor helpen om de diepgang ook luchtig te houden. Door jarenlange ervaring als psychotherapeut in complexe organisaties ben ik goed onderlegd in bewezen effectieve methoden. En daardoor is ook niks meer vreemd voor mij. Ook weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om echt bij jezelf te blijven, op jezelf te vertrouwen en de dingen op jouw manier te doen. Alles zit al in jou!

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Als psychotherapeut en docent is het mijn passie om iedereen te leren dat we allemaal beschermingsmechanismen hebben opgebouwd om te dealen met negatieve emoties of situaties. Hierdoor passen we ons al op jonge leeftijd aan en staan we minder in contact met ons gevoel. Als coach wil ik anderen hiermee inspireren om zo het leven makkelijker te maken en alles uit je leven te halen. Wanneer ik niet bezig ben om dingen te ontwikkelen, vind je mij dansend op een feestje of in de huiskamer, sunsets vangend op het strand en toerist-in-eigen-stad uithangend met mijn vriend. Verder zeer competitief met spelletjes, in voor impulsieve acties en een tikkeltje koppig!

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Als je echt jezelf durft te zijn, minder bezig bent met wat anderen van je denken en goed voor jezelf en je gevoelens zorgt, ontstaat er een energie van waaruit je vol passie en flow kunt ondernemen. Zelf doe ik dit door regelmatig stil te staan bij wat er in me speelt als ik stress ervaar, op tijd rust te pakken of op te laden en echt te voelen of ik wel de dingen doe die goed voelen voor mij. Ook emoties doorvoelen om het los te laten. Het blijft een proces en soms schakel ik een coach in. Net als dat we een opleiding volgen of naar de masseur gaan. Echt een cadeau aan jezelf!

Bregje van Beckum
Bregje van Beckumhttp://feemonline.nl/bregje-van-beckum/
Bregje geeft als therapeutische coach diepgaande inzichten op een toegankelijke en niet-oordelende manier, waarmee ze je helpt je patronen te doorbreken. Ze zet krachtige technieken in om echt in contact te komen met je gevoel.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in