Leestijd: 5 minuten

MAANDAG 15 MEI

Spreek jezelf uit. Ook als dat schuurt. 

Weg met de terminale serieusheid. Jij wil vrijuit leven. Vanuit je hart. En dus ook: zeggen wat je écht vindt. Tegen je client, klant of collega. Of partner en kind. En doen wat je écht wilt. Gaan staan voor wie je bent. Ook thuis. Je gevoel laten spreken, ook al schuurt dat voor de ander (of voor jezelf).

Zonder oordeel, mét liefde en humor. En een snufje uitdaging. 

Daar gaan we deze dag mee aan de slag. Met de founder van Provocatief Leiderschap Bregje Bullens, eigenaar van ZoetZuur Kumpany. Leer de basisprincipes van het provocatieve gedachtegoed: jezelf uitspreken met humor, uitdaging en warmte.

ZoetZuur Kumpany is de enige erkende opleidingsplek in Nederland die zich volledig richt op het provocatieve gedachtegoed. Maandag 15 mei is ze aanwezig bij de FEEM Academy!

COACHING EN TRAINING DOOR BREGJE BULLENS
IN EEN KLEINE GROEP
MET VEEL PERSOONLIJKE AANDACHT

Reageren vanuit liefde én zeggen wat je denkt.

Als iemand iets tegen je zegt wat jou raakt: spreek je jezelf dan altijd uit of slik je het ook wel eens in?

Juist wanneer je veel bezig bent met bewust leven, komt er vaak een fase waarin je veel inslikt. Want:

 • Jij bent degene die bewust wil reageren
 • Jij bent ‘de verstandige’
 • Jij laat je niet provoceren

Maar ook:

 • Je weet dat hij of zij een trigger voor je is en dat dat bij jou ligt
 • Je wil niet oordelen
 • Je wil reageren vanuit liefde

Tegelijkertijd weet je ook: alles wat je als een strandbal onder water water drukt, komt een keer met een knal naar boven.

Hoe combineer je dat? Reageren vanuit liefde én toch uitspreken wat je voelt, ziet of denkt?

Dat is wat je leert bij Provocatief Leiderschap.

Diepgaande inzichten

Je krijgt diepgaande inzichten in je eigen gedrag: waarom doe je wat je doet. We zijn in een kleine groep. Dus elke deelnemer mag bij Bregje in de hot seat.

Anders kijken

Je gaat de eerste provocatieve technieken leren, waardoor je vrijer in gesprekken wordt en veel effectiever. Zeggen wat je denkt en voelt, vanuit liefde. Dat is pas vrijheid.

Anders reageren

Na vandaag durf je nog meer humor in te zetten bij complexe situaties. Je houdt op met bla bla bla gepraat en gaat echt de verbinding aan, niet alleen met anderen, maar ook met jezelf.

Voor wie is deze dag het meest geschikt?

Even een check zodat je zeker weet of deze dag wel of niet bij jou past:

 • Je gaat voor je werk veel om met mensen waarvan je wel eens denkt: 'Kom eens uit die terminale serieusheid!'
 • Je bent benieuwd waarom je doet wat je doet en houdt ervan om uitgedaagd te worden op je eigen beperkende overtuigingen.
 • Je hebt werk (in loondienst of als ondernemer) waarvoor het belangrijk is dat je jezelf uitspreekt.
 • Je bent graag authentiek maar merkt dat je je in dagelijkse praktijk toch soms anders gedraagt dan je zou willen (achteraf denk je dan: waarom heb ik dat nou weer gezegd?!)
 • Je staat bewust in het leven en merkt ook dat dat in de dagelijkse praktijk soms best uitdagend is.

Info FEEM Academy met Bregje Bullens

Maandag 15 mei | Vught | 10.00 – 16.00 | 222 euro, ex btw

De organisatie

De FEEM Academy is er voor ambitieuze mensen die weten: het belangrijkste werk is innerlijk werk. Werk en leef op een manier die écht klopt voor jou: leid je échte leven. Daar staan we voor.

Dat klinkt heel simpel in theorie, maar iedereen die het in de praktijk brengt weet dat het uitdagend kan zijn. Onze trainingsdagen helpen bij het blijven lopen van je eigen pad, zodat je blijft leven met voldoening, vrijheid, verbinding en veerkracht.

Dichtbij jezelf blijven is een continue ontdekkingstocht. Het is heel fijn om stukken van dat pad te lopen met gelijkgestemden. FEEM is je reisgenoot én je mentor. De wereld verandert. Jij verandert. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

VERRASSEN

We gaan je verrassen met de zienswijze van Provocatief Leiderschap van Bregje Bullens. Dit ga je geweldig vinden. Innerlijk werk lijkt soms zo zwaar. Bregje maakt het intens licht. Je gaat ook verrast worden door persoonlijke inzichten. Interessant!

VERDIEPEN

Je leert een paar van de belangrijkste provocatieve technieken die je meteen op het werk en thuis kunt inzetten. Weg met die terminale serieusheid. Na vandaag ga je met meer humor en lichtheid door het leven.

VERANDEREN

'Er is een leven vóór Bregje Bullens en een leven ná Bregje Bullens,' wordt weleens gezegd. En zo is het. Dit wil je een keer meemaken. Gegarandeerd dat je voortaan anders tegen bepaalde zaken aankijkt.

REVIEWS

Anderen zeggen dit over Bregje:

Bregje grijpt je direct bij de strot. In performance, energie en boodschap. Je moet iets met haar, of je nou wil of niet. Haar missie is onontkoombaar en daarom staat ze daar.

Leon van der Zanden

cabaretier

Eens in de zoveel tijd staat er tijdens een event voor of na je een collega-spreker op het podium die je tot dan toe niet kende, maar waarvan je na afloop denkt: WOW! Wat gebeurt hier? Dat overkwam mij bij het zien van de inspirerende, humorvolle en boeiende presentatie van Bregje Bullens over 'Provocatief Leiderschap'. Wat 'n mooi mens, wat 'n talent en wat een krachtig verhaal.

Jos Burgers

Auteur en spreker

Bregje .. een beleving op zich. Een prachtige vrouw vol heerlijke en vooral pure energie waar je je op kan laden met tranen van geluk, van verdriet, van kracht en van kwetsbaarheid. Ze zijn er namelijk allemaal en ze mogen er zijn. Dat maakt het leven mooi!

Lilian Derksen

Manager

PROGRAMMA

Locatie: trainingslocatie van FEEM Academy in Vught, Noord-Brabant. Het exacte adres ontvang je na bevestiging van je deelname.

9.30u Inloop
9.30u – 12.30u Deel 1
12.30u – 13.30u Pauze met verzorgde lunch
13.30u – 16.00u Deel 2

DE TRAINER & ORGANISATIE

Bregje Bullens

Grondlegger Provocatief Leiderschap

Bregje staat sinds 2014 aan het roer van ZoetZuur Kumpany. Bregje ademt provocatief. Zij IS provocatief. Niet voor niets is zij de grondlegger van Provocatief Leiderschap©. Bregje: "Als ik je eenmaal te pakken heb gehad, kun je nooit meer terug naar je oude leventje. Hoewel: je kúnt wel terugvallen in of op je oude patronen, als je dat lekker vindt. Of makkelijk. Moet je zelf weten, natuurlijk. Maar je kunt niet meer zeggen dat je niet weet hoe het wél moet, of ook kan. Dus: na mij, heb je in elk geval een keuze. Wordt dat pittig, dan? Heftig? Pijnlijk? Ja. Soms. Zonder wrijving immers geen glans. Maar wees gerust. Ik werk altijd vanuit Liefde. En Speels ben ik ook – er is namelijk niets zo helend als humor."

Yvonne van Balkom

FOUNDER VAN FEEM | onderzoeker, hoofdredacteur FEEM Magazine

Yvonne was jarenlang mede-eigenaar was van een communicatiebureau. Inmiddels combineert ze haar journalistieke achtergrond met haar eindeloze interesse voor gedrag, bewustzijn en intuïtie. Vanuit deze interesse richtte ze FEEM Magazine op en interviewt ze veel experts op deze gebieden. Bregje Bullens is een van deze vaste partners. Tijdens de trainingsdag is Yvonne als facilitator aanwezig.

Anne Niemeijer

COMMUNITY LEADER VAN FEEM | NLP Master, Energetisch Coach

Anne werkt met energie. Ze pikt jouw energie makkelijk op en vertaalt dat naar een duidelijk plan. Alle antwoorden zitten al in je en zij haalt ze eruit zodat jij weer gaat voelen wat jouw pad is. Daarbij houdt ze vooral van praktische opdrachten om echt door te pakken. Tijdens deze dag is ze als facilitator aanwezig.

Info FEEM Academy met Bregje Bullens

Maandag 15 mei | Vught | 10.00 – 16.00 | 222 euro, ex btw

BLIJF ALTIJD DICHT BIJ JEZELF

‘Dicht bij jezelf blijven’ is vaak een holle kreet. Wat is dat nou precies en hoe doe je dat in de praktijk. Zeker wanneer iemand in je trigger-zone zit. Of wanneer je wordt uitgedaagd op je standpunt.

Op deze trainingsdag krijg je nieuwe tools in je rugzak die je gaan helpen om je altijd uit te spreken. Je kunt namelijk wél altijd zeggen wat je denkt. Na deze dag heb je hier nog meer vrijheid in.

Wij hebben er zin in. Doe je mee?

Voel je een 'ja'?

Meer is niet nodig. Vertrouw op je innerlijke kompas. Je bent meer dan welkom om erbij te zijn.

nog 8 plaatsen

FEEM ACADEMY met Bregje Bullens

222 ex btw
excl. btw
 • Kleine groep. Je komt voor je eigen ontwikkeling.
 • Iedereen komt in de hot seat
 • Verandering voor de lange termijn
 • LIVE training op locatie
 • Niet goed geld terug garantie
 • Ben je lid van de FEEM Community? Dan krijg je korting.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.

Info FEEM Academy met Bregje Bullens

Maandag 15 mei | Vught | 10.00 – 16.00 | 222 euro, ex btw